zondag 20 november 2022

 

Het RIVM laat weten dat de Corona bijna over is !!!!!!


Mensen zijn nu zover dat ze denken dat alle narigheid voorbij is: in tegendeel.

Nu begint de echte narigheid pas.

Het WEF is nog steeds druk bezig om het digitale paspoort in te gaan voeren met gezondheids gegevens en de prik gegevens en misschien wel de qr code.

De alliantie laat dat gebeuren om mensen te laten zien wat de WEF van plan is: JE BEZIT NIETS MEER EN BENT HEEL GELUKKIG EN WE CONTROLEREN ALLES VAN JE. En als je teveel co2 spullen koopt (dus verbruikt) wordt je gestraft.


Echter de mensen, ik zie het om me heen, denken dat we ons leven gewoon weer kunnen oppakken en kunnen doen wat we willen. Op reis gaan, op vakantie gaan, uit gaan, naar een festival, uit eten gaan,etc.

De schijn is ook zo, maar achter de schermen zijn ze ( de regering) druk bezig ons weer regels op te leggen.

Het lijkt weer normaal.........


NIET dus.


Het RIVM laat duidelijk zien dat hun corona programma nagenoeg over is, ze hebben hun uitingen gedraaid: een half jaar terug werd de corona heel erg gevaarlijk gevonden en in de herfstvakantie zou er een explosie, komen.

Er is wel een explosie gekomen, maar dan van de prikjes ( daar hadden ze niet op gerekend, dat de Corona over zou zijn).

Teveel mensen laten zich niet meer checken met de PCR test, omdat ze nu weten dat die niet werkt en wel gevaarlijk is, EN mensen komen er nu achter dat ze er genoeg van hebben en dat de prikjes ook niet tegen Corona helpt.

OOK IN TEGENDEEL, mensen krijgen juist Corona door de prik.

Ook als je onderzoekt wat voor middelen er in de prik zitten, dan schrik je je rot. Van antivries tot aids en hiv bacterien, tot euthanasie stoffen en allerlei andere ziektekiemen. Jouw lichaam dient dat allemaal te verwerken en uit te scheiden en je immuunsysteem heeft

  1. heel veel werk en

  2. wordt door die stoffen heel erg verzwakt. Elke extra prik verlaagt je immuunsysteem met 20%, wat betekent dat je na 5 prikken heel erg vatbaar bent en je weerstand tegen ziektekiemen tot 0 is gereduceert.


DAT IS DE BEDOELING ERVAN: OM MENSEN TE LATEN OVERLIJDEN, NIET DIREKT MAAR LANGZAAMAAN, WANT DAN IS DE OORZAAK BIJNA NIET OP TE SPOREN.

Want een programma van de WEF en de NWO is om het aantal bewoners op aarde te verminderen met 75%, dat betekent 5 miljard mensen minder. Dat programma stond ook op de guidestones van Georgia in Elbert County . Die guidestones zijn nu neergehaald om de WEF te laten weten dat ze ten onder gaan.

Dit programma willen ze uitvoeren en als de prikjes niet lukken, dan komt er een andere angstprogramma: het klimaat hoax en de co2 hoax en de stikstof hoax.

De regeringen staan nog steeds onder invloed van de WEF zodat die nog steeds alles uitvoeren.

Hoe komt het dat de regeringen dat uitvoeren?


Wel, Klaus Schwabb is hoofd hiervan en vertelt aan een ieder dat hij de regeringen in zijn zak heeft.

Dat is waarschijnlijk zo door omkoping, afpersing, chantage, doodsbedreiging, ontslag uit de hoge functie, familie( gezin) bedreiging, etc.

Bijna alle regeringen worden dus beheerst door de WEF , waardoor alle landelijke zaken die belangrijk voor het volk zijn, worden opzijgeschoven en het programma van de WEF moet uitgevoerd worden op straffe van liquidatie.

Zowel de regering als de royals zijn hierbij betrokken.


Waarom doen ze dat?

Wel de WEF EN DE NWO willen macht en geld waartoe ze alle middelen inzetten. Dus 0,1% van de wereldbevolking heerst over de rest.

Belachelijk toch.

HEERS EN VERDEEL is het motto van de WEF EN DE NWO , waardoor de bevolking geen eenheid vormt en niet krachtig is om in opstand te komen.


REDDING IS IN AANTOCHT.

Gelukkig zijn er nu ( ze zijn al 50 jaar bezig en president Kennedy heeft het met zijn dood moeten bekopen) patriotten ( ik noem ze veelal geuzen) zoals President Trump met zijn alliantie van militairen, die door hebben wat de WEF EN DE NWO van plan zijn en laten ze enorm veel fouten maken, zodat de bevolking ingaat zien wat de WEF van plan is: slavernij van de overgebleven bevolking maken en die andere 75% laten creperen.

Het is dan ook belangrijk dat de bevolking ( ook in Nederland) beseft dat ze zelf de touwtjes in handen moet nemen door bv met gewoonterecht de regering weg te werken.


De zwarte hoeden ( de WEF EN DE NWO) hebben overal biolabs ( voornamelijk in Oekraïne en Taiwan) ontwikkeld waar biowapens ( ziektes = corona, aids, hiv, polio, sars, etc.) ontwikkeld worden om op de mensheid losgelaten te worden en de bevolking ziek, zwak en zelfs tot de dood toe, te liquideren.

De voornaamste biolabs zijn in Oekraïne, zodat je kunt begrijpen dat Oekraïne met hand en tand wordt verdedigd.

Omdat alle regeringen ( ook alle westerse) hierbij betrokken zijn wordt Oekraïne zoveel gesteund door het westen.

Het team van Trump bestaat ook uit grote namen: Trump, Putin, Modi van India, Chi van china, Kim van Noord Korea, Erdogan van Turkije.


Nog een waarschuwing van de bevolking:

denk nu niet dat de narigheid voorbij is, er komt nog wat op ons pad, maar de alliantie wil het zoveel mogelijk beperken, maar laat het gebeuren om de bevolking wakker te maken.

Over niet al te lange tijd zullen er veel arrestaties plaatsvinden van mensen die een misdaad tegen de mensheid hebben gepleegd door bv de prikjes te dwingen, en er komt waarschijnlijk nog een lockdown om het leger dat te kunnen uitvoeren zonder dat mensen in de weg lopen.

Ook is het waarschijnlijk dat we een EBS ( emergency broadcast systeem) krijgen waarbij internet, telefoon, televisie, radio uitvalt en we alleen een video op tv kunnen zien wat er aan de hand is.

Ook de transport sector valt stil, zodat tijdelijk geen levensmiddelen te krijgen zijn in de winkels. Waarschijnlijk zal dan het leger voedsel verstrekken ( maar hoe en wat weet ik niet).


Als dat voorbij is krijgen we een geweldige samenleving met vrije energie, voldoende levensmiddelen, genoeg geld, geen schulden meer ( alle schulden worden vrijgescholden), sneller vervoer ( 10x de snelheid van nu),


De 3 georges dammen in china zal het zwarte zwaan moment zijn wat over niet al te lange tijd zal plaatsvinden. Evenals het EBS .

Vanaf 18 november 2022 zal de komend 8 dagen een behoorlijke verduideling komen wat er gebeurd is, wat er komen gaat en wat de zwarte hoeden allemaal teweeg hebben gebracht de afgelopen honderden jaren.

Alleen of het door de msm ( tv, radio, en krant) verteld wordt moeten we afwachten. Ze kunnen er waarschijnlijk niet omheen.


Ook zal info komen over Charles, over Israël, Taiwan, USA.


Alle ziektes ( virussen) zijn nog nooit aangetoond en zijn gepatenteerd, wat betekent: een biowapen gemaakt door de zwarte hoeden.

Hiv, mazelen, sars, griep, corona, tbc, kinkhoest zijn gefabriceerd.

Al deze ziektes zijn alleen besmettelijk door de msm.

Polio wordt veroorzaakt door zware metalen die in de vaccins zitten.

De medbeds komen het volgend jaar ook en worden ingezet voor iedereen die daar behoefte of heling nodig heeft.

Wordt vervolgd.


Bdmlm




Geen opmerkingen:

Een reactie posten