maandag 21 november 2022

Militairen wachten op go 21 nov 2022

 Militair wereldwijd wachtend op de "GO".


Verschillende zenders delen een spraakbericht van 4 minuten van Alex Collier.

Er zijn verschillende vertalingen van. Ik heb deze geselecteerd en een beetje bewerkt.


Alex Collier
19.11.2022

Over heel Alaska zijn oorlogsschepen verspreid om het Australische leger te ondersteunen en de Deep State omver te werpen.

Het zal allemaal tegelijkertijd gebeuren.

Voor wie zich afvraagt ​​wat er in Brazilië gebeurt en waarom het leger daar tot nu toe niet naartoe gaat: er moet een gesynchroniseerde beweging zijn. Van alle legers wereldwijd. De witte hoeden zullen de diepe staat afbreken.

Het is allemaal met elkaar gesynchroniseerd en ze praten allemaal met elkaar. Ik wil dat u weet dat we het hebben over een periode van enkele uren tot enkele dagen.

En als het gebeurt, gebeurt het heel snel.

Er gaan geruchten dat ze mariniersverraders binnen het leger arresteren en ik hoop dat het waar is. Want wat waar is, is dat er verraders zijn binnen het leger. Ze hebben geld aangenomen om voordelen te hebben en ze hebben geholpen bij het maken van Australische 'accounts'. Het is bizar hoeveel geld daar in is gestoken. Dit is allemaal gebaseerd op rekeningen van de Federal Reserve en die moeten worden verlaagd.

Canada.
Voor degenen onder u die in Canada zijn. Daar is het hetzelfde scenario. Het leger wacht op een start. Alle militairen wachten op je vertrek. De zaken moeten nog op hun plaats worden gezet, evenals de Amerikaanse troepen en als dat allemaal achter de rug is, zal Canada onafhankelijk zijn van de Verenigde Staten. Het zal deel uitmaken van de Republiek der Verenigde Staten.

Australië gaat deel uitmaken van de Republiek der Verenigde Staten. Dus dit alles gaat nu heel snel om op gang te komen.

Wat nodig is voor degenen die zich kandidaat stellen voor het presidentschap, vooral voor 2024, is afstand nemen van het leger.

Zodra het begint en het "go" komt, zal het leger optreden volgens de staat van beleg om de burgers van de steden van de respectieve landen te beschermen. Om ook de grenzen maar vooral de burgers van hun eigen land te beschermen.

Dit zal trouwens wereldwijd tegelijkertijd gebeuren. Hij (Alex) weet niet helemaal zeker hoe het in het VK zal zijn, omdat hij daar geen informatie heeft.

🙏💜🙏
https://t.me/IndigoWorldW3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten