woensdag 16 november 2022

 

Hier een korte uitleg over de speech van Donald Trump.


Zelfs het announcement , de redevoering, van president Trump was een afleidings manoeuvre.!!

Wat dan? Wel tijdens en na zijn speech werden er veel arrestaties verricht in de usa. Washington dc was het centrum van de arrestaties en gevangenen. Herhaaldelijk reden er bussen af en aan om de gearresteerden weg te voeren.

Ook een afleiding was dat hij zich kandidaat stelt als president. Niet van de corporatie, want die is al ter ziele, maar voor de republiek, waar hij al de president van is. Daarom denken veel mensen dat het voor 2024 is, maar dat is niet zo. De corporatie is ter ziele , dus daar komt geen president en dus ook geen verkiezing, meer.

In maart komen er verkiezingen voor de republiek en daar stelt hij zich weer beschikbaar voor.

Het hele gedoe rond de midterms was alleen nodig om de valsheid en de personen die dat doen, te exposen. Zodat hij weet wie dat zijn en die nooit in de republiek een openbare functie mogen hebben. Of ze zijn gearresteerd voor hoogverraad waar de doodstraf op staat.

Dit is in het kort mijn conclusie over de midterms en de speech van Donald Trump.

Dat Biden wegloopt en Pelosi weg is, is ook een teken dat er nu spijkers met koppen geslagen worden.

Wat zien we in Nederland?

Wel Maxima is nog steeds de we ee ff aan het promoten met de promotie van de digitale munt ( waar bemoeit ze zich mee als zgn koningin).

In het luchtverkeer zijn 10 tallen militaire helikopters te zien boven Den Haag en omgeving die ook af en aan vliegen ( arrestaties?).

Zijn diegene die op Bali de g20 bijwonen allemaal klonen? Of?

De msm kan het bijna niet bijhouden hoeveel valse informatie ze moeten geven, maar het wordt steeds duidelijker dat ze op het verkeerde paard hebben gewed ( of werden ze gedwongen deze koers te varen- dat denk ik eerder).

Kijk ook maar eens naar Jinek, waar een onderbreking was ( zo gemanipuleerd) en laatst ook die zgn vastgeplakte man wat ook niet echt was.

Graag hoor ik ook van anderen wat er nog meer aan de hand is in Nederland.

Wordt vervolgd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten