vrijdag 11 november 2022

Midterms waren die nodig

 Nog even over de midterms. Meneer T is geïnaugureerd als de 19e president van de vrije republiek Amerika. Dat betekent dat deze verkiezingen een valse vlag zijn. Hebben niets te betekenen en zijn er alleen voor om die mensen die vals spelen uit hun tent te lokken, zodat die uitgespeeld zijn voor de vrije republiek. De USA corporatie is allang failliet, ook hun wetten verdwijnen. In usa wordt de krijgswet ingevoerd om al die valse mensen op te pakken en rust voor het volk te creëren. 

Het zelfde zal gebeuren in de wereld, ook in Nederland.  De "staat der Nederlanden " is failliet, plus onwettig, staatsgreep van Wilhelmina, en alle wetten zullen na 13 mei 1940 vervallen op het moment dat ook hier de krijgswet ingevoerd wordt. Waarom wordt hier de krijgswet ingevoerd?

Omdat ook hier verkiezingsfraude is gepleegd, volkerenmoord is aangestuurd/, genocide is gedaan en gepromoot, artsen, Regeerders, rechters, politiediensten, en nog veel meer , hebben de bevolking op onmenselijke manier behandeld en gemarteld.  Hierdoor zullen ook al die valse medewerkers in de krijgswet veroordeeld worden. Hetzij met gevangenschap, hetzij met de doodstraf.

We zullen meemaken wat er gaat gebeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten