woensdag 9 november 2022

Klimaat, co2, stikstof hoax

 

Over het klimaat probleem en de co2 plannen.


Ken je de W E F en hun programma?

Hun programma is:

bevolking op aarde reduceren van 6 miljard naar ¾ miljard. Dat is een afname van ruim 5 miljard mensen.

Waarom willen ze dat?

Wel ze willen een globalistische overheid (= 1 overheid) die alles kan beslissen over jou.

Want jij, of bent dood, of voor degene die overblijft, je bezit niets en bent heel gelukkig.

Het hoofd van deze beweging is meneer zwabber, die al jaren bezig is te infiltreren in overheden en die ook een opleidingsinstituut heeft waar jonge mensen geprogrammeerd worden ( misschien wel gebrainwashed = gehersenspoeld) om uitvoering te geven aan dat beleid.

Het W Ee F is ontstaan uit de illuminatie, welke weer voortkomen uit de khataren. De khataren kwamen oorspronkelijk uit Oekraïne en moesten vluchten omdat ze overweldigd waren door de russen.

De khataren waren een satanistisch volk die geweld niet uit de weg ging.

De Rothshields familie komt ook uit dat volk en die hebben de banken gecreëerd (wil je meer weten over de Rothshields kijk dan op bobbie139.blogspot punt com.


Goed de W Ee F wil bevolking vermindering omdat ze de overgebleven mensen dan verder als loonslaaf kunnen gebruiken, want ze willen geld en macht.

Om hun doelen te bereiken hebben ze al zoveel geprobeerd:

Ziektes gemaakt en gepatenteerd

Oorlogen uitgelokt en gefinancierd aan beide kanten

De FED geprivatiseerd ( zij zijn de eigenaar), waardoor ze veel verdienden

Centrale banken opgericht die een afdrage moesten doen aan de FED.

Landen gedwongen centrale banken op te richten, als ze niet wilden werd hun de oorlog verklaard ( Libië, Koeweit, Afghanistan en vele andere landen).

Mensen afhankelijk maken van banken ( hypotheek, digitaal geld, leningen)

Angst zaaien met bv een komende ziekte (hiv, soars, polio, de pest, corona)


Ze zijn nu (2022) zover dat ze hele landen beïnvloeden kunnen en maatregelen opleggen aan de bevolking. Ze zijn eigenlijk niet ver van hun uiteindelijke doel.

Ook de vaccinaties ( het zijn experimentele proefbehandelingen) werkten niet voldoende ,omdat te weinig mensen stierven.

Wel is het bekend dat er veel bijwerkingen van de prikjes zijn, verlammingen, hartfalen, huidproblemen, allergische reacties en nog veel meer.


Het was en is bijna gelukt om de wereld heerschappij te hebben met de verkiezing van Hillery Clinton, wat gelukkig mislukt is. Ze ( de W EE F ) waren bijna bij het eind, behalve het reduceren van het aantal mensen op de wereld.

De angst voor een virus is te weinig geweest, de overlijdensgetallen door corona = veel te weinig .

In hun paniek bedachten ze nog varianten op het coronavirus, maar toen artsen en wetenschappers die onafhankelijk wilden blijven, met het bewijs kwamen dat virussen niet besmettelijk zijn, geen levend element is , slecht een overgebleven stukje eiwit wat door het lichaam zelf wordt gemaakt ten ge volge van een of andere aandoening, was die mogelijkheid tot besmetting ook ten dode opgeschreven.

Toen bleef er niet veel over dan de narratieve methoden te vervolgen en overheden, artsen, bestuurders dusdanig veel geld te offreren dat ze de maatregelen bleven volhouden.

Even ter zijde:

De mensen van de overheid beseffen niet ( of wel, maar als ze de opdracht van het W E F niet uitvoeren, zullen zij worden geliquideerd) dat ze meehelpen aan verraad, doden van mensen, hun eed verloochenen, etc zij ook een behoorlijke gevangenisstraf zullen krijgen of zelfs de doodstraf.

Trouwens dit geldt ook voor artsen, verpleegsters, omroepen, royals, promotors van de prik, en nog veel meer die betrokken zijn bij of fabricage, of uitvoering, of promotie.


Wat kunnen ze nu nog meer doen om de mensheid te pesten ( reduceren).

Wel, ze hebben het klimaat probleem gevonden en het co2 probleem.

Dit om : mensen bang te maken( het wordt warmer , dus de zee stijgt

om mensen te straffen met geld( extra klimaat belasting)

om mensen te indoctrineren en te hersenspoelen dat ze gevaar lopen.


Daarnaast lopen ze te verkondigen dat de co2 te hoog wordt.

Hiertoe doen ze het volgende:

boeren worden verplicht hun veestapel te verkleinen

boeren worden zelfs gevraagd, en ook gedwongen om hun bedrijf te stoppen ( onteigening).

Boeren en pluimveebedrijven moeten hogere belastingen betalen

Iedereen moet meer betalen voor energie, zowel voor electra als voor gas. ( dit heeft ook met de klimaatmaatregelen te maken).


Als reactie op al deze hoaxen het volgende:

Het klimaat is een golfbeweging in de natuur en zal altijd die golfbeweging blijven volgen. Dus wij ( zeker als nederlanders) kunnen er weinig aan doen en zeker kunnen wij de oorzaak niet zijn.

Dus dit is een grote hoax.

Wat de W EE F wel aan het doen is:

via HAARP , dat is een weersbeinvloedings systeem, welke er een stuk of wat staan over de hele wereld, en daarmee het weer kunnen beïnvloeden ( droogte, regen, wind, onweer, kou, hitte, sneeuw, etc.

Hiermee willen ze de mensen overtuigen dat het klimaat aan het veranderen is.


Ten tweede de co2 hoax.

Wel alle planten gedijen uitstekend met een co2 gehalte in de lucht. Mocht het co2 gehalte hoger zijn dan groeien de planten nog mooier, weelderige, en groter met grotere en meer vruchten.

Wordt de co2 lager, dan zullen alle gewassen minder weelderig, minder mooi, minder vruchten, minder groot worden.

Laat de regering nu juist het co2 gehalte naar beneden willen hebben ( W ee f regels ?)

Als het co2 gehalte nul is, gaat alle plantengroei dood.

Is dat soms de bedoeling, zodat er meer mensen doodgaan omdat er te weinig levensmiddelen ( groenvoer) meer is.


Dan hebben we ook op het stikstof probleem, wat ook geen probleem is, want 75% van de lucht rondom ons heen betaat uit stikstof. Wordt dat meer, dan stikken we dus, wordt dat minder dan is de hoeveelheid zuurstof te hoog en zullen op den duur onze longblaasjes kapot gaan.

Even ter vergelijking:

Tijdens de “corona pandemie” werden “coronapatienten” die last hadden, in het ziekenhuis opgenomen en moesten op hun buik liggen en aangesloten worden op zuurstof beademing en werden tevens in coma gehouden.

Veel van deze patiënten overleefden dit niet, want hun longblaasjes werden opgezwollen en klapten, waardoor de patient ging overlijden. ( besef wel dat dit het protocol van het ziekenhuis is en was, welk protocol opgedragen werd door de overheid( lees w ee f opdracht).

Daar komt nog bij dat voor elke dode covid patient het ziekenhuis en ook de arts een extra vergoeding kreeg. Daarom werden mensen die aan iets anders overleden waren, geregistreerd als corona dode, zodat de arts en het ziekenhuis extra geld ontving. (EEN GROF SCHANDAAL).

Uit het voorgaande blijkt wel duidelijk dat de overheid sterke, misschien wel verplichte, verbinding had met het W EE F.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten