dinsdag 22 november 2022

Annalen van fulford rockefeller jr is de laatste boosdoener?

 Nov. 22. 2022

GTB 766.


UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. 21/11/22


De Eigenlijke Boef van het geheel, die nog in leven is, is David Rockenfellor jr.

 In feite is gebleken dat hij de feitenlijke baas is van Claus Schwab.

Maar Rockenfellor zit in de problemen. Het geld is op en daarom heeft hij zijn voorman naar Japan gestuurd, naar de koninklijke familie, om geld te vragen.

 Voorheen was hij naar Indonesia, maar de Prsident weigerde hem financieel te helpen en ook op de G 20, op Bali,  kreeg hij geen aansluiting meer. Derhalve stuurde hij de oude Kissinger naar Japan, naar de koninklijke familie , om geld te vragen en te dreigen, maar Kissinger werd vergiftigd en moest onverricht ter zake zich terugtrekken. Rockenfellor zelf kreeg bij de familie ook 0,0 op het request.

Vastgesteld is nu, dat het vermogen van Trudeau vorig jaar 10 miljoen was, wat intussen tot nu toe gegroeid is tot 380 miljoen. Ook is vastgesteld dat de oversterfte in Canada nu gegroeid is naar 62%.

Duidelijk is geworden dat Trump de eigenlijke president is van de republiek van de USA.

Hij staat afgebeeld naast de vlag , die goud garant is. Dat betekend dat hij de onbetwiste leider is van het leger, de luchtmacht en de Marine.

De Adler op de punt van de vlaggenstok mag alleen een president hebben volgens de amerikaanse wetten.

Vast is komen te staan dat in Arizona slechts 17% van de bevolking voor Biden heeft gestemd en 83% voor Trump. Dus het is een duidelijke Zaak.

Als men Rockenfellor arresteerd en voor het gerecht brengt dan is de laatste plaaggeest van de wereld, de laatste grote Boef verwijderd. Het moet een openlijke soort Neurenberg trial worden, waar hij berecht wordt voor de oorlogs misdaden en moorden... publiekelijk. Doodschieten heeft geen zin want dan neemt onmiddelijk een avatar zijn plaats in. Dus is hij niet dood.

Mexico heeft troepen naar New york gestuurd om hem te zoeken en  te helpen bij zijn arreststatie, dus het is slechts een kwestie van tijd.. Ook heeft Mexico  laten weten, dat zij gebruik maken van de verdedigings wetten om aftezekeren dat Mexico niet aangetast wordt, door onzinnige beleidsmaatregelen. En een eventuele invasie in opdracht van Biden.

Ondertussen is ook gebleken dat honderden amerikaanse vrijwilligers zich gemeld hebben om zich bij de Russen te voegen ten einde de Khazarian Mafia te bestrijden.....

Wij, de Q en Z forces hebben alleen eigenlijk nog te maken met de geprogrammeerde en gehypnotiseerde volgers en avatars van de Khazarian Mafia, die niet loslaten en die hun geprogrammeerden opdrachten tot het einde proberen uittevoeren. 

Maar de Eigenlijk organisatie van de Khazarian Mafia is dood, levensloos en funtioneerd niet meer. Die zijn aan het einde van hun latijn.

NIETS STAAT MEER IN DE WEG VOOR DE WERELD OM ECHT MENSELIJK TE WORDEN......

GTB.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten