donderdag 17 november 2022

Velen zijn boos over de speech van donald

 Velen zijn boos dat PRESIDENT Trump gisterenavond aankondigde zich kandidaat te stellen voor het presidentschap.  Wil je nu lezen waarom je niet zo van streek moet zijn?    Ik daag u uit om niet boos te zijn na het lezen van deze punten.   


 - Het militaire opperbevel van de VS heeft op 19 januari 2021 de ambtseed afgelegd aan president Trump. Die termijn blijft vandaag van kracht en wordt elke drie maanden verlengd. 

 - Onder de 1807 Insurrection Act die president Trump in januari 2021 ondertekende, droeg Trump de govt over aan het Amerikaanse leger.  

 - In een rapport gepubliceerd op 13 januari 2021, getiteld "Globalist Election Thieves Are Now The Hunted", stond dit:  "President Trump heeft, met de wettige hulp van federale militaire en inlichtingencapaciteiten, de verraderlijke acties ontdekt die zich hebben voorgenomen om de presidentsverkiezingen en de twee senaatszetels van Georgië te stelen. Ongeacht de partij, iedereen die willens en wetens heeft meegewerkt aan dat doel staat een ernstige strafrechtelijke aanklacht te wachten.  Deze acties lijken op gecoördineerde actie in de aard van opstand. President Trump heeft mogelijk een verklaring ondertekend waarin hij zich beroept op de Insurrection Act na ontvangst van een onderzoeksrapport dat is opgesteld in het kader van een in 2018 ondertekend uitvoeringsbevel ter bescherming tegen verkiezingsfraude. De opstandelingen hopen aan gevangenneming en vervolging te ontkomen door Trump van hun misdaden te beschuldigen en hem gevangen te nemen voordat ze zelf worden gearresteerd. Dat is een risico voor Amerikanen, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat dit de uitkomst zal zijn." 

 - Sinds dat rapport van 13 januari 2021 zijn er verschillende aanvullende rapporten gepubliceerd die het bewijs en de conclusies dat Amerika in een staat van opstand verkeert hebben herhaald. De staat van beleg is uitgeroepen en wordt nog steeds toegepast door het militaire opperbevel, hoewel er geen formele aankondiging aan het publiek is gedaan.

 - Dit is zeer interessante informatie: "Als POTUS op dinsdag door de DoD, wat elke drie maanden gebeurt, onder de 1807 Insurrection Act die president Trump in januari 2021 ondertekende, de govt overgedragen aan het Amerikaanse leger.  Generaal David Berger is de voorzitter van de Joint Chiefs of Staff en Commandant van het US Marine Corps en een van de Marshalls van de Martial Law.  Generaal John Hyten, USAF is een andere Marshall.  

 - President Trump heeft een geheime regering sinds de CCP triljoenen dollars aan steekpenningen heeft betaald om de VS en de frauduleuze verkiezingen te controleren.  

 - Mike Pompeo werd gearresteerd voor het aannemen van steekpenningen uit China net als Kamala Harris (of dubbelganger) en Joe Biden (of dubbelganger) en Jill Biden voor verraad.  Ze dragen enkelbanden.  De echte Joe Biden en Kamala Harris werden jaren geleden berecht in militaire tribunalen en veroordeeld en geëxecuteerd.  Ze werden vervangen door dubbelgangers, net als de Clintons en anderen die werden geëxecuteerd nadat ze waren veroordeeld voor verraad. (We wisten dit!)

 - Denk logisch (en strategisch) na over dit punt.  Waarom kondigde Trump aan dat hij zich kandidaat stelde als hij al president is... miljoenen mensen wereldwijd keken toe.  Veel schapen hoorden voor het eerst wat we allemaal zijn gaan weten.  In wezen dwingt Trump de media om hem te dekken.  Is dat niet briljant? De pers weigerde hem of zijn bijeenkomsten te verslaan tenzij ze er een negatieve draai aan konden geven. 

 - Een zittende president kan niet gearresteerd worden.  Aankondigen dat hij zich kandidaat stelt voor het presidentschap (optiek) voorkomt dat de Deep-state hem kan arresteren.  (Nog een briljant spel van Trump).

 - Gebeurtenissen zijn op komst en moeten gebeuren zoals dammen en andere locaties die opgeblazen worden; ineenstorting van de aandelenmarkt; WW3 scare event. De focus ligt nu weer op Trump.  Ze kunnen hem niet langer de mond snoeren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten