vrijdag 18 november 2022

Gesprek Jorna Luka met David Icke en mijn reactie

 

18 nov 2022

Heb net gekeken naar interview van Jorn Luka met David Icke.

The Trueman show.


Wel, dat was een hele zit, maar een interessante zit, waarbij toch veel info al bekend was en toch ook wel dingen naar voren kwamen die sluimerend in je hoofd, toch wel boven kwam.

Waarom werd je geboycot?

Dan komt er een lange uiteenzetting:

Wel over de wereld en dus ook in Nederland bestaat de bevolking globaal uit 3 groepen, met over en weer twijfelaars en bijna overgestokenen.

1 de eerste groep is de groep die totaal hun ziel hebben verkocht aan de overheid en alles aannemen en uitvoeren wat de overheid hen voorspiegeld.

2 de tweede groep bestaat uit mensen die het niet helemaal eens zijn met de overheid, twijfelen aan de waarheid daarvan, maar toch maar uitvoeren wat ze proclameren. Het hart wil wel anders denken, maar de consequenties zorgen ervoor dat ze toch maar doen wat er verteld wordt.

3 de derde groep is de protestgroep, wat inhoud dat ze zien en weten dat de overheid fout doet en gaan er tegenin en accepteren geen terughoudend en volgen voor geen meter de maatregelen.

Die boycot is gebaseerd op de grote angst van de overheid dat groep 2 zo overtuigd raakt dat ze overstappen naar groep 3 en dat die groep te groot wordt en dat ze dan alle controle kwijt zijn en dat hun systeem omvalt.

Dat de overheid allerlei redenen “verzint” om iemand de toegang te wijgeren is inherent aan hun systeem, maar ze vergeten dat ze zichzelf in de voet schieten, omdat er nu veeel meer aandacht is voor zijn ideeën en zijn voordracht.

Als voorbeeld bracht hij de muur naar voren in Duitsland.

De Stasi = dictatuur was zo bedreven in propaganda en manipulatie dat daar de 2e groep niet zo groot was. Echter toen allerlei maatregelen extra kwamen en de oostduitsers meer info uit het westen kregen, werd die groep groter en stapte over naar groep 3.

Toen was het hek van de dam en braken ze door de stasi heerschappij heen en begonnen de muur af te breken. Dat was het startsein voor een grote omwenteling.

In de geschiedenis is dat bijna altijd gebeurd een kleinere groep ( nr 3) wordt zo groot en opstandig ( die groep blijft in feite een kleine groep) dat het narratief =de dictatuur niet gehandhaafd kan blijven.

Ik vergelijk dat wel eens met een geboorte:

vlak voor de geboorte zijn er weeën die vervelend zijn en soms pijnlijk ( vergelijk de huidige situatie in Nederland).

Die weeën worden steeds krachtiger en de moeder heeft heel veel last, krachtiger en krachtiger...........en dan de geboorte, kan ook pijnlijk zijn, maar is over het algemeen snel over en daarna de opluchting, de blijdschap, de vreugde, de bevrijding.

De weeën vergelijk ik met groep 3 die zo sterk kunnen worden dat het systeem in elkaar stort.

Elke dictatuur , die alleen maar leugens tegen de bevolking vertelt, krijgt hiermee te maken.

Toch blijven dictaturen soms lang overeind omdat ze , net als de stasie, met geweld de bevolking onderdrukken. En heel veel sencuur gebruiken om de bevolking dom te houden en hun wil op te leggen.

Dus het resumé van David is, wat ik en vele anderen ook al jarenlang roepen, ga de argumenten van de overheden beargumenteren, vragen stellen, waarom, waarvoor, wie wordt er beter van, wat heeft het voor ons van belang, etc. als de groep 2 dat doet dan is de overheid daar niet blij mee en zullen de groep 2 mensen makkelijker naar groep 3 komen.

Dus trek de waarheden van de overheid in twijfel.

Dat is waarom de overheid zoveel mensen demoniseren , voor gek willen zetten, uit hun bevoegdheid zetten, straffen met boetes, etc. 

De overheid is eigenlijk doodsbang.

Daarnaast doet de overheid het volgende:

energie prijzen omhoog, want daarmee koppel je ook de voedsel distributie en de prijzen van het eten.

Vergeet niet wat de bedoeling van het WEF is: depopulatie ( kan niet in eens, want dan krijg je opstand) langzaam opbouwen. Dat betekent eerst een ernstige ziekte creëeren = angst kweken, dan een spuit geven en zeggen dat die veilig is  ( wat het tegendeel is, want de spuit is heeeel gevaarlijk met allerlei bijwerkingen), en als dat niet lukt een klimaat hoax creëeren, en een co2 hoax creëeren.

Over de klimaat hoax had David het volgende: dat is een golfbeweging van de aarde welke al miljoenen jaren aan de gang is en waarop we eigenlijk geen invloed hebben.

De zwarte hoeden proberen dat wel te verkopen door HAARP= een weersbeinvloedingssysteem te gebruiken ( er zijn meerdere plaatsen waar zo'n installatie staat) en droogte, water tekort, stormen en orkanen te creëeren, wasrdoor het lijkt alsof het klimaat verandert.


Het co2 is een ander punt: de overheid wil het co2 gehalte naar beneden brengen!!!!!!

weet je waarom?

Wel, dat is de zelfde reden als de depopulatie = teveel mensen kunnen ze niet onder controle houden en dus moet 75% van de wereldbevolking verdwijnen.

Wat er met co2 aan de hand is: hoe meer co2 hoe beter de vegetatie bloeit. Bij reductie van de co2 bloeit en groeit de vegetatie = planten groei= is ons eten steeds slechter en bij nog minder co2 verdwijnt de plantengroei.( OF IS DAT JUIST DE BEDOELING VAN DIE HELE NWO EN WEF GROEP).

Al honderden jaren is die groep al bezig ( ook onder andere namen ) om de bevolking te vergiftigen ( chemtrails, voedsel manipulatie, angst aanwakkeren wat stress geeft wat zelfdoding stimuleert). Kijk naar de Rockefellers, de Rothschilds, de Bush familie, etc. vergeet niet dat het vaticaan een grote invloed op dit soort narratieve gebeurtenissen heeft.

David Icke gaf ten slotte aan om alle bevolking en zeker ook Nederland in plaats van in groep 1 of 2 te zitten te komen tot groep 3. het dient wel over de hele wereld te gebeuren, MAAR ALS ER ÉÉN SCHAAP =GROEP over de dam is volgt de rest van de schapen ook.


p.s. Vergeet niet dat de NWO EN WEF de “leiders” = regerings mensen en de promoters hiervan , chanteren, betalen, onder druk zitten, bedreigen, doodsbedreigingen geven, om dat ze doen wat hen door die organisaties is opgedragen.

Zelfs het “ koninklijk huis” moet hieraan meedoen ( kijk maar wat de vos in schaapskleren = maxima doet= promoten digitaal geld).





Geen opmerkingen:

Een reactie posten