donderdag 24 november 2022

Nep nieuws en de oorlog is echt

 HET NIEUWS IS NEP. DE OORLOG IS ECHT.

>Het moest zo zijn.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de VS, hebben de Witte Hoeden van het Amerikaanse leger DE VOLLEDIGE MACHT om de CABAL/[ DS] Boze monarchen neer te halen die de Amerikaanse regering honderden jaren hebben geleid en hun volledige identiteit verborgen hielden door corruptie en infiltratie in alle sectoren van het leger,. 3 LETTER agentschappen, politieke leiders en door een doolhof van wereldmacht die hen op afstand hield van vervolging en opsluiting/dood een EINDE aan hun GLOBALISATIE AGENDAS.
Op dit moment zijn de militaire operaties van de V.S. in het midden (het meeste gedaan) van het verzamelen van alle DEEP STATE . en INFILTRATOREN in alle sectoren van de drie takken van de Amerikaanse regering.
//// Deze taak van het vinden van alle INFILTRATORS. MOLEN. SLAPERS. DUBBEL/DUBBEL AGENTEN. Binnenlandse buitenlandse AGENTEN en provocateurs.....>>>>> De gestolen verkiezingen van 2020 en 2022 ( waren allemaal Militaire OPERATIES om te zien wie ALLE samenzwoeren in TREASON, de[ DS] MILITAIRE COUP van de verkiezingen.

>De VOLLEDIGE OPERATIES van> GAME THEORY<
laat de DEEP STATE hun virus vrij. Onderwerpt de wereld in een PLANDEMIE en probeert dan opzettelijk miljoenen te doden met een bio-wapen vaccin en vernietigt het Amerikaanse leger....... Dit alles valt samen met de verkiezingsinterferentie en verraad...

de uiteindelijke operatie om UKRAINE ten val te brengen. (is allemaal verbonden met de dood van de koningin en haar controle over landen met gemeenschappelijke rijkdom en het is allemaal verbonden met de dood van Evelyn ROTHSCHILDs/ >>>> het faillissement van BLACKROCK en White HATS operaties wereldwijd om het FIAT CENTRAL BANKING SYSTEM neer te halen...... MET/De hulp van DUITS MIL. White HATS & Elites trotseren de NAVO en maken zich klaar om zich aan te sluiten bij Russisch / China BRICS ( THEY WILL GERMANY MONEY TO FORM A NEW EU NATION AND CURRENCY) ... DUITSLAND had de ROTHSCHILDS BANKEN afgesneden en dat was de reden dat de VATICAAN AL hun bezittingen terug wilde.
Nu ITALIË de NAVO-HEER van KAZARIJE SILENTIEEL ONTKENT en het publieke protest tegen de NAVO begint, komt de val van de NAVO..EU. KOMT ER VERWARRING TUSSEN DE EU-LANDEN.
>TURKIJE VS. GRIEKENLAND [ NAVO, vs NAVO ]
TURKIJE VERLAAT NATO OM TOE TE TREDEN TOT BRICS

DE VAL VAN DE CABAL IN DE EU.
OUDE LANDEN hadden deuren geopend voor het Amerikaanse leger om alle INFILTRATOREN/ SPIEGEN/ VREEMDE BRONNEN BINNEN CONUS (CONTINENTALE VERENIGDE STATEN) te zien via de Amerikaanse BANKING systemen en ELITE.[ DS] NETWERKEN VAN DE CABAL KRACHT, PLANNEN EN VOLLEDIGE AGENDA in de afgelopen 5 JAAR.......... Met TRUMP die in het geheim de VERENIGDE STATEN in 2018 in een STATE OF EMERGENCY plaatste/ondertekende en de CONTINUITY OF GOVERNMENT PROCEDURES activeerde, Waardoor MILITAIRE OPERATIES werden geopend voor > het DEVOLUTIEPLAN dat momenteel plaatsvindt en STEEDS wordt uitgevoerd............ De militaire operaties van het Wereldverbond zijn in volle gang, BINNEN DE STORM VAN DE CENTURY.

Voor het eerst in de geschiedenis... De VS heeft alles wat nodig is om de KAZARIAN FULL MAFIA, >>>>>>>>>>>>>> ROCKEFELLERS, DU PONTs, ROTHSCHILDS...
BUSH, OBAMA. BIDEN. [DS] KENNEDY ( De slechte kant van de familie Kennedy) ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT FBI ECT ECT ECT ECT ECT CIA ECT ECT ECT ECT PENTAGON DS FORCES ECT ECT ECT .........

Alle gebeurtenissen waarvan u getuige bent in de wereld zijn verbonden met de STORM.

HEB VERTROUWEN

Je hebt meer dan je weet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten