donderdag 17 november 2022

Bericht van Trump, we staannog niet aan de afgrond

 

Een bericht van president Trump. 17 nov 2022


We staan nog niet aan de afgrond volgens Trump. Er dienen nog veel meer mensen wakker te worden voor de overgang. Ebs zal komen, alleen weet ik niet wanneer.


Dat betekent dat de film nog even doorgaat. Hoe vervelend ook.

In bali wordt de G20 gehouden en Justin Trudeau van Canada kondigde aan dat alle canaden verplicht gaan worden om gevaccineerd te worden.

Ene meneer Zwabber ( Klaus Schwab) kondigde aan dat een qr code papoort verplicht gaat worden voor het vliegen en …......

mevr klaag mocht ook wat zeggen en kondigde aan dat voedsel ook als wapen gebruikt kan worden om hun doelstellingen te halen: wereld heerschappij, bevolkingreducte tot wel min 75%, qr code, prikken verplichten, verdeel de bevolking zodat ze geen macht hebben, verdedig Oekraïne tot de laatste snik, want valt Oekraïne dan valt ook de wef.


In Oekraïne zijn de witwas organisaties van de cabal, de biolabs om “virussen” te ontwikkelen , om biowapens te maken. De cabal heeft miljarden daar geïnvesteerd om van daaruit heers en verdeel op de bevolking uit te voeren.


In Nederland wordt de wet op monitoring voorbereid om ingevoerd te worden.

We merken dat de cabal alles in een sneltreinvaart wil invoeren, omdat ze voelen dat ze de grip aan het verliezen zijn.


In bali op de g20 hebben de leden een deklaratie getekend wat inhoud dat een vaccin paspoort nodig is voor internationaal verkeer.

Nederland blijft wapens leveren an Oekraïne


Je ziet het narratief gaat nog ff door, terwijl wij weten dat er vele leiders of een een masker dragen, of het is een kloon, of de tv laat het zien met een groen scherm, of het nieuws laat 2 of meer beelden over elkaar zien, of het is CGI ( computer generated image), of ze laten valse informatie zien, of ze laten juist het tegengestelde zien.


Ook dit wordt vervolg bdmlm




Geen opmerkingen:

Een reactie posten