woensdag 16 november 2022

Ebs

 Gekopieerd en gedeeld!   US Army in training om nood uitzending systeem te implementeren...

De aanleiding voor EBS zal zijn
Vaccinatie verplicht over de hele wereld met blokkades. Als dit echt gebeurt, weet dan dat we net om de hoek zitten van de nieuwe wereld mensen, wees niet boos en raak niet in paniek. Dit is wat nodig is. Ja, het moet echt op deze manier gebeuren zodat we naar de mooie toekomst kunnen gaan. Het is onderdeel van het script en de laatste fase, een echt pijnlijke, ontwakende film die nodig was om de massa's wakker te maken. Dit zal ervoor zorgen dat iedereen veilig in zijn huis zit en getuige is van een historisch moment dat alle waarheden, cover ups, enz. onthult door de E B S die onvermijdelijk is. Alles is gepland om te gebeuren. De oefentest zal plaatsvinden, dus bereid je voor. Er moet een test komen en daarna een overzicht van alle gebeurtenissen en activiteiten. De mogelijke implicaties op nationaal en mondiaal niveau kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn, dus de zaken moeten binnen de protocollen blijven. Ja, er zijn veel gevolgen als dingen niet precies en perfect worden gedaan. Dit is waar ik het over heb praktijk lopen voor de juiste mensen om antwoorden en nauwkeurigheid te zien van wat er in het verschiet ligt dat de mensheid verandert. We horen dat het schema eindelijk is vastgesteld, maar ik ben slechts de boodschapper. Wees voorbereid om aan te passen indien nodig met betrekking tot mogelijke weersveranderingen. Slechts een selecte groep weet de exacte en precieze tijd van de gebeurtenis. Voor de veiligheid en andere voor de hand liggende redenen, moet het goed beschermd worden. E B S gaat de 8 uur durende video opnieuw uitzenden. Het zal 3 keer per dag herhaald worden gedurende 10 dagen van Communicatie Duisternis.
Gedurende deze 10 dagen van communicatie duisternis, zal het volgende gebeuren. We zullen 7 "Trumpets" ontvangen, oftewel EBS tekstberichten naar onze telefoons die ons waarschuwen om in deze tijd de TV aan te zetten. Onze telefoons zullen alleen werken voor 911 en er is ons verteld dat de Signal app, die militair gecodeerd is, beschikbaar zal zijn. Onze tv's zullen 10 dagen lang 3 films met uitleg laten zien. Het zal gaan over onderwerpen als arrestaties, tribunalen, corruptie, fraude, pedofilie, enz.
Ons internet zal gedurende die tijd niet werken. Onze geldautomaten zullen niet werken. Na 10 dagen van communicatie duisternis, zullen we verbinding maken met het nieuwe kwantum internet.
Mensen worden aangespoord om voedsel en water in te slaan voor minstens drie weken. Er is ons een nieuw Star-link internet systeem beloofd tegen het einde van de maand.
Nogmaals, ik herhaal, wees voorbereid met voedsel, water, toiletpapier, generatoren, etc. voor deze grote ontwakende openbaring.
Op dit moment renoveren de teams die deze belangrijke historische gebeurtenis coördineren, E.B.S. om de grootste veiligheid voor alle betrokkenen te garanderen, dus wees alstublieft geduldig terwijl de zaken worden afgerond. Ze willen er zeker van zijn dat er geen enkele storing is. De plannenmakers willen niet dat iemand in paniek raakt, omdat ze gewoon de waarheid naar buiten brengen.
Zijn we na E B S en het ondergaan van een tien dagen durende black-out door de mainstream media en het doorbrengen van alles 24/7, (acht uur durende films) weer terug bij af?
Het antwoord is: Na E B S en 8 uur 24 7, zullen films veranderen. Levensondersteuning, gebonden aan oude en slechte systemen, zal worden ingetrokken. De mensheid en de planeet Aarde gaan tegelijkertijd over in een kwantum realiteitsbewustzijnsysteem (Vrede en Welvaart). Beëindig de slavernij van financieel en menselijk bewustzijn. Oude systemen van overheid, onderwijs, financiën, gezondheidszorg, handel en commercie enz. zullen allemaal ontmanteld en vervangen worden.
We zullen een nieuwe valuta hebben, genaamd USN US NOTE en beschermd door goud.
Nu is het tijd om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen die willen luisteren. Wees niet te trots. Ga degenen die je liefhebt waarschuwen, ook al denken ze dat je gek bent. Je doel voor anderen is om echt te helpen de schok op te vangen van wat komen gaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten