woensdag 25 september 2024

Het onderbewust zijn positief injecteren

 

Zoals ik al vele malen heb aangegeven dat wij een onderbewustzijn hebben. Welke vergelijkbaar is met het RAM van de computer.

( kijk ook maar eens bij :

https://bobbie139.blogspot.com/2024/01/rom-ram-en-het-onderbewustzijn.html


Ook heb ik verteld over NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) waarbij je heel eenvoudig positieve gedachten in je onderbewustzijn kan plaatsen.

Ik , als psychotherapeut heb in de praktijk zoveel negatieve gedachten bij mensen geconstateerd, dat het onderbewustzijn juist die negatieve gedachte gaat uitvoeren.


Er zijn nog veel meer kerngedachten over geld die je kunt aanpassen. Denk aan overtuigingen zoals: “Geld is slecht,” “Je hebt nooit genoeg geld,” “Je mag geen geld vragen als je Gods werk doet,” wat voor veel mensen erg belangrijk is. Andere gedachten zijn: “Geld wordt nooit vrijwillig gegeven,” “Geld groeit niet aan bomen” — terwijl het in feite wel overvloedig beschikbaar is — en “Geld corrumpeert.” Deze overtuigingen beperken je en staan een gezonde relatie met geld in de weg.


Zodra je een woord bezigt om in het onderbewustzijn te plaatsen en je gebruikt dat woord in een negatieve betekenis dan voert het onderbewustzijn die gedachte uit.

Een paar voorbeelden zie je hierboven. ( nooit genoeg, geld is slecht, groeit niet aan bomen, )

In je onderbewustzijn zitten gedachten van jouzelf die ook letterlijk uitgevoerd worden.

Nou, denkt iedereen dat als je een gedachte hebt wordt die gedachte uitgevoerd.

Maar zo werkt dat niet.

Die gedachte dient zo intens te zijn en regelmatig herhaald te worden om het de vorm te krijgen dat het letterlijk uitgevoerd wordt.

Ook hier is weer een MAAR in de achtergrond : je kan een positieve gedachte in je onderbewuste hebben die je graag uitgevoerd wil zien , maar er kunnen toch wat remmende gedachten insluipen die de uitvoering beperken.

Bv je wilt van het roken af en probeert die gedachte in je onderbewuste plaatsen. Maar als je ook de gedachte hebt dat een sigaret ook lekker is, dan wordt de uitvoering om te stoppen beperkt

in dit specifieke geval dien je dan ook het lekker zijn van de sigaret te veranderen in hoe smerig die rook toch is. ( zover en intens voelen dat je een vies gevoel krijgt als je aan een sigaret denkt..).

Dan is de situatie optimaal om die onbewuste wens uit te voeren en zal het ook bereikt worden.

Die intense gedachte en wens om te stoppen, dient wel heel intens beleefd worden en ook herhaald worden. Als je je gevoel hebt dat die situatie bereikt is en regelmatig herhaald hebt , zul je merken dat het niet eens moeilijk zal zijn om te stoppen met roken.

Deze techniek kan overal voor gebruikt worden.

Ik ken veel mensen die met deze techniek van een ziekte zijn genezen, bv kanker, huidziektes, nierfalen prostaatproblemen, hartaandoeningen en nog veel meer.


Het is de bedoeling dat je die intense gedachten probeert te krijgen in een rustige omgeving bv vlak voor het slapen gaan of net als je opstaat. Op die momenten heb je ook minder andere gedachten die deze gedachten kunnen beïnvloeden.


Jouw onderbewustzijn is zo belangrijk, want die bepaalt jouw gedachten en jouw gedrag in je leven.

Let wel, jouw onderbewustzijn wordt ook beïnvloed door je omgeving en mensen hun mening waarmee je omgaat . Daarom is het belangrijk om jouw wensgedachte in een rustige omgeving te beleven zodat andere gedachten er nauwelijks zijn..


omdat we geprogrammeerd zijn , al vele jaren, door onderwijs, opvoeding, tv, radio en krant , is het voor veel mensen moeilijk om buiten dat programma te denken.

Met een OPEN MIND deze gedachte oefenen, dan zul je zien dat het uitgevoerd wordt.


Iedereen is verbaasd als ik vertel dat kanker hierdoor te verwijderen is, dan wijs ik altijd naar de berichten, die in bladen staat dat iemand “ op wonderlijke wijze” is genezen. Ook artsen kennen die genezingen .

De achtergrond van deze genezingen is wat ik hierboven heb verteld.


Let wel, JE MOET ER WAT VOOR DOEN en dan zie je van zelf resultaat.

Geloof er in en doe het intens dan bereikt je wat.


Veel succes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten