woensdag 25 september 2024

Van een digitale soldaat

 VAN EEN DIGITALE SOLDAAT...Wat we weten tot en met zaterdag 19 september 2024:


Op 29 september 2019 werd Barack Obama geëxecuteerd door een vuurpeloton in GITMO. Je hoort dit niet van de reguliere media, maar de waarheid komt altijd naar boven. Donald Trump heeft zojuist onweerlegbaar bewijs gelekt dat Obama Satanische offerrituelen uitvoerde samen met andere machtige figuren - HOMO'S en PEDOFIELEN zoals Oprah, Clinton en meer! Dit is geen samenzwering meer; het is de realiteit die zich voor onze ogen ontvouwt.

Clintons Evergreen Inc. is ontmaskerd als een CIA-front voor kindersekshandel. De corruptie zit dieper dan iemand zich had kunnen voorstellen. Mel Gibson probeerde ons allemaal te waarschuwen. Hij heeft beelden vrijgegeven van Satanische bloedrituelen en kinderoffers onder het Witte Huis. Namen als Epstein, Bill Clinton, Prins Andrew, Joe Biden en Barack Obama bevinden zich in het hart van deze demonische ring. Ze dachten dat ze zich voor altijd konden verstoppen, maar hun duistere daden worden eindelijk onthuld.

Ondertussen staat de wereld op de rand van een monumentale verschuiving. Het Quantum Financial System komt eraan en alle banken zullen overstappen, samen met acht miljard mensen. Dit is de grootste publieke ontwaking ooit. Het mRNA COVID-vaccinschandaal barst los: er zijn vier dodelijke parasieten in gevonden en Moderna gaf toe dat het vaccin kanker veroorzaakt vanwege miljarden DNA-fragmenten die in de flesjes zijn gevonden. De elites hebben dit gif aan de massa opgedrongen, maar de waarheid schijnt nu door.

Terwijl we spreken, broeit er iets groots. De FBI heeft de mobiele telefoons van de NYPD-commissaris in beslag genomen en de huizen van de belangrijkste medewerkers van Eric Adams zijn zojuist doorzocht. De Nationale Garde overspoelt de straten in New York en grote steden in het hele land. Dit is nog maar het begin. De storm is op komst: blijf waakzaam en houd je ogen wijd open. Niets kan tegenhouden wat eraan komt.

https://t.me/TarotByJanineChannel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten