donderdag 5 september 2024

Gesara is al aan de gang 5 sept 2024

 

EXCLUSIEF! GESARA elimineert staatsschulden, vervangt wereldleiders, keert terug naar de gouden standaard en ontketent verborgen technologieën!
https://gazetteller.com/exclusive-gesara-eliminates-national-debts-replaces-global-leaders-returns-to-the-gold-standard-and-unleashes-hidden-technologies/
GESARA is een geheime operatie die zich minutieus onder de radar ontvouwt en systematisch de greep van de wereldwijde elite ontmantelt. Te lang hebben de weinigen de massa gecontroleerd, rijkdom gehamsterd en machtsstructuren gemanipuleerd om de wereld in ketenen te houden.
Maar GESARA is de langverwachte afrekening, de kracht achter de schermen die de corrupte systemen die de mensheid tot slaaf hebben gemaakt, nu al op hun grondvesten doet schudden.
Wereldwijde herverdeling van welvaart: de machtsverschuiving die ze u niet willen laten zien
GESARA's belofte van wereldwijde herverdeling van rijkdom vindt nu plaats, in de schaduw. Biljoenen dollars, lang gehamsterd door geheime elites, worden teruggesluisd naar de handen van het volk. Denkt u dat het toeval is dat er wereldwijd plotseling een toestroom van fondsen is naar sociale programma's, gemeenschapsprojecten en grassroots-initiatieven? Open uw ogen.
Dit is GESARA in actie, het herverdelen van rijkdom op grote schaal. Schaduwrijke overdrachten, mysterieuze financieringstoenames en oncontroleerbare geldstromen zijn allemaal onderdeel van het grote plan om terug te vorderen wat van de mensen is gestolen.
Dit is een berekende herovering, een strategische herverdeling van macht van de 1% naar de 99% . Die verborgen kluizen van de ultra-rijken? Ze worden leeggezogen en de elite is machteloos om het te stoppen . De rollen worden omgedraaid en ze weten dat hun dagen van ongecontroleerde hebzucht geteld zijn.
Het uitwissen van de staatsschuld: een wereldwijde reset is al gaande
Nationale schulden zijn controlewapens die worden gebruikt om hele bevolkingen te onderwerpen. Maar GESARA's operatie om deze schulden te elimineren is al in volle gang . Landen als Zimbabwe, Irak en zelfs Argentinië worden in stilte van hun schulden ontdaan, en niemand heeft het erover.
Dit is economische oorlogsvoering tegen juist die instellingen die winst hebben gemaakt door landen te laten gebukt gaan onder een torenhoge schuldenlast.
Er worden deals gesloten in achterkamertjesvergaderingen, schulden verdwijnen en de oude garde is machteloos om het te stoppen. De schuldslaven breken los en het establishment is doodsbang.
Minimale belastingen: stille herzieningen in belastingstelsels wereldwijd
De belastinghervormingen van GESARA worden in stilte doorgevoerd. Overheden over de hele wereld passen in stilte hun belastingstructuren aan, en bewegen richting een vereenvoudigd, eerlijk systeem dat aansluit bij de visie van GESARA.
Landen verlagen belastingen in het geheim, en testen vlaktaksen in regio's waar de oude methoden duidelijk hebben gefaald. Je ziet het in Oost-Europa, delen van Azië en zelfs in Zuid-Amerikaanse landen. Dit is een gecoördineerde poging om de ingewikkelde belastingwetten te ontmantelen die de elite ervan weerhouden hun eerlijke deel te betalen.
Onder het mom van 'economische hervorming' zijn deze veranderingen slechts het begin van een ingrijpende transformatie waarbij de belastingdruk niet meer op de werkende klasse rust, maar op de plek waar die hoort: bij de rijken en de bedrijven die al tientallen jaren misbruik maken van mazen in de wet.
Rechtvaardigheid voor hypotheekhouders: een stille opstand tegen financiële tirannie
Het hypotheekkwijtscheldingsonderdeel van GESARA wordt al ingezet . Banken schrijven op mysterieuze wijze schulden af, 'verliezen' papierwerk en worden plotseling heel mild met hun leenbeleid.
Dit komt niet doordat ze een geweten hebben ontwikkeld, maar doordat ze bang zijn. Bang voor de stille revolutie die plaatsvindt onder het waakzame oog van GESARA . Huiseigenaren die gevangen zitten in frauduleuze hypotheekregelingen krijgen uitstel, niet als blijk van goede wil, maar als wanhopige pogingen van banken om de onvermijdelijke afrekening te vermijden.

Dit is een strategische aanval op de financiële overlords die zichzelf al veel te lang hebben volgevreten met de ellende van gewone mensen. De invloed van GESARA dwingt deze instituten om te buigen , en binnenkort zullen ze volledig bezwijken onder het gewicht van hun eigen corruptie.
Terug naar het staatsrecht: een geheime juridische revolutie
De verschuiving terug naar het constitutionele recht is een geheime operatie die wereldwijd in stilte rechtssystemen herdefinieert. Kijk naar de plotselinge golven van ontslagen onder rechters, de onverklaarbare omverwerping van lang bestaande juridische precedenten en de introductie van wetten die uit het niets lijken te komen.
Dit is GESARA's juridische revolutie in beweging . De wurggreep van het zeerecht, dat lang de belangen van de machtigen heeft gediend, wordt opengebroken. Nieuwe wetten die zijn gegrondvest op constitutionele principes worden aangenomen, vaak zonder de fanfare of controle die het publiek zou kunnen waarschuwen voor de ingrijpende veranderingen die plaatsvinden.
Dit is een bewuste, strategische terugdraaiing van de juridische kaders die de mensheid al eeuwenlang in een ijzeren greep houden.
Nieuw leiderschap: de stille staatsgreep van mondiaal bestuur
Heb je de plotselinge verschuivingen in leiderschap over de hele wereld opgemerkt? De snelle wisseling van politici, de 'onverwachte' verkiezingen van outsiders, hervormers en ogenschijnlijk niet-verbonden individuen die aan de macht komen? GESARA's eis voor een 90% revisie van huidige regeringen wordt al uitgevoerd.
Leiders worden verwijderd, stilletjes, efficiënt en zonder een spoor achter te laten. Wat u ziet is een stille staatsgreep: een vervanging van het oude, corrupte leiderschap door nieuwe gezichten die zich aansluiten bij de principes van GESARA.
Dit is niet alleen politieke verandering; het is een complete herprogrammering van het wereldwijde bestuur. De marionetten van de elite worden één voor één afgedankt en vervangen door leiders die zich niet aan de oude, corrupte regels houden.
Wereldvrede: de verborgen ontwapening die al gaande is
GESARA's visie voor 1000 jaar wereldvrede is een minutieus geplande realiteit. Achter gesloten deuren worden deals gesloten, wapens ontmanteld en verliest het militair-industriële complex zijn greep.
Er worden geheime afspraken gemaakt om in stilte te ontwapenen, zonder de fanfare van openbare verdragen die alleen maar de aandacht trekken. Kernwapens worden ontmanteld en geheime voorraden worden vernietigd. De oorlogszuchtigen worden ontwapend, één geheime operatie tegelijk.
Dit is een berekende ontmanteling van het oorlogsapparaat dat al veel te lang profiteert van het lijden van de mensheid. De drang naar wereldvrede onder GESARA is een directe aanval op de machtsstructuren die gedijen op conflicten.
De gouden standaard: het in het geheim opnieuw in evenwicht brengen van de financiële wereld
Kijk naar de wereldwijde markten en je zult zien dat de stille verschuiving terug naar de gouden standaard al vorm krijgt. Landen hamsteren goud, centrale banken doen geheime aankopen en fiatvaluta's worden stilletjes verlaten ten gunste van echte, tastbare activa.
Dit is een strategische aanval op de fragiele, onstabiele fiat-systemen die centrale banken en hun bondgenoten in staat hebben gesteld om geld uit het niets te drukken. De elite is in rep en roer en probeert hun posities te versterken terwijl GESARA's plan doorgaat.
Ze weten dat zodra de gouden standaard weer wordt ingevoerd, hun vermogen om valuta's en economieën te manipuleren ernstig zal worden verlamd. Dit is financiële oorlogsvoering, en GESARA is aan het winnen.

Verborgen technologieën: de grote onthulling die u is ontzegd
GESARA's belofte om 6.000 Tesla-patenten te ontketenen gebeurt al, zij het in stilte. Geavanceerde energieapparaten, revolutionaire medische technologieën en transportdoorbraken worden getest op afgelegen locaties, weg van nieuwsgierige blikken.
De lekken beginnen al: onverklaarbare energiepieken, mysterieuze nieuwe technologie die opduikt in low-profile patenten en plotselinge ontwikkelingen in velden die al tientallen jaren stil liggen. Dit is de grote onthulling van technologieën die opzettelijk zijn onderdrukt om de massa afhankelijk te houden van verouderde, gecontroleerde systemen.
De wereldwijde elite heeft deze vooruitgang voor zichzelf gehamsterd, maar onder GESARA komt dat tijdperk ten einde. Deze technologieën zullen binnenkort in handen van de mensen zijn en de wereld zoals wij die kennen zal worden getransformeerd.
Betaalbare wederopbouw: de wereld herbouwen naar het beeld van GESARA
De signalen zijn overal om ons heen: infrastructuurexplosies op onverwachte plekken, projecten die worden voltooid tegen kosten die de huidige marktconformen overstijgen en ontwikkelingen in landen die al tientallen jaren economisch aan de zijlijn staan.
BEVESTIGD! De QFS-uitrol dwingt banken om hun vermogen nu te herverdelen - binnen de geheime bijeenkomsten van de bank-elites!
GESARA's plan voor betaalbare wederopbouw wordt uitgevoerd terwijl u dit leest. Contracten worden stilletjes toegekend, middelen stromen binnen en de prijsmodellen van de jaren 50 maken een comeback. Dit is geen liefdadigheid, dit is een zorgvuldig georkestreerde campagne om de wereld te herbouwen op voorwaarden die de mensheid bevoordelen, niet op winstmarges.
Landen die ooit aan hun lot werden overgelaten onder onmogelijke schulden, zien nu wegen, scholen en ziekenhuizen als paddenstoelen uit de grond schieten. Dit is GESARA's visie in actie, die bewijst dat wanneer de wurggreep van de elite wordt doorbroken, echte, duurzame ontwikkeling niet alleen mogelijk is, maar ook onvermijdelijk.
GESARA wacht niet op toestemming en vraagt niet om goedkeuring. De transformatie is er al, ontvouwt zich in het geheim, aangestuurd door degenen die weigeren om de oude wereldorde nog langer onze toekomst te laten bepalen.
De vraag is niet of GESARA zal slagen. Dat gebeurt al. De enige vraag die nog rest, is hoe snel de rest van de wereld de onstuitbare revolutie die zich voor onze ogen voltrekt, zal opmerken.
Het tijdperk van de elite is voorbij. Het tijdperk van GESARA is begonnen en er is geen weg terug.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten