maandag 30 september 2024

Virus betekent vergif

 Eventjes herhaling nu de herfst zijn intrede doet:


Het woord virus komt uit het Latijn en betekent oorspronkelijk 'ziektegif'. Een virus is eigenlijk al het ziektegif dat uit de weefsels trekt, zodat het lichaam zijn weefsels kan ontgiften en herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Dit gebeurt nadat je herstelt van een conflictsituatie of trauma, zoals angst, dat desoriëntatie in de geest heeft veroorzaakt.

In de loop der tijd is de betekenis van 'virus' veranderd van ziektegif naar ziekteverwekker, wat in het voordeel was van farmaceutische investeringsmaatschappijen. Het idee dat een virus een ziekteverwekker is, bestaat enkel als consensus onder door de farmaceutische industrie gefinancierde wetenschappers.

In werkelijkheid zijn het exosomen, bestaande uit 10 tot 25 basenparen nucleotiden, die het lichaam helpen om weefsels te ontgiften en bouwplannen te verspreiden voor herstel. Deze exosomen worden massaal gerepliceerd in de weefsels en zijn lichaamseigen. Omdat alle mensen hetzelfde DNA hebben, delen ze ook dezelfde exosomen.

Het coronavirus, waarmee angst wordt gezaaid, is volgens deze visie een construct dat bestaat uit erfelijk materiaal van duizenden exosomen, samengesteld via databases en computers. Volgens deze consensus heeft het coronavirus meer dan 29.900 basenparen nucleotiden en is het dus een fictie. Op dit moment is er zelfs een prijzenpot van meer dan 5 miljoen euro beschikbaar voor de eerste wetenschapper die het virus daadwerkelijk kan isoleren en zuiveren. Zoveel coronadoden, maar nog geen enkele wetenschapper die een virus heeft gevonden? Zie je nu het verband?

Het menselijk lichaam repliceert exosomen, die in de Germaanse geneeskunde globulines worden genoemd, niet alleen om symptomen zoals griep te creëren en het lichaam te ontgiften en herstellen, maar ook om belangrijke informatie tussen mensen uit te wisselen om de soort in stand te houden. Exosomen spelen een essentiële rol in de overdracht van informatie via aerosolen. Mensen die hun angstconflict hebben opgelost, ontvangen daardoor signalen van anderen om zelf symptomen te creëren en te herstellen. Griep ontstaat bijvoorbeeld na angstconflicten of psychoses, waarbij het lichaam exosomen gebruikt om symptomen te creëren, zodat het kan ontgiften en herstellen.

Meestal, wanneer de seizoenen veranderen, besluit het lichaam om symptomen te creëren voor ontgifting en genezing. Exosomen zelf zijn echter niet besmettelijk en kunnen je niet infecteren. Wat gebeurt er dan wel? Wanneer je lichaam zich wil ontgiften en herstellen na het oplossen van een angstconflict, zal het zelf exosomen repliceren of via aerosolen “uitnodigen” om symptomen te creëren. Dit leidt tot een natuurlijke uitwisseling van informatie, wat het herstel en de reiniging van weefsels bevordert.

Het verspreiden van exosomen via aerosolen is een vorm van informatieoverdracht in het collectief. Wanneer angstconflicten collectief worden opgelost, zoals we zagen toen de maatregelen werden versoepeld, ontstaat er rust en ontspanning. Hierdoor ging iedereen collectief in een fase van herstel. Daarom voorspelden virologen een nieuwe griepgolf. Dit is allemaal logisch: griep uitzieken geeft je uiteindelijk meer energie. Hippocrates had gelijk toen hij zei dat je ziekte altijd moet uitzieken.

Kennis en wijsheid zijn de filosofische vaccinatie tegen angst en onrust, want deze emoties zijn uiterst besmettelijk en kunnen je wél infecteren. Dat is precies waarom ik elke dag mensen met corona, influenza of een andere ziekte kan knuffelen zonder zelf ziek te worden: IK BEN NIET BANG. Ik heb ziekte geestelijk overstegen door mezelf te "vaccineren" met kennis en wijsheid over hoe het menselijk lichaam werkt in samenhang met microben en exosomen om altijd gezond te blijven. Het is geweldig om altijd kerngezond te zijn, en daar kies ik BEWUST voor. GEEN ANGST!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten