zondag 1 september 2024

Wat gebeurt er nu

 

Wat is er nu aan de hand.?
Wel, als we goed lezen en tussen de regels door lezen op telegram en rumble dan zien we nu een hele grote gebeurtenis op ons afkomen, wat zijn weerga niet kent.
Deze gebeurtenis heeft ook hele grote consequenties, want hierdoor vallen regeringen, banken, bedrijven, overheden, economieën om, wat een grote chaos teweeg brengt.
Dus als we het goed in de gaten hebben dient deze chaos een noodzakelijk doel: de instorting van de Cabal.
Echter , als de banken instorten krijgen we een bankrun, als de economieën instorten krijgen we schaarste in de winkels van ons dagelijkse behoeften.
Dat dient op een goede manier behandeld te worden.
Je kunt zeggen wat je wilt, maar al die maatregelen worden vanuit het Trumpteam uitgevoerd met dien verstande dat ook over de hele wereld legers worden ingezet om de orde te handhaven en voedsel leverancies zeker te stellen.
We zien nu ook overal legers en troepenverplaatsingen.

Nederland is maar een heel klein radertje in het geheel, echter een hoofdrolspeler voor de WEF/CABAL. 
Ik heb het over GESARA /NESARA wat uitgerold gaat worden.
Maar gezien het voorgaande kan dat niet zomaar, maar moeten maatregelen genomen worden om dat soepel te laten verlopen.
Natuurlijk zal hier en daar chaos uitbreken, want mensen raken in paniek. Zeker de geprikten, want die weten van niets en worden zieker en zieker.
Als een donderslag bij heldere  hemel zien de geprikten een lockdown komen , een EBS (emergency broedcast system), waarbij de tv alle narigheid die de Cabal uitgevoerd heeft laat zien, internet doet het niet, telefoon werkt niet.
Er is maandenlang al verteld dat je wat voedsel op voorraad dien te hebben, wat de patriotten allang weten.
Hierdoor vervallen de geprikten in  woede, ongeloof,  angst voor wat er komen gaat, angst omtrent hun gezondheid, verwijten aan ongeprikten dat ze het niet gehoord hebben, etcetera.
Deze angst is een eigen angst, omdat ze een verkeerde keus hebben gedaan. Deze angst is niet opgedrongen, welke de regering wel steeds heeft uitgevoerd.
Ook komen er tribunalen en zullen plotseling mensen verdwijnen  die gearresteerd  worden.
Het zal ook duidelijk worden dat er zoveel maskers, klonen, groene schermen, hologrammen info is, waaruit blijkt dat die echte personen al lang niet meer bestaan.
Kijk naar Engeland,  Charles is al een tijdje geleden overleden, maar wordt officieel nog in leven gehouden door een kloon, een dubbelganger, een masker.
Dat gebeurt ook in Nederland.

Mensen let op en let op je familie er komt een mooie tijd aan met eerst nog wat info over de narigheid wat de Cabal heeft veroorzaakt.
Marbo
Kenny
Bob
P.s. in  opm.  staat mijn blog link, waar je nog veel meer info vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten