donderdag 27 juli 2023

Een heleboel info over kanker

Een uitvoerig beticht over kanker en hoe te behandelen.

Kanker is een aandoening waarbij ce cellen op die plaats te weinig o2 krijgen. Want kanker ontwikkelt zich in een zuurstofarme celomgeving.

Hoe komt dat?

Wel,  onder andere door constante stress. Die stress zorgt er voor dat die spanning op de cellen slaat en ervoor zorgt dat de cel juist minder zuurstof kan opnemen.

Een voorbeeld voor mij was en is mijn schoonzus die 40 jaar onder de stress zat, niet alleen door de dominantie van haar man, maar ook doordat ze in een vroeg stadium al kanker gediagnostiseerd is, wat toen al veel stress opleverde. Daarnaast werd haar man op 43 jarige leeftijd al ontslagen en heeft sindsdien niet meer gewerkt.

STRESS IS EEN BELANGRIJKE TRIGGER VOOR HET ONTSTAAN VAN KANKER.

Hieronder allerlei mogelijkheden om kanker aan te pakken.

Let wel, kanker is juist een helende toestand, maar omdat de medische wetenschap niet de kanker aanpakt maar juist het immuunsysteem vernietigd, zodat kanker kan doorgroeien..



Uitzaaien van kanker is een mythe. Want de cellen zijn niet levend, niet als kruimels die door het bloed vervoer kan worden.
De cellen van kanker ontstaan door gebrek aan zuurstof in zijn omgeving.  Dat kan door eten, geen beweging, stress, binnen zitten, geen zonlicht, straling, etc.
Dus uitzaaing bestaat niet. Net zoals virussen die besmettelijk zijn, bestaat ook niet.
Doe onderzoek en jij weet het ook.
Ik denk aan mijn schoonzus die kanker kreeg op 35 jarige leeftijd en haar man was erg dominant, waardoor in een vroeg stadium veel stress ontstond. Dat heeft zich sterk gemanifesteerd. OP 75 jaar overleden.
Ik ben er van overtuigd dat kanker een geestelijke oorzaak heeft, geholpen door bovenstaande oorzaken, en de geestelijke toestand veroorzaakt dat de o2 rondom de cellen verminderd wordt.
Bij ieder mens is een voorkeur voor lichamelijke problemen, bv gewrichten, benen, borst, longen, hart. En daar manifesteert de aandoening dan.
Blijf gezond en geniet van de zon en smeer  je niet in.
Mlm


23 Kanker Stamceldodende voedingsmiddelen slimmer dan chemo en bestraling

Ze worden hieronder vermeld, samen met enkele van hun algemeen herkenbare voedingsbronnen:

Epigallocatechine-3-gallaat (EGCG) - Groene thee

6-Gingerol – Gember

β-caroteen - wortel, bladgroenten

Baicalein - Chinese Skullcap

Curcumine - Kurkuma

Delphinidin – Bosbes, framboos

Flavonoïden (Genisteïne) – Soja, rode klaver, koffie

Guggulsterones – Commiphora (mirreboom)

Isothiocyanaten - Kruisbloemige groenten

Linalool - Munt

Lycopeen - grapefruit, tomaat

Parthenolides - Moederkruid

Perylill-alcohol - Munt, kers, lavendel

Piperine - Zwarte peper

Platycodon saponine – Platycodon grandiflorum

Psoralidin - Psoralea corylilyfolia

Quercetine - Kappertjes, ui

Resveratrol - Druiven, pruimen, bessen

Salinomycine - Streptomyces albus

Silibinin - Mariadistel

Ursolzuur - Tijm, basilicum, oregano

Vitamine D3 – Vis, eigeel, rundvlees, levertraan

Withaferin A – Withania somnifera (ashwaganda)

https://www.theepochtimes.com/health/25-cancer-stem-cell-killing-foods-smarter-than-chemo-radiation_4793809.html

www.theepochtimes.com (https://www.theepochtimes.com/health/25-cancer-stem-cell-killing-foods-smarter-than-chemo-radiation_4793809.html)
23 
Kanker Stamceldodende voedingsmiddelen slimmer dan chemo en bestraling
Een belangrijk wetenschappelijk overzicht identificeert 23 van de beste voedingsmiddelen en kruiden die de kankerstamcellen doden ...


UV STRALINGEN ZIJN NIET KANKER VERWEKKEND!!!
DE ZON VOORKOMT JUIST 
KANKER!!!
Spreker: Nancy janssens van gezond wereldnieuws.
EDUCATIEVE VIDEO!!!!

Wat bespreek ik?
-Ik bespreek 12 artsen die beamen dat UV stralingen niet kanker verwekkend is, maar ze zeggen dat UV stralingen juist kanker voorkomt.

-Wat is het verband met vitamine D, Calcium, magnesium.
-Zonnecrèmes zijn juist 
kanker verwekkend
-Hoe krijg je 
kanker en hoe herstel je kanker. Wat is kanker?
-We worden gebombardeerd met gifstoffen. Dit is juist 
kanker verwekkend
-Ik bespreek hoe ik mijn 
kanker genas op natuurlijk manier

-We zitten in een stille oorlog: In 1967 werd er een oorlogsrapport gepubliceerd ‘’Silent weapon report’’. Dit oorlogsrapport beschrijft hoe ze een stille oorlog gaan voeren. Het vergiftigen is een krachtig middel. Ook wetenschap achter houden of liegen over wetenschap is een goed oorlogstechniek. Liegen dat de zon 
kanker verwekkend is, terwijl het kanker voorkomt.
Ten tweede: KANKER vervult een biologische overlevingsmechanismen waarmee het lichaam kan overleven op het moment dat de geest verward of gedesoriënteerd is door het oplopen van een shock of trauma. Het lichaam zal vele processen veranderen om de geest energie te verschaffen om dit conflict of trauma op te lossen. Daarbij wordt ook de spijsvertering, metabolische processen en de hormoonhuishouding aangepast en zal ergens een weefsel of orgaan structurele weefselveranderingen ondergaan zodat lichaam-geest kan overleven. Doordat de spijsvertering verzwakt ontstaat verzuring van het lichaam. Verzuring is niet de causale oorzaak van KANKER, maar correlatie met KANKERKANKER is zelfs in staat om tijdens zijn groeiproces het lichaam te ontgiften, ontzuren en te detoxen zodat het organisme kan overleven ondanks deze verzuring. Een mooi voorbeeld hiervan is hoe KANKER  en tumorvorming het giftige geraffineerde suiker uit het bloed haalt. Dankzij de KANKER en TUMOREN. Daarom dat er schimmels en bacteriën aanwezig zijn in dit kankerweefsel, de Mr Propre van de wonderbaarlijke natuur die deze gifstoffen gaan afbreken.

Ten derde: 
KANKER heeft een spirituele betekenis waarin we de kans krijgen ons bewustzijn te verruimen en de causale oorzaken te kunnen transformeren. O wee, dat is voor velen teveel gevraagd zeker??? Het zoeklicht even naar binnen richten en jezelf de vraag stellen waarom je KANKER hebt gekregen? Iets uit je comfortzone? Blinde vlekken waardoor je gevoelig was door schok inslagen of trauma’s. Je kunt dankzij ziekte en KANKER jezelf zoveel beter leren kennen en uit KANKER en ziekte enorm sterk groeien en ontwikkelen. Dat is wat ik heb gedaan in mijn leven. Ziekte en Kanker op mezelf betrekken en de spirituele betekenis ervan incorporeren in mijn geest. Daarom dat ik nu gezond ben zonder ANGST voor KANKER of ziekte

Ten slot: Als het lichaam persistent tegengewerkt wordt om zichzelf te genezen door symptoombestrijding met medicijnen, chemo en radiatie zonder de psychologische causale oorzaak onder de loep te nemen, dan ga je op een dag de DOOD mogen omarmen. PUNT.  En soms weet je ook niet wat er op de agenda staat van je ziel. Mijn moeder is ook aan 
kanker gestorven op haar 49ste. Toen was ik nog niet mondig genoeg. Ik voelde het wel intuïtief aan dat ze mijn moeder op de verkeerde manier hadden behandeld en dat is haar dood geworden. Mijn moeder is gestorven aan de verkeerde diagnose en verkeerde dodelijke behandeling van haar kanker die feitelijk in de genezing was gegaan. De longkanker van mijn moeder was het gevolg van haar doodsangsten dat begonnen was toen ze als vluchteling over het mijnenveld van Oost-Berlijn naar West-Berlijn was gelopen in de jaren zestig van vorige eeuw. Totaal verkeerd begrepen en verkeerd behandeld door de medische wereld.

WE MOETEN AF VAN HET IDEE DAT 
KANKER ALS EEN VIJAND MOET BESTREDEN WORDEN, WILLEN WE SUCCES BEHALEN OM KANKER TE GENEZEN EN STERKER TE WORDEN.


PAARDENBLOEM TEGEN 
KANKER


VERTELDE ik je eerder al o er de heilzame werking van o.a. weed, en peroxide, deze keer geef ik je de volgende methode tegen kanker mee !!!


DOT KRUID IS 100 KEER STERKER DAN CHEMODRUGS EN DOODT KANKER IN 2 DAGEN !!!


De wortel van deze plant kan kankercellen elimineren en beschermt de rest van de cellen.


Dit is geweldig nieuws voor mensen die aan kanker lijden.


Uit een wetenschappelijke studie blijkt dat de consumptie van paardenbloemthee je kan helpen om de kankertumor in slechts 2 dagen op te lossen.


Het is een zeer welkom nieuws voor de kankerpatiënt.


Paardebloem staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Bovendien is het heel eenvoudig om paardenbloemthee te maken. En naast kanker kan paardenbloemthee ook vele andere kwalen genezen

    

Onderzoekers hebben ontdekt dat paardenbloemwortel efficiënter is dan chemotherapie.


Een experimenteel onderzoek onder leiding van onderzoekers van de afdeling Chemie en Biochemie van de Universiteit van Windsor, Canada, heeft bevestigd dat de basis van deze plant tumorcellen kan verwijderen en alles wat er nog over is van de cellen veilig kan stellen.


Het is zeer waarschijnlijk dat deze gegevens tumorpatiënten zullen vervullen.


De basis van paardenbloem kan met succes ziektecellen in minder dan 2 dagen uitroeien.


Vanwege het resultaat dat ze hebben, zouden deze onderzoekers steun kunnen krijgen voor een andere studie die meer antwoorden zal geven over de vaardigheid van paardenbloemwortel.


De 72-jarige John DiCarlo had voordelen van deze wortel.


Hij had kanker en behandelde het bijna een maand. Maar er veranderde iets toen hij de paardebloemthee probeerde. Hij was in remissie na 4 maanden.

Geef deze uitstekende informatie door aan uw dierbaren, zodat kankerpatiënten kunnen profiteren van deze eenvoudige behandeling.


Het voordeel van deze behandeling is dat het vrij is van bijwerkingen en kanker snel geneest in vergelijking met de conventionele methoden WELKE sterk kankerverwekkend zijn notabene !!!


ELKE DAG een bakkie zelf getrokken PAARDENBLOEMthee HOUD JE VRIJ VAN KANKER HORROR !!!


🙏💜🙏

https://t.me/IndigoWorldW3



SPIKE EIWIT DETOX 🧬💎

Magnesium — speelt veel cruciale rollen in het lichaam, zoals het ondersteunen van de spier- en zenuwfunctie en energieproductie.

NAC — (een voorloper van glutathion) biedt een verscheidenheid aan beschermende antioxiderende effecten, blokkeert schade aan DNA, versterkt alle organen, inclusief de hersenen — lost slijm op, verbetert ademhaling en ademhalingsproblemen. NAC versterkt het immuunsysteem, stimuleert antilichamen, verhoogt glutathion, dat ziekte en veroudering bestrijdt. NAC bestaat al tientallen jaren, bewezen zeer veilig te zijn, ZONDER BIJWERKINGEN.

Glutathion — is de krachtigste antioxidant van het lichaam en gaat de schadelijke effecten van grafeenoxide tegen. Menselijke lichamen produceren van nature glutathion, maar naarmate mensen ouder worden en gifstoffen opnemen, vertraagt de productie ervan. Kinderen hebben van nature een hoog glutathiongehalte. Glutathion is een lichaamseigen antioxidant die cellen nodig hebben om te functioneren en te overleven. Als je ziek wordt, kan het niveau van glutathion dalen.

Selenium — een sporenelement dat van nature in veel voedingsmiddelen aanwezig is en verkrijgbaar is als voedingssupplement. Selenium, wat qua voedingswaarde essentieel is voor de mens, is een bestanddeel van meer dan twee dozijn selenoproteïnen die een cruciale rol spelen bij de voortplanting, het metabolisme van schildklierhormoon, DNA-synthese en bescherming tegen oxidatieve schade en infectie.

Quercetine — hebben een aanzienlijk vermogen om de replicatie van SARS-CoV-2 te verstoren en hebben een veelzijdige ontstekingsremmende en trombineremmende werking.

Vitamine D/C/A - bevordert de proliferatie van immuuncellen, stimuleert antimicrobiële peptiden, cytokines en proliferatie van immuuncellen, verbetert de slijmvliesintegriteit, antioxidant, beschermt gezonde cellen, geactiveerde immuuncellen, antiviraal, coördineert de cellulaire immuunrespons.

Zink – essentieel voor het bindend vermogen en het optimaliseren van de dodelijkheid van immuuncellen. Bevordert antiviraal enzym dat virale replicatie blokkeert.

Zeoliet - heeft een sterke aantrekkingskracht op veel zware metalen, waaronder kwik, lood, cadmium en arseen. Het bindt zich ook aan en verwijdert veel chemicaliën zoals fluor en chloor, waardoor alle soorten vrije radicalen worden geëlimineerd, en het keert acute chemische en allergische reacties om, allemaal zonder essentiële voedingsstoffen uit het lichaam te verwijderen. Dit maakt het een maximale ontgifter.

Dennennaaldthee, venkelzaad, steranijs — bevat shikiminezuur, hoge niveaus van antioxidanten en DNA-beschermende eigenschappen.

Dandelion Root —  blokkeert de interactie tussen ACE2, spike-eiwit en varianten.

Zwarte komijnzaadolie — is een natuurlijk alternatief voor ivermectine. Nigella sativa wordt al eeuwenlang als traditioneel medicijn gebruikt. De olie uit de zaden is effectief tegen vele ziekten zoals kanker, cardiovasculaire complicaties, diabetes, astma, nieraandoeningen - ook effectief tegen kanker in het bloedsysteem, longen, nieren, lever, prostaat, borst, baarmoederhals en huid.

Fulvinezuur & Shilajit - worden al lang gebruikt in de traditionele geneeskunde en verminderen ontstekingen en versterken de immuniteit. Fulvinezuur is goed bestudeerd vanwege de effecten op de gezondheid van het immuunsysteem en ontstekingen. Verbeter ziekteresistentie, verhoog uw immuunafweer, bestrijd ontstekingen, chronische ziekten en verbeter de antioxiderende activiteit.

Bio-fibrine - is een proteolytisch enzym (een proces dat bekend staat als proteolyse - helpt bij het oplossen van eiwitten. Er zijn meer dan 700 geïdentificeerde menselijke enzymen en elk enzym heeft een specifieke biochemische reactie waarbij een specifieke stof betrokken is.

Ivermectine - de behandeling van Covid wordt nu ondersteund door 113 onderzoeken, waarvan er 73 door vakgenoten zijn beoordeeld.




Artsen gebruiken deze giftige chemo en stralingen op u, maar niet op hun eigen familieleden!



Medisch onderzoeker Ty Bollinger praat met Dr. Michael Farley over oncologen en hun gebruik van traditionele kankerbehandelingen zoals chemotherapie en bestraling. Dr. Farley noemt de meeste oncologen 'sociopaten’. 



Oncologen weten dat mensen sterven aan deze behandelingen en toch geven ze deze behandelingen schaamteloos.

Dr. Michael zegt dat reguliere artsen de Hippocrates eed niet serieus nemen en dus ook niet volgen. Natuurartsen nemen juist de eed wel serieus en volgen ze correct. Hippocrates eed:  Je beschadig en vergiftigd je patiënt niet. Voeding is het medicijn. 



Een arts met ballen en die eerlijk durft te zijn.

Ty Bollinger zijn beide ouders zijn gestorven aan kanker en dit vond hij verdacht en heeft meer dan 200 artsen, biologen, wetenschappers ondervraagt over de waarheid over kanker (The truth about cancer). Al deze artsen leggen de fraude bloot over de kanker business.  De documentaire is een aanrader.



Deel zoveel mogelijk onze post. Hoe meer bewustwording, hoe meer gezondheid.  https://t.me/GEZONDwereldnieuws_telegram





Deel 7 brief aan Fortuyn                                                                                                                         Flaraxin: Erik Verbeen van de No Cancer Foundation zag dan ook met spijt dat producten van plantaardige oorsprong, zoals Flaxarine, die in 90% van de gevallen efficiënt zijn en in veel gevallen tumoren kunnen doen verdwijnen, in Europa worden gedwarsboomd. Hij begrijpt dit niet omdat Flaxarin 10 tot 20 keer goedkoper is dan de momenteel voorgeschreven chemobehandeling, die met open armen moet worden ontvangen in een tijd van grote overheidsbezuinigingen.                                                               Dit is des te meer reden waarom de chemicaliën die worden gebruikt bij de behandeling van chemo kankercellen moeten doden waarin de patiënt niet eens sterft. De patiënt mag dan herstellen en krijgt een nieuwe behandelingskuur. Op deze manier gaat de kankerpatiënt met zijn chemotherapie door een diep dal met meestal enige kans op genezing.                                                                                         Bij deze behandeling vindt het doden van alle kankercellen niet altijd volledig plaats waarna de kans op een terugval groot is. Meestal is deze kanker agressiever dan de eerste en sterft de patiënt nog steeds aan zijn kanker.

Flaxexine pakt de 
kanker op een heel andere manier aan. Flaxarine maakt zijn eigen intererone, stimuleert het immuunsysteem en heeft de eigenschap dat de kanker vervolgens afbreekt. Flaxexine werkt snel en heeft bijna geen of geen bijwerkingen.                                                                         Dit mag niet worden gebruikt vanuit dezelfde voortgezette Hitler-kabinetten van voormalig Nederlands grondgebied. Daarom heeft de procureur Marc Rubens van Hasselt op 7 april 2011 opdracht gegeven tot een onaangekondigde inval bij Stichting No Cancer, onder leiding van commissaris Jos Opdeloch, waarbij flaxexineproducten, de boekhouding, de medische benodigdheden en de medische benodigdheden werden geïnspecteerd.                                                                           Het huis van waaruit de No Cancer Foundation opereert, is in beslag genomen en in beslag genomen, en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. (bron PV002702/2011 van het verhoor van Erik Verbeek)

De No Cancer Foundation maakt het mogelijk voor SCIENTIFIC &TREATMENT CENTER FOR CANCER CURING PHOENIS uit de Oekraïne om het toegestane flaxexine over de hele wereld toe te passen. Omdat de landen van de Europese Unie dit niet steunen, is het heel moeilijk binnen Europa.    Stichting Geen 
Kanker hoopt dat deze brief aan prinses Maxima bijdraagt aan een wereldwijde politieke omwenteling waarbij niet langer duizenden euro's worden uitgegeven aan subsidies voor producten en processen die ons massaal vergiftigen met kankerverwekkende stoffen als arseenzuur en chroom VI, maar dat geld gaat naar onderdrukte technologieën en producten van plantaardige oorsprong,  zodat ook onze kinderen en kleinkinderen een leven op onze aarde hebben. Verder lezen https://lettertomaxima.blogspot.com/                           Vertaald met een vertaalsite vanuit het Engels https://t.me/ScaridoNBR




KANKER... EENVOUDIG TE BEHANDELEN

Ik schreef daar eerder al over !!!
Kanker is NIET de vreselijke moordziekte zoals ze de massa probeten voor te houden met hun chemotherapieen en andere enge behandelmethoden 🤬

Kanker is eenngebtek aannzuurstof in een cel of meerdere cellen !!!

HOEZO moet je zwaar kanker verwekkende chemokuren ondergaan terwijl verhoging bam zuurstof in het bloed DE OPLOSSING is ????

Peroxide is daar voor een SUPER huis tuin en keuken middel, zo verkrijgbaar bij de drogist.

Een tot twee maal daags insmeren en binnen 1 tot max 2 maanden is het probleem opgelost !!!

Immers weet je dat alles wat op de huid komt, in de bloedbaan terecht komt 😉

Maar.....
WAAROM weet de Bigg Pharma en haar medische specialist dat niet ???

Dat weten ze wel degelijk !!!
Maat, dat leverd hun geen 1000 euro of meer op per pilletje 🤬

Onderzoek voor jezelf - blijf wakker

Ps: zoek op dit kanaal naar meer over kanker en andere zaken middels zoekfunctie op dit kanaal 😉

🙏💜🙏




Deze honden-ontwormer met de naam FENBENDAZOLE zou kunnen werken tegen kanker bij mensen en is al met succes gebruikt voor het genezen van kankers bij mensen.
Het verhaal kreeg bekendheid toen een dierenarts vaststelde dat honden met tumoren en kankergezwellen die dit middel kregen toegediend beter werden en de tumoren verkleinden...
Hij vertelde dit aan iemand uit zijn kringen die terminaal gediagnosticeerd was...
Die persoon genas.
Ik vermeld dit uit mijn geheugen en zoek nog naar het verhaal op het internet om het dan (opnieuw?)te plaatsen...
Maar ik wilde jullie dit niet onthouden aangezien er mensen die in dezelfde situatie zitten kunnen geholpen worden met deze informatie.
Blijf geloven en blijf sterk !
Wij gaan winnen ! ❤️🙏



Dr. Charlie Ward had eerder in een insider video gesproken over iemand die stadium 4 kanker genas met citroenen, en hij sprak gisteren tijdens de Awakening Tour een indrukwekkend verhaal.
Ik heb wat meer informatie over citroen uit eigen onderzoek. Want ik heb van jongs af aan licht zwakke nieren gehad en er zijn meermalen nierstenen geconstateerd. Toen ik 2 1/2 jaar geleden een niersteen kreeg, las ik dat citroen ervoor zorgt dat nierstenen zich minder snel vormen en nog veel meer voordelen heeft.

Voordelen van citroenen

Je ziet er jonger uit.
Je bloeddruk daalt
Je zult je niet hongerig voelen en gewicht verliezen.
Je gaat ontstekingen tegen.
Je vecht sneller tegen een verkoudheid.
Je zult meer water drinken.
Je zult een frissere adem hebben.
Je zult geen nierstenen krijgen.
Je cholesterol verbetert.
Uw hersenen worden beschermd.
Je zult meer... regelmatig zijn.

Limoenen zijn erg zuur, wat het glazuur van je tanden kan doen slijten. Als je tandglazuur eenmaal weg is, krijg je het niet meer terug, en glazuurerosie kan leiden tot verkleuring en extreme tandgevoeligheid. Citroenen kunnen geweldige gezondheidsvoordelen hebben, maar je kunt er het beste met mate van genieten (zoals van alles).

Als je te veel citroenen eet, gorgel dan met alkalisch zuiveringszout❣️

https://www.eatthis.com/benefits-of-lemon/

Eet dit, niet dat (
https://www.eatthis.com/benefits-of-lemon/)
13 dingen die in je lichaam gebeuren als je citroenen eet
Met veel vitaminen en antioxidanten zijn citroenen goed voor je en een van de gezondste vruchten om te eten. Hier zijn de wetenschappelijk onderbouwde voordelen van het eten van citroen.




Cannabinoïden, de actieve bestanddelen van marihuana, voorkomen tumoren en vernietigen kankercellen.

De Amerikaanse regering weet dit al meer dan 35 jaar maar de media worden ervan weerhouden om deze remedie naar buiten te brengen.

De Amerikaanse oorlog tegen drugs is eerder een oorlog tegen het eigen land. Klaarblijkelijk worden er te veel mensen rijk van de oorlog tegen drugs.

In 2003 werd een studie gepubliceerd in Nature Reviews Cancer waarin een historische en gedetailleerde uitleg wordt gegeven hoe THC (tetrahydrocannabinol) en natuurlijke cannabinoïden kankercellen vernietigen maar normale cellen behouden.

Manuel Guzmán uit Madrid ondervond dat cannabinoïden, de actieve bestanddelen van marihuana, tumoren voorkomen. Reactiepaden van de tumor worden omgevormd waardoor de groei stopt en de tumorcellen afsterven. Daarnaast wordt de groei van bloedvaten naar de tumor stopgezet.

Volgens Dr. Ethan Russo, een neuroloog en een autoriteit op het gebied van medicinale cannabis, is de Guzman-studie zeer belangrijk. “Kanker komt voor omdat cellen onsterfelijk worden, ze reageren niet meer op signalen om te stoppen met groeien. Normaliter sterven cellen op commando af. Dit proces wordt apoptose genoemd, of geprogrammeerde celdood. Het proces werkt niet meer bij tumoren. THC stimuleert apoptose zodat gliomen, leukemieën en melanomen verdwijnen.”

Cannabinoïden kunnen dus zeer goed gebruikt worden tegen kanker. Ze worden getolereerd door het lichaam en produceren niet de giftige bijwerkingen van een conventionele chemotherapie.

Wanneer er een mogelijk geneesmiddel tegen kanker is ontdekt wordt dit normaal breed uitgemeten in de media. Wanneer het echter om marihuana gaat laat de mainstream media afweten. Nieuws over de relatie tussen cannabis en het verdwijnen van tumoren verscheen reeds in 1974. Onderzoekers van het Medisch College van Viriginia werden gefinancierd door het National Institute of Health om bewijs te vinden dat marihuana het immuunsysteem aantast. In plaats daarvan zagen ze hoe THC de groei van drie kankersoorten afremde in muizen.

In 1974 deed The Washington Post verslag van de studie. De krant voegde toe dat de actieve bestanddelen in marihuana de reactie van het immuunsysteem onderdrukt die het afstoten van organen na een transplantatie kan veroorzaken.

Media blackout



Veel mensen die gevaccineerd zijn  krijgen inmiddels allerlei (ernstige) bijwerkingen. Van onbekende huiduitslag, open wonden tot aan kanker toe.

Veel van deze mensen leggen daarbij niet de link naar de vaccinatie (schade), ook al is daar alle aanleiding toe (zie:  
https://t.me/ditishetnieuws/10634).

Los staand van de tip om elke dag deze supplementen te slikken: 
https://t.me/ditishetnieuws/4494 kun je mensen ook wijzen op
'natuurlijke' Ingrediënten om onstekingen tegen te gaan:  (gedeelte vertaald van een engelse bron die daaronder is weergegeven:

"Er is een mogelijk tegengif voor de huidige spike proteïne besmetting. Het heet Suramin. Het wordt gevonden in veel bossen over de hele wereld, in dennennaalden. Suramine heeft remmende effecten tegen componenten van de stollingscascade en tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA. Overmatige stolling veroorzaakt bloedklonters, ministolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatiecycli.

Dennennaald thee is een van de meest krachtige anti-oxidanten die er zijn en het staat bekend om de behandeling van 
kanker, ontstekingen, stress en depressie, pijn en infecties aan de luchtwegen. Dennennaald thee doodt ook parasieten.

Hieronder vind je een volledige podcast en video die twee extractiemethoden onthullen, die beide eenvoudige, low-tech, goedkope methoden zijn die bijna overal gebruikt kunnen worden.

Verse dennennaalden van geschikte bomen worden al eeuwenlang gebruikt als bronnen van vitamine C en andere fytochemicaliën die de Indianen gebruikten om infecties van de luchtwegen en andere kwalen te behandelen. Vitamine C is een bekend geneesmiddel tegen scheurbuik, aangezien scheurbuik een ziekte van vitamine C-tekort is. Dennennaalden bevatten vele andere stoffen die de samenklontering van bloedplaatjes in het bloed lijken te verminderen, waardoor bloedklonters die leiden tot beroertes, hartaanvallen en longembolie diagnoses mogelijk worden voorkomen. (Zie gepubliceerde wetenschappelijke bronnen hieronder)."

https://www.naturalnews.com/2021-05-09-is-pine-needle-tea-the-answer-to-covid-vaccine-shedding-suramin-shikimic-acid.html

https://t.me/ditishetnieuws




Gelieve te delen in yr groepen

🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋

👉
Read about the *Lemon Peel* & it pains me to hear about these facts & proves that the drug companies would rather profit on our *Pains & Suffering* than educate us on *Alternative Medicines & Natural Remedies.* Feel sorry for those *Dead & Gone* that couldn't afford or get hold of the *Chemo* or whatever medicines they prescribe and didn't know about these facts, thank goodness for *Social Media*

🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋

VERBAZINGWEKKENDE BEVROREN CITROENEN

Leg de gewassen citroen in de vriezer.
Eenmaal bevroren, pak je je rasp en versnipper je de hele citroen (je hoeft hem niet te schillen) en strooi je het over je eten!
Op groenten, salade, ijs, soep, ontbijtgranen, noedels, spaghetti saus,
rijst, sushi, visgerechten, ... de lijst is eindeloos.

Al het voedsel zal een onverwachte heerlijke smaak krijgen!

Waarschijnlijk denkt u bij citroensap alleen aan vitamine C ??
Nu niet meer!

Wat is het grote voordeel van het gebruik van de hele citroen anders dan het voorkomen van verspilling & het toevoegen van een nieuwe smaak aan uw gerechten?

Citroenschillen bevatten maar liefst 5 tot 10 keer meer vitaminen dan het citroensap zelf & dat is wat u verspilt!

Citroenschillen zijn gezondheids verjongers in het uitroeien van giftige
elementen in het lichaam.

De verrassende voordelen van citroen is het wonderbaarlijke vermogen om kankercellen te doden! Het is 10.000 keer sterker
dan chemotherapie!

Waarom weten we dat niet?
Omdat er laboratoria zijn die een synthetische versie willen maken die hen enorme winsten oplevert.

U kunt nu een vriend in nood helpen door hem/haar te laten weten dat citroensap goed is om de ziekte te voorkomen.
De smaak is aangenaam en het heeft niet de verschrikkelijke...
effecten van chemotherapie.

Hoeveel mensen zullen sterven terwijl dit goed bewaakte geheim wordt bewaard om de multimiljonairs grote bedrijven niet in gevaar te brengen?

Deze plant is een bewezen middel tegen alle soorten kanker.

Het wordt ook beschouwd als een anti microbieel spectrum tegen bacteriële infecties en schimmels, effectief tegen interne parasieten en wormen,
het reguleert de bloeddruk
en een antidepressivum, bestrijdt stress en zenuwaandoeningen.

De bron van deze informatie is fascinerend: het komt van een van de grootste geneesmiddelen
fabrikanten in de wereld, zegt dat na meer dan 20 laboratoriumtests sinds 1970, de extracten onthulden dat het de kwaadaardige cellen vernietigt in 12 kankers, waaronder dikke darm, borst, prostaat, long en alvleesklier...

De verbindingen van deze boom vertoonden een 10.000 maal betere werking dan het product Adriamycine, een normaal gebruikt chemotherapeutisch middel in de wereld, dat de groei van kankercellen vertraagt.
En wat nog verbazingwekkender is: dit type therapie met citroenextract vernietigt alleen kwaadaardige kankercellen en tast geen gezonde cellen aan. .

Dus geef die citroenen een goede wasbeurt, vries ze in en rasp ze. Je hele lichaam zal er van houden!!!

🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋

Verzoek: Stuur het door naar veel vrienden en al uw dierbaren in binnen- en buitenland🌿

🍋🍋🍋🍋🍋



Jodium was het beste medicijn voor bijna de hele 19e eeuw wereldwijd.  Het genas alles waarop het werd geprobeerd.  Toen werd big pharma geboren.  Tegenwoordig is jodium uit de meeste van onze voedselbronnen verwijderd.


 Jodium: het vergeten wapen tegen griepvirussen


 http://www.drlowe.com/thyroidscience/reviews/derry/Derry.flu.iodine.9.19.09.pdf


 Jodium: de universele geneeskunde terugbrengen (5 min video-introductie) "Jodium is op een zoek- en vernietigingsmissie van alles wat niet in het lichaam thuishoort" Het verleidt kanker om zichzelf te doden.  https://www.youtube.com/watch?v=C578IZRtKeg


 CORONAVIRUS DODEN OP CONTACT https://lynnemctaggart.com/killing-coronavirus-on-contact/


 Jodium behandelt en voorkomt kanker https://drsircus.com/iodine/iodine-treats-prevents-cancer/


 Jodium vervangt vaccins en antibiotica https://drsircus.com/iodine/iodine-replaces-vaccines-antibiotics/


 "Jodium is verreweg het beste antibioticum, antivirale en antiseptische aller tijden."  Dr. David Derry https://www.curezone.org/blogs/fm.asp?i=1413057


 Belangrijkste redenen Jodiumsuppletie is essentieel.  https://drsircus.com/iodine/main-reasons-iodine-supplementation-essential/


 Het einde van antibiotica en de opkomst van jodium als effectief alternatief https://watchers.news/2012/01/16/the-end-of-antibiotics-and-the-rise-of-iodine-as-an-effectieve  -alternatief/


 Jodium en antibiotica https://drsircus.com/cancer/the-end-of-antibiotics/


 Superbugs, syfilis en gonorroe bestrijden met jodium https://drsircus.com/iodine/taking-superbugs-syphilis-gonorrhoeae-iodine/


 Jodium: de universele voedingsstof door Guy E. Abraham, MD https://oawhealth.com/article/iodine-the-universal-nutrient/


 Jodium: Universal Nutrient door Dr. Mark Sircus https://www.life-enthusiast.com/articles/iodine-universal-nutrient/


 Jodium voor gezondheid en genezing van het hele lichaam https://www.nuferm.com/2018/02/15/iodine-for-whole-body-health-healing/


 Jodiumvoeding -- Meer is beter https://theiodineproject.webs.com " Jodium is niet alleen goed voor de gezondheid van het hele lichaam, omdat het in elke cel thuishoort, het helpt je lichaam om de giftige zware metalen die zich in je lichaam ophopen, uit te scheiden."


 Jodium geschiedenis:


 De geschiedenis van jodium in de geneeskunde Deel I: van ontdekking tot essentie https://www.optimox.com/iodine-study-14


 De geschiedenis van jodium in de geneeskunde Deel II: de zoektocht naar en de ontdekking van schildklierhormonen https://www.optimox.com/iodine-study-15


 De geschiedenis van jodium in de geneeskunde Deel II: Schildklierfixatie en medische jodofobie https://www.optimox.com/iodine-study-16


 Jodium 1 – Het universele en holistische supermineraal http://treeoflifecenterus.com/blog-posts-by-gabriel-cousens-m-d-iodine-96-the-universal-holistic-super-mineral-2/


 Verwante jodiummedicatie:


 Jodiumgeneeskunde https://drsircus.com/iodine/iodine-medicine/


 Jodiumsupplementen en doseringen https://drsircus.com/iodine/jodium-supplements-and-dosages/


 Jodium veilig innemen https://www.youtube.com/watch?v=GWCXzBNB1O4&list=PL3tcCFacyguGIdnuN6xhsIIRXRteNXEus&index=8


 Dr Sircus Protocol: behandelingen en producten https://drsircus.com/protocol/ Gorgelen met jodium verslaat COVID https://drsircus.com/general/gargling-with-iodine-beats-covid/


 Belangrijkste redenen waarom jodiumsuppletie essentieel is https://drsircus.com/iodine/main-reasons-iodine-supplementation-essential/


 Behandeling van POX door tinctuur van jodium:


 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5168213/?page=1


 https://www.proquest.com/openview/f4c2612c8d8f80ac1da0e3a2858ff4b7/1?pq-origsite=gcholar&cbl=40643


 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5178600/?page=3


 Bij Amazon: https://www.amazon.com/Nascent-Iodine-Supplement-Servings-Bottle/dp/B087Y5X8F2/ref=pd_ybh_a_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=WCND54FXBTPSJNJVYRG5


 #jodium

 #realmedicine

 #vrijheid


 @newageorder




Weet je wat een placebo is?

Dat is een pilletje waarvan je denkt dat hij je geneest. En die helpt dan ook. Dat komt omdat je gelooft in dat pilletje. Je positive psyche zorgt ervoor dat je lichaam jou helpt genezen ( het pilletje zelf doet niets).

Weet je wat een nocebo is?

Dat is een ander pilletje ( kan ook een uitleg van bv een arts zijn, die je vertelt dat je kanker hebt) waardoor jouw psyche in de stress schiet en negativisme uitstraalt en er voor zorgt dat je angstig en fatalistisch wordt en je voelt je steeds zieker. 

M.a.w. in beide gevallen zorgt jouw psyche ervoor dat je cq beter, cq slechter wordt.

Verwondingen en andere aandoening van je lijf dienen natuurlijk wel verzorgd te worden. Echter na verzorging zorgt een positieve psyche ervoor dat je sneller geneest.

N.b. mensen die veel klagen hebben een negatieve psyche en uitstraling en zullen minder snel genezen en altijd last blijven houden.

Een gekke vergelijking: honden voelen prima aan of jij een positieve of negatieve psyche hebt. Je straalt dat uit en honden voelen dat. 

Bdmlm



Geen opmerkingen:

Een reactie posten