vrijdag 28 juli 2023

Bewijzen worden gevraagd door de onbenullen

 We zitten in een info oorlog. Bijna alle info die je op de media ziet is allemaal  discutabel. Ga je verschillende andere kanalen bekijken, dan vind je ook 180 graden gedraaide info.

Omdat we nu zo langzamerhand wel weten dat niet alleen de overheid regelmatig liegt, maar ook de msm bijna alles anders uitlegt, zijn die kanalen pas betrouwbaar als je de msm berichten 180 draait en dan nog .

Omdat we in een oorlog zitten is er nergens bewijs van.

Er zijn nog zoveel mensen die als jij iets beweert, om een bewijs zitten te zeuren.

Bijde kanten in de oorlog laten de vorderingen zien, terwijl dat misschien helemaal niet waar is.

Je laat de vijand niet je plan zien. Wat je wel doet, is de vijand in een val te laten lopen door verkeerde info te geven, of juist hen datgene te laten doen waardoor ze zichzelf voor gek zetten ( exposen).

De patriots  zoeken veel uit en verbinden de punten die ze vinden en uit die verbinding trekken ze de conclusie wat er aan de hand is.

Dat geld voor maskers, oorlogshandelingen, beelden, opstappen van verschillende personen, branden, weer ( stormen, hagelstenen)= haarp, geldt ook voor de geldstromen.

Er zijn nog veel teveel mensen die reageren op de berichten: heb je bewijs, vertel wat weet jij, zijn ze weg, is de regering weg, blijven ze nog, etcetera.

Die mensen willen van jou lezen of horen wat er aan de hand is.

Zoek zelf de verbindingen en als je niet gelooft wat een ander beweert, jammer dan.

Ook in het laatste geval willen die ongelovigen de mensen die iets uitzoeken neersabelen, beledigen, ze voor gek zetten, beweren dat ze aan de verkeerde kant zitten, etcetera.

Dat bewijst alleen maar hun onkunde, hun domheid en laten ze juist zien dat ze ook in de val van onbenulligheid zijn gevallen.


Tot zover maar weer.

Wwg1wga

Ncswic

Mlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten