zaterdag 24 december 2022

Witte hoeden in controle

 Bedenk dit eens: als  de DS , de zwarte hoeden) nog in controle waren dan waren er nu nog zware maatregelen geweest als verplichte prikjes, reisbeperkingen, smoelenkap, geen of weinig bezoek, afstand houden, pcr test verplicht, qr code, etc.

Nu we het gevoel hebben dat alles over is blijkt dat de witte hoeden alles in controle hebben. Alleen laten ze nog die wanstaltige maatregelen van de regering zien om te laten zien hoe vals de regering is.

Besef wel een paar zaken: de regeringsmensen ( het kabibet) zijn al vervangen door klonen, of door maskers, de royals zijn ook al vervangen, de nederlandse regering is illegaal sinds 13 mei 1940, alle wetten sinds die tijd zijn illegaal, we leven in een politiestaat, er komen positieve veranderingen aan, de verkiezingen waren ook hier vervalt, c-19 is een hoax net als het zgn klimaat probleem en het zgn co2 probleem.

Let wel hoe minder co2 hoe slechter de plantengroei en groeten en slecht voor de mensen. Hoe meer co2 hoe mooie en groter de planten en groeten en ook hoe groter en gezonde de mensen. Door HAARP willen ze laten zien dat het klimaat verandert, maar HAARP is er om het weer sterk te beinvloeden.

Er is nog veel meer, maar dan wordt het bericht te lang. 

Je moet mij niet geloven ( ik heb onderzoek gedaan) maar doe zelf onderzoek ( niet bij de msm want die geven valse info) maar bij andere kanalen: bitshute, rumble, telegram, signal, Twitter, youtube (ietwat beperkt).

Je mag ook naar mijn blog kijken:bobbie139.blogspot.com 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten