maandag 5 december 2022

Elon musk opent een poort waardoor alles om gaat vallen

 

Er gaat iets groots gebeuren in deze maand ( december)denk ik.
Waarom denk ik dat?
Wel, Elon Musk heeft een poort geopend wat betekent dat alles bekend is wat biden heeft misdaan.  Hij zal ( of zijn kloon, vervanger, niet de echte want die is al 2 jaar dood )gearresteerd worden.
Overal, in de hele wereld, zijn leger eenheden actief,  ook in nederland ( de zgn oefeningen zijn voorbereidingen voor de krijgswet).
Overal in Nederland zijn wegblokkeringen om vluchten lastig te maken,
Schiphol en de andere vliegvelden worden bewaakt door de militairen.( deze militairen staan onder bevel van meneer Tru  -- mp.).
Voor de kusten van alle aan zee geleden landen liggen marine schepen om ontsnapping te onderscheppen ook die staan onder zijn bevel.
In Italië worden alle wegen naar het Vaticaan afgesloten.
Nesara en Gesara is geïmplementeerd en zal in de komende weken geactiveerd  worden.
De meest krankzinnige maatregelen worden gelanceerd: benzine en dieselauto's worden per 2035 verboden, zelfs Electric auto mogen dan niet ( in Zwitserland worden elektrische auto's al geweerd, omdat ze het net teveel belasten.).
Rutte maakt fout op fout en 2 EU landen schofferen hem op bepaalde opmerkingen.
De EU roept maatregelen , en nam maatregelen, die kant nog wal raken tegen Rusland. Het is en was een schot in eigen voet ( gas, olie, handelsbeperkingen, etc), waardoor Europa veel meer hinder ondervindt en vond, zeker de hele bevolking( energieprijzen kunstmatig omhoog, voedsel prijzen omhoog, boeren onteigening, gaslevering beperkt, ook kunstmatig).
Ook onze zgn regering ( officieel is "onze" regering onwettig) kan alleen maar functioneren omdat onze niet wakkere medemens hun maatregelen uitvoeren, zonder in opstand te komen.
Ze plannen weer een booster voor de prik.
KORTOM HET ZIET ER NAAR UIT DAT WE EEN MOOIE EN VRIJE KERST KUNNEN VIEREN ZONDER DE HUIDIGE REGERING.
Besef nog wel dat de "boeven" opgepakt gaan worden en dat daardoor en een beperking van voedsel komt, en een tijdelijke of beperkte lockdown ( bv alleen na 5 uur "avonds) , en misschien wel een reisverbod, en waarschijnlijk een EBS.
Blijf positief en geniet van je leven en de kerst.
Bdmlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten