donderdag 8 december 2022

Valse vlag in duitsland

 Vertaling bericht Q) The Storm Rider!                                                                                                                                                                                                                                                                                                         VN. DAVOS.[ DS] EU. > FALSE FLAG gebeurtenis in Duitsland creëren en Q anon en extreem rechts de schuld geven.


( Deze valse vlag gebeurtenis is bedoeld om nieuwe wetten te maken om de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken door middel van haatzaai wetten en misinformatie wetten die zullen toenemen. En deze wetten zullen leiden tot inbeslagname van bankrekeningen).

De waarheid is dat de diepe staat zich voorbereidt op de volgende vergrendeling. De volgende vaccinatiecampagne. En een poging om bijna een triljoen te stelen van de Duitse burgers via de gasinflatie. Instorting van onroerend goed, vernietiging van kleine bedrijven, witwaspraktijken via Duitse CRYPTO CURRENCY zwendel, verbonden met ELITEs en VN...,...... >De boeren die geen voedsel meer mogen verbouwen is verbonden met Bill GATES, WEF .DAVOS agenda om voedsel te controleren en Digitaal paspoort verbonden met [ DS] banken , digitale valuta.

ALLES WAT ER IN DUITSLAND GEBEURT IS VERBONDEN MET OPERATIE LOCKSTEP.
AGENDA 30

Globalistische controle van de wereld.

Ik waarschuwde u al lange tijd dat Duitsland in CHAOS en ineenstorting ging.

Dan Mil. Interventie<
NCSWIC

Geen opmerkingen:

Een reactie posten