woensdag 21 december 2022

Leuker kunnen we het niet maken 100 mensen bij gemeente om geboortetrust op te eisen

 

Leuker kunnen we het niet maken was de slogan vandaag.
Ik was getuige van een heel mooi stukje geschiedenis wat vandaag is geschreven.
Meer als 100 Mensen vanuit het hele Land waren in Heerlen bij het belastingkantoor om zijn geboortetrust op te eisen.
Ook de reacties onderling waren zeer hartverwarmend en positief.
Beveiliging waar ik mee in gesprek was, mocht niet horen wat wij kwamen doen en werd door zijn Baas weg gehaald.
Politie was daar, maar bleef op een afstand, want ja je kunt geen discussie aangaan met mensen die wakker zijn.
Nu wil het toeval, als dat al bestaat dat meer mensen met Deurwaarder Inkassier uit Arnhem zijn geconfronteerd, als een wonder, als je dan naar mij verwijst en mijn tegenclaim van €2000 per dag oplopend met €100 het stil wordt vanuit Ilse van Garrel de eigenaar van de Parasietenclub incasso bureau.
Jullie zullen begrijpen, dat het verzoek van je geboortetrust een gat in de begroting zal slaan, dit terwijl de ECB geen Bailouts (redding actie om Banken te laten overleven) meer kan doen, 
https://www.linkedin.com/posts/mathew-edwards-8a71631_eurozone-central-bank-losses-risk-bailouts-activity-7009406781076451328-FNjp
Het schulden systeem is aan het instorten, en kan zich zelf niet redden omdat de QFS geen Fake Geld als waarde zal toekennen.
Alle westerse Deep State Nazi’s hebben hun wapens aan Oekraïne gegeven en staan nu droog zodat men zich zelf niet meer kan verdedigen bij een gewapend conflict.
Dus geen Geld, geen wapens en een bevolking die door heeft wat de Nazi’s met de Corona Genocide hebben gedaan.
Het is mijn idee dat Rusland het westen van de Cabal Nazi’s gaat verlossen, ze hebben niet veel andere keuze, anders kunnen ze nooit gerust zijn dat de NATO hun land wil inpikken om de grondstoffen te kunnen stelen zoals het in veel landen is gegaan.
De Dollar is DOOD, en de Euro is een verkapte Dollar, dus verliest dagelijks aan waarde door de hoge inflatie.
Dus de actie van vandaag met Youri Plate en de ondergang van het geld systeem komen nu in een stroomversnelling.
Daar belasting afdrachten schenkingen zijn, is niemand verplicht om de Haagse WEF Bilderberg Nazi’s van verdere inkomen te voorzien.
Gewoon massaal niet betalen, je bent niet verplicht een ANBI instelling schenkingen te doen, zeker niet als Nederland niet meer bestaat vanaf 13 mei 1940.
Landelijk zijn er niet genoeg personeel om achter jou aan te komen voor hun valse belasting claim.
Een wakker iemand had de staat facturen gezonden, hij kreeg antwoord dat men deze claim betwist want met had geen contract met elkaar.
Dit is natuurlijk geen eenrichting verkeer, dus wij hebben geen contract met onze kwelgeesten, dan hoeven we ook niet te betalen aan een misdaad organisatie en bedrijf Nederland NV.
Rechters kunnen niet een zaak starten daar het OM en rechterlijke macht niet bevoegd zijn om natuurlijke personen (mensen) te vervolgen.
Nederland is op 18 mei 1940 geannexeerd, en met een Hitler Kabinet opgezadeld, wat nooit meer is veranderd.
Dus had Maxima het bij het goede eind door te stellen dat de Nederlander niet meer bestaat.
De rechtspraak heeft geen bevoegdheden omdat de Nederlandse wetgeving is afgeschaft op 13 mei 1940, de capitulatie van 5 mei 1945 is geen vredesverdrag, dit verdrag is er nooit gekomen.
Wel is er een wapenstilstand gekomen die Rutte en andere westerse landen hebben geschonden om de Nazi’s in de Oekraïne wapens te sturen.
Smeerlap Mark Rutte heeft Rusland dus de oorlog verklaard, waarop Rusland moet reageren wil het overleven.
Daar er een wapen tekort is en Rusland veel meer geavanceerde wapens heeft is het met korte interventie zo gedaan, zeker nu de bevolking zien welke ratten en in de Politiek zitten en Genocide op de bevolking hebben gepleegd.
Ik zou ze de kost niet willen geven die de Russen willen helpen in hand en spandiensten om het Land van Nazi’s te bevrijden, iets wat noodzakelijk is om GESARA in te laten gaan over de hele wereld.
Iedereen heeft een keuze, ik kies ervoor om deze smeerlappen niet meer te steunen.
Groet Rob



Geen opmerkingen:

Een reactie posten