zaterdag 31 december 2022

Schokkende cijfers over de prikjes

 SHOCKERENDE DATA MRNA PRIKKEN


Er is een nieuwe analyse gedaan van de onderzoeksgegevens van de mRNA prikken van zowel Pfizer als Moderna. Die studie is te vinden op PubMed, en dokter John Campbell heeft een interessante analyse gedaan van deze studie. Hij heeft de gegevens vergeleken met twee andere vaccins die in het verleden op de markt zijn gebracht, en om veiligheidsredenen weer van de markt zijn gehaald. Hieronder een overzicht van het vergelijk dat Campbell maakte.

Varkensgriep vaccin, 1976.
Dit vaccin bleek bij het uitrollen van een grootschalige vaccinatie campagne 1 geval van ernstige bijwerkingen per 100000 gevaccineerden te hebben. Wat gebeurde er? Het vaccin werd van de markt gehaald. Er moest eerst nieuw onderzoek gedaan worden naar de risico’s van het vaccin.

Rotavirus vaccin, 1999.
Dit vaccin bleek 1 a 2 gevallen van ernstige bijwerkingen per 10000 gevaccineerden te hebben. Wat gebeurde er? Het vaccin werd van de markt gehaald.

COVID mRNA prikken, heden.
De nieuwe analyse van de onderzoeksgegevens laat zien: 1 geval van ernstige bijwerkingen per 800 prikken. En wat gebeurt er?
De mRNA prik wordt nog steeds gepromoot en aangeboden aan kinderen van 13 die zonder toestemming van ouders de prik kunnen halen. En dat ondanks de zogenaamd ‘onverklaarbare’ oversterfte.

Waf betekent dit?

Meer harde feiten die laten zien wat velen van ons al meteen voelden. En die feiten verspreiden zich langzaam maar zeker onder het volk. En zo komt de gevestigde orde steeds meer onder druk te staan.

Voor de meesten van ons zijn dit soort cijfers een bevestiging van wat we al wisten. Maar vergeet niet dat dit soort data voor anderen enorm shockerend kunnen zijn. In de waarheid die wij delen zit het bevrijd worden van het effect van de leugens, maar in diezelfde waarheid zit ook de zorg van veel geprikten.

Blijf delen, want de waarheid moet gezien worden. En zet het stevig neer naar iedereen die actief heeft bijgedragen aan het uitrollen van dit destructieve prikbeleid. Maar doe het vanuit compassie naar de mensen die bedrogen zijn en dachten dat ze het beste deden voor zichzelf en/of hun medemens.

Wat een tijd. De Haagse waanzin is ongelooflijk. De slaafse volgzaamheid soms ook. En toch heeft alles één heel duidelijk doel: iets anders creëren.

Het Grote Ontwaken is in volle gang. En zij die werkelijk wakker zijn, die zien het. Die voelen het. Die leven het.

Stapje voor stapje komen we dichterbij.

Blijf geloven, we gaan het samen zien.

Heb een magisch Nu,
Pim Smit 💚

Telegramkanaal Pim Smit (spiritueel leraar en channel):
t.me/pimsmit

Link naar video van Dr. John Campbell:

https://youtu.be/JYR1wz-Cf_M

Geen opmerkingen:

Een reactie posten