donderdag 15 december 2022

Reuzen op aarde

 

Steeds meer komen zaken naar voren die voor ons, de bevolking, verborgen waren. Tartaria is al genoemd en er zijn websites over.
Nu zie ik steeds meer foto's van reuzen. Jaren terug heb ik al opgravingen gezien van reuzen skeletten. Ik geloof zeker dat reuzen bestaan hebben.
Kijk alleen maar naar de beelden in Egypte bij tempels en graven. Jaren terug vroeg ik me al af waarom die beelden zo groot waren. Omdat de mensen toen zo groot waren.
Heb je de deuren van verschillende gebouwen wel eens gezien.? Zo hoog, en de deurknop zat op 2 meter ???????
Hoe kan het dat mensen vroeger zo groot waren?
Wel volgens Frans Heslinga komt dat door de co2 gehalte: minder co2 in de lucht geeft kleinere planten en dieren. Meer co2 in de lucht geeft grotere planten en dieren, dus ook reuzen.
M.a.w. vroeger had de atmosfeer een hogere co2 gehalte.
P.s. boeren gebruiken ook co2 toevoeging om betere en mooiere planten en groenten te kweken.
Hoe komt het dan dat we nu een lagere co2 hebben?
Wel al honderden jaren is de illu- minatie al bezig de bevolking onder de duim te houden.
De laatste honderd jaren met chemtrails die metalen en andere stoffen rondstrooien om de bevolking "klein" te houden. Tegenwoordig zeggen de boeven het zelfs openlijk: het co2 gehalte moet omlaag. De reden: het is slecht voor het milieu!!!!!
Waar halen ze die onzin vandaan.
Nee, de bedoeling is anders: de bevolking angst aanjagen dat ze de regels van de valse overheid volgen, want die wil de heerschappij over de bevolking behouden.
De bevolking dient "klein" houden, dom houden, angst aanjagen en uitdunnen is hun ( de illu- minati) plan en programma ( Schwab, wef, nwo).
Mensen ik hoop dat jullie ook de ontwakening volgen en Q en het team volgen.. Meneer T is gevraagd jaren terug het voortouw te nemen. Het Q team is al 50 jaren hiermee bezig. Zelfs president Kennedy was hier al aan begonnen met zijn liquidatie tot gevolg.
Tot zover weer een bericht.
Er is zoveel dat het amper is bij te houden: Tartaria, khazaren, allerlei genootschappen waaronder de jezuïeten ( maxima is ook een jezuïet),  verkiezings fraude, kinderhandel, aanslagen en valse ongelukken ( titanic, twin towers,  bv), prikjes, oorlogen, ziektes en nog veel meer.
Van alles is een verkeerde voorstelling van gegeven ( zeg maar 180 graden gedraaid ) om ons vals voor te liegen.
Bedenk al die zaken eens en doe onderzoek.
Bdmlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten