zondag 4 december 2022

Gtb 778

 Dec. 4, 2022

GTB 778


EVEN DE PLANNEN VAN CABAL ANALISEREN.....


WAT HEEFT ONS AL JAREN BOVEN ONS HOOFD GEHANGEN ( uitgevoerd en ondersteund door het Rutte kabinet.)


Een vertaling en samenvatting van A Ralph Epprson.

Door mij vrij vertaald:

“OPERATIE LOCKSTAP”

OVERGENOMEN VAN HET ROCKENFELLOR PLAYBOOK.

( DE BAAS VAN CLAUS SCHWAB VAN HET WEF.— het WEF is opgericht door Rockenfellor, Schwab is een Rockenfellor afstammeling.)

1ste Fase:    gewone kou/koorts. Meestal milde symtomen, door de media aangewakkerd met massale paranoide en angst. Makkelijk gebruiken van een test systeem, wat genetisch materiaal oppikt van het lichaam, wat weer een positief resultaat opleverd. Inflatie van covid -19 case aantallen, door het veranderen van overlijdings oorzaken, dubbel telling en classificering van alle doden als covid-19 gevallen, inclusief andere ziekten en doodsoorzaken.( weet U nog, er waren in het totaal geen griep gevallen- over de hele wereld niet).

De lockdown zal  ons conditioneren en leren te leven onder draconische

Wetten, het voorkomt protesten en identificeerd publieke weerstanden...!!!!

2de Fase.;

De 1ste fase zal ons leiden naar een gecompromiteerd en verzwakt immuum systeem, door gebrek aan voedsel, sociale afstand, het dragen van maskers en het ontbreken van contact met het zonlicht en gezonde bacterien.

Het blootstellen aan 5 G radiatie zal het immuumsysteem verder aanvallen. Dus wanneer de mensen terugkeren in de society, dan zullen er meer mensen ziek worden. Dit zal geblaimed worden op covid-19.

Dit zal allemaal gebeuren voor de injecties, wat zal leiden tot juist het gebruik van injecties.en die ook meer rechtvaardigen.

Een langer meer efectieve lockdown zal volgen totdat iedereen is ingeint.

3e Fase. Als de meerderheid van de mensen weerstand tegen de injecties heeft, dan zal er een scherpgestelde Sars/HIV/MERS virus/ bacterie gelanceerd worden. Een heleboel mensen zullen daardoor sterven, het wordt een gevecht van de fittest. Het zal meteen de meest beste mogelijkheid geven om ingeent te worden, ten einde normaal te kunnen functioneren in de maatschappij.

Degenen die ingeent zijn, worden opgezet tegen de niet ingeenten.

Een volle oorlog. Anarchie zal overal ontstaan.


Dit, lieve mensen, is het programma van de regeerders van de wereld, de Cabal, aangestuurd door  Rockenfellor groep  en zijn hulpje Schwab met zijn knechten, mensen zoals Rutte, Macron, Merkel, Zelinskyy, Kaag, Biden, Hoekstra, Scholz, Johnson/ Sunak, Arden en Lula....

En U laat de strijd maar over aan de buurman, die de strijd overlaat aan de buurman, die de strijd ook weer overlaat aan de buurvrouw, want die buurman is heel misschien door jab gestorven, ..of de oversterfte maar daar kunt U niets aan doen....

Gvd, GTB.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten