zondag 7 juli 2024

Willem 3 wilhelmina onwettig

 

Willem heeft weer een goede dag gehad in Emmen.

Was dit de laatste koningsdag??

Deze geldbeluste en machtswellustelingen die de bevolking uitbuiten zijn overbodig en voegen niets toe aan Nederland, in tegendeel, ze beroven de bevolking aan alle kanten.

Plus ze hebben ongebreidelde macht om politiek te sturen, juridisch mensen te manipuleren, veel hun onwelgevallige situaties te verbloemen, veel mensen en situaties te manipuleren en nog veel meer.


Let wel, dat doen ze op de achtergrond, want het volk mag niet zien wat en hoe ze het doen. Het gevaar voor de bevolking is dat ze de regering, de politie, de rechters in hun zak hebben, en dus de bevolking kunnen en dat zullen ze ook doen, te beboeten en te kleineren.


Daarnaast hebben ze totaal geen goed voorbeeld aan hun voorouders.

Willem van oranje is vermoord, maar heeft wel goede dingen gedaan om ons van de spanjaarden te bevrijden.

Dan hebben we nog de erfopvolging: het oranje nassau verhaal eindigt in de 13e eeuw, maar er werd wat op gevonden door een verre neef in Friesland als erfopvolging te benoemen.

Ook prins Maurits was een machtswellusteling die het oneens was met Oldenbarneveld en hem liet onthoofden.

Dan hebben we nog de “orangisten” en de patriotten.

Ik moet zeggen dat de orangisten hun valse info en propaganda goed hebben gebruikt om de royals steeds naar voren te duwen.

Ook het vermoorden van de jongens de Witt bij de gevangen poort is ontstaan door het ophitsen van het volk.


De gebroeders Johan en Cornelis de Witt werden op 20 augustus van het Rampjaar 1672 in 's-Gravenhage vermoord door leden van plaatselijke schutterijen.

Waarom? Omdat deze de Witten het stadhouderschap hadden afgeschaft wat de orangisten niet pikten. Ook prins Willem 3 pikte dit niet toen.

Hij werd wel stadhouder en koning van Engeland.

Werd opgevolgd door Willem 4.

een stadhouderloostijdperk brak aan en later hebben ze toch Willem 4 kunnen installeren.

Die had een zoon die vluchtte naar Engeland want de fransen bezette Nederland.

De zoon van deze Willem 4 is later door 3 notabelen overgehaald om in Nederland souverein vorst te worden.

Dit werd gedaan door de grote mogendheiden van die tijd om een buffer tegen Frankrijk te vormen.

Deze souverein vorst wilde eerst niet komen en koos( werd bevolen?) om toch te komen. Hij eiste wel bepaalde voorzieningen en gezagseisen.

Dat bleek ook later toen hij zichzelf tot koning benoemde.

In onze geschiedenisboekjes wordt hij afgeschilderd als koning-koopman.

Echter hij werd een dictator en gaf koningsdecreten af die moesten uitgevoerd worden. Het parlement werd hiervoor niet geïnformeerd, en helemaal geen goedkeuring gevraagd.

Hij is gekenmerkt als machtswellusteling en geldgraaier. Hij heeft zoveel geld in eigen zak gestoken, dat hij vele malen miljonair werd.

Tijdens zijn regering is zuid-Nederland verloren en ook Limburg.

In 1840 heeft koning Willem 2 de troon overgenomen tot 1849.

Willem 3 , koning gorilla, volgde hem op.

Koning Willem 2 was ook een dictator, maar in 1848 is toen de troelstra resolutie aangenomen, waardoor de Nederlanden een democratisch koninkrijk werd., waardoor de ministers verantwoordelijk waren en de koning onschendbaar.

Dat is officieel de verklaring. In de achtergrond bleef de koning flinke touwtjes in handen houden.

Er gaat een gerucht, misschien wel echt waar, zie boek “ de moord op het Loo”, dat Willem 3 zijn vader heeft vermoord.

Een democratisch land, de ministers verantwoordelijk en de koning onschendbaar !!!!?????

Dit klinkt natuurlijk heel mooi, maar de achtergrond is heel subtiel , dat de koning nog steeds de heersende dictator is.

We moeten ook niet vergeten, dat toentertijd in 1848 alleen de elite mocht stemmen ( ook vrouwen niet). Dus er waren niet zoveel mensen die konden stemmen. En de mensen die konden stemmen hoorden bij de elite die de koning toestemming gaven zijn dictatorschap door te voeren.

De latere koning Willem 3 heeft officieel ( voor de vorm) tegengestribbeld en tegen deze verandering geschopt, maar hij bleef de dictator.

In alle boeken komt naar voren dat Willem 3 heel erg tegen die verandering was en geen enkele bevoegdheid meer had.

Het tegendeel, lijkt wel waar te zijn, want hij heeft wel 40 jaar op de troon gezeten ( 1849 tot 1890). Als hij zo erg tegen de democratie was, was hij wel eerder afgetreden. Maar voor de vorm is hij officieel altijd tegen geweest om het volk de indruk te geven dat hij noodgedwongen de democratie aanvaardde.

Ook gebeurde er zaken die precies volgens zijn ideeën uitgevoerd werden.

Zijn huwelijk was ook niet rozengeur en maneschijn, maar kreeg wel 3 zonen.( Wiwill, Maurits en Alexander).


Voor zijn opvolging werd het een probleem:

Wiwil wilde trouwen, maar kreeg geen toestemming en vertrok naar Parijs en stortte zich in het nachtleven. Hij overleed daar in 1879.

Maurits was ziekelijk leefde maar 7 jaar en overleed in 1850

Alexander werd officieel ziek en overleed ( officieel) in 1884.

Er gaat een bericht ( zie ook de tv serie “wij Alexander “) dat deze Alexander niet is gestorven toen , maar in een tehuis is gestopt omdat zijn vader hem niet geschikt achtte voor de troon.


Daarna kwam de grote zwendel: hij had geen opvolging ( zijn 1e vrouw was intussen overleden ) dus moest er een vrouw gevonden worden om toch nog een kind te maken. Dat werd Emma Waldeck-Pyrmont.

Zij is zwanger geworden van Wilhelmina (wie de vader is laat ik hier in het midden, daar er zijn heel veel verhalen over, maar dat Willem 3 niet zo vruchtbaar was op 60 jarige leeftijd door zijn levensstijl en prostituee bezoek, is het goed mogelijk dat een kamerdienaar van Emma haar heeft bevrucht. Dat het voor Emma belangrijk was om een kind te krijgen is wel duidelijk want dan kon zij veel invloed uitoefenen op het koningsschap van Nederland.

Hieruit blijkt dat Wilhelmina geen recht op de Nederlandse troon had.


Helaas heeft ze er niet aan gedacht een jongen geboren te laten worden ( de 2e geboorte) , want toen was het nog zo dat een jongen de erfopvolging zou krijgen. Het gevolg is geweest dat Luxemburg verloren ging en een deel van Limburg, omdat een meisje de opvolging zou krijgen ( de erfstellingsovereenkomst bepaalde dat alleen mannelijke nakomelingen Luxemburg zou erven).

Omdat Willem 3 steeds slechter werd is het waarschijnlijk dat Emma geen 2e geboorte kon veroorloven.

Dus Wilhelmina zou dus geen koningin kunnen zijn vanwege de valse aangifte.

Goed het wordt nog erger,

Wilhelmina kon geen eigen kinderen krijgen, want ze heeft 4x een miskraam gehad.

Opeens was daar in in 1909 een geboorte van een meisje ( Juliana). Over een zwangerschap daarvoor is bijna nooit bericht??????


Uiteindelijk is naar boven gekomen dat Juliana een aangenomen kindje is en geadopteerd als zijnde hun kind, maar gekocht van een Soester familie, die daar rijkelijk voor is beloond.


De macht en geldroof is hiermee wel begonnen, want ook de cocainefabriek in Haarlem tierde welig en bracht miljoenen op en was eigendom van deze inhalige royals.

Een stap verder, Juliana is bezwangerd geworden door haar stiefvader ( prins Hendrik) en die geboorte is Klaartje van de Grift. Dus Beatrix is niet de eerste dochter van Julianna.

Barnhard van Lippe Biesterfeld komt uit een verarmde tak en wilde wel met Juliana trouwen. Hij voorzag grote invloed en aanzien en natuurlijk flink wat inkomsten wat hij goed kon gebruiken.

Deze Bernhard heeft nauwe contacten met Hitler Duitsland en daar bleef het niet bij. Hij diende bij de SS EN SA en heeft daarmee ook Nederland aan de Duitsers gegeven.

Tegenwoordig lees je veel dat hij een oorlogsheld, zelfs een verzetsheld is, maar dat is hij in het geheel niet, in tegendeel.


Op 13 mei 1940 is Wilhelmina met veel goud gevlucht naar Engeland, wat volgens de grondwet verboden was ( artikelb21), waardoor op 18 mei 1940 Seys Inquart de regering overnam en dus Nederland als koninkrijk niet meer bestond.

Er zijn in 1945 nooit regeringsbevoegdheden overgedragen, ook geen vredesverklaring, alleen een wapenstilstand. Of dit door Bernhard geregeld is geworden weet ik niet.

Bernhard was geen lieve jongen want vlak na Beatrix haar geboorte kreeg de auto van Juliana een ernstige aanrijding, men zegt in opdracht van Bernhard. Hij hoopte hiermee Juliana aan de kant te zetten zodat hij het roer van de Nederlanden kon overnemen.

Met de Greet Hofman affaire heeft hij het voor de 2e keer geprobeerd.

Hij was de dictator achter Juliana.

In 1980 heeft hij toch voor elkaar gekregen dat Juliana opstapte ten gunste van Beatrix.

Vanaf die tijd had hij de touwtjes in handen, terwijl naar de buitenwereld het Beatrix was.

Hij heeft de Oranjes ook gechanteerd, omdat hij wist van Alexander, en van Wilhelmina dat ze geen echt kind was van Willem3, van Juliana dat ze aangenomen was, dat het koninkrijk sinds 1940 niet meer bestond.

Hij was de baas.

Nog steeds doen de royals alsof ze weinig in te brengen hebben in Nederland, maar zoals Edwin de Roy vertelde: ze hebben ongebreidelde macht.

Hun wil geschiedde, zoniet dan via een omweg wordt de tegenstand of afgekocht, of tot gek verklaard, of gechanteerd, of van de aarde geveegd.

We zien het bij heel veel gebeurtenissen:

minister Borst gedood, Pim Fortuyn gedood, Edwin de Roy, benoemingen, getuigenissen van kind ontvoeringen, belastingen, inkomsten, rechters, etc.

Vrijwel overal hebben ze niet alleen een vinger in de pap, maar het grootste deel.

Zijn bezitten ook miljarden.

Ook stammen zij af van Khazariaanse maffia ( net als de Rothschilds, de Rockefellers) en hebben nauwe kontakten met bv het WEF.

Ze trouwen ook alleen binnen die kringen, daarom zijn er zoveel miskramen geweest.

Net zoals bij de engelse royals kan het best zijn dat ook in Nederland de kinderschaar van een andere donor is dan de officiele.

( bv William en Harry van Engeland hebben niet Charles aks biologische vader).

Ik weet niet hoe het hier zit , maar ik zou er niet van staan te kijken.


Met de inschrijving op 6 januari 2020 in Engeland is een 2e verraad aan het Nederlandse volk gepleegd, met als resultaat nog steeds onwettige, onbevoegde, ongeldige wetten die de valse overheid je opdringt.


Nu leven we dus in een dictatuur een tirannie van onbevoegde overhecen, die hun macht tracht te handhaven door gechanteerde politie commissarissen. En die politie dient de “elite “ in plaats van de bevolking.


Tot zover de onbevoegden, de onwettige, de ongeldige overheid met hun onwettige maatregelen.


Marbo Ledigue mec

Kenny Dijkvent



Geen opmerkingen:

Een reactie posten