dinsdag 23 juli 2024

Trust fonds

 🚨#BREAKING


- MARITIEM RECHT -

Oké, dit is episch en het zal je versteld doen staan, als je het niet eens weet. Zij die wakker zijn zullen het weten. Dat is geweldig en dit is wat we moeten delen.

Uw geboorteakte is dus waar het allemaal begint. Dit is waar een groot deel van de corruptie begint. Op het moment dat u uw BC ondertekent, is het Maritiem recht. U ondertekent feitelijk een formulier dat u classificeert als dood op zee.

Je wordt een product van het systeem en eerlijk gezegd google je het, je onderzoekt het en je moet waarschijnlijk eerlijk zijn, zoals ik al zei, maar het is waar. Je wordt eh... In zekere zin nemen ze beslag op alle bezittingen en gaan ze naar wat ze een trustfonds noemen, en dan heb je zes jaar de tijd om jezelf levend te verklaren. Verklaar jezelf hier nog steeds en dan kun je je soevereiniteit herwinnen.

Maar dat wisten wij niet. Het was een systeem dat ze hadden opgezet zodat jij, ik en alle anderen als vee op de aandelenmarkt werden verhandeld.

Dus ieder van ons heeft een trustfonds. En afhankelijk van hoe oud je bent, hangt het ervan af hoeveel geld er is. Dus als je ouder bent dan 50 of zoiets, dan zitten er miljoenen in, want zo lang zijn we al geruild.

En dit is nog iets dat ook gek is. Daarom is het hypotheeksysteem absoluut geruïneerd.

Dus als je een hypotheek afsluit, onderteken je eigenlijk de papieren en ze zeggen altijd: "Kom over drie dagen terug, dan hebben we het geld." Vervolgens halen ze dat geld uit hun trustfonds om het huis te betalen. Dat komt dus uit uw trustfonds op uw naam, dat is gegroeid sinds uw geboorte.

Ze brengen u dan rente over uw geld in rekening, maar de monetaire kant interesseert hen niets. Ze willen het huis. Dus als u een betaling mist, lopen ze meteen mis, omdat ze uw huis in beslag kunnen nemen. Voor hen is het huis een goed, een bezit.

Wacht om te delen wat de banken doen, maar dit trustfonds is waar een groot deel van uw geld vandaan zal komen en aan u zal worden teruggegeven. Dit is hun geld dat ze van jou hebben verdiend.

Dat is dus maar één ding. Dan heb je ook nog de fiscale kant. Er zijn nooit belastingen van ons afgenomen, het is illegaal. Het is een corrupt systeem.

Het is dus niet zo dat alle belastingen die we betalen aan ons worden teruggegeven, zoals het exacte bedrag aan belastingen dat we hebben betaald. Wat ik op de zenders heb gehoord is dat het op obligaties gebaseerd zal zijn, dus op een bepaalde leeftijd krijg je zoveel geld terug, op een bepaalde leeftijd dit...

Ik denk dat de categorie 62+ ongeveer 110k was of zoiets. Maar uiteraard zullen ze daar meer over weten als het zover is, maar daar komt meer geld vandaan.

Eerlijk gezegd ben je klaar om een ​​leven van overvloed te leiden. Dit is geld dat van ons was, dat van ons zou moeten zijn, waarmee we hadden moeten leven om een ​​beter leven te creëren. In plaats daarvan hebben ze ons in dit corrupte systeem geplaatst waar ze tegen hebben gevochten en ze nemen al ons geld af en houden het voor zichzelf. voor jezelf.

Ik hoop dat ik hier licht op heb laten schijnen. Veel mensen vragen zich af waar deze overvloed vandaan komt. Bedenk dat de 1% 99% van de rijkdom beheerste die nu naar ons terugkomt om een ​​heel ander leven te leiden.

Ze zullen ons geven wat ons verschuldigd is, omdat we nooit op deze manier hadden mogen vechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten