dinsdag 23 juli 2024

Inauguratie trump plus meer info

 🚨#BREAKING


#IK #STA #MET #TRUMP

2012
Geleidelijk aan begon het nieuws over NESARA naar het publiek te lekken.

Er werd een plan gevormd om de handhaving van NESARA door de Cabal voor altijd uit te stellen.  NESARA was verwikkeld in fictieve juridische procedures en gerechtelijke bevelen van zowel het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten als het Internationale Gerechtshof om NESARA in diskrediet te brengen en verkeerde informatie te verspreiden.

Valse websites en factcheckers werden door de overheid opgezet onder leiding van CIA/FBI-personeel.  Er werd beweerd dat er geen wet als NESARA bestond, dat deze geen dossiernummer van het Congres had, geen sponsors, en dat het slechts een gedachte was die ergens in overweging werd genomen.

Via de regering werd het publiek verteld dat er nooit een dergelijk wetsontwerp is geweest, dat er nooit actie op is ondernomen, dat het Congres het ook niet heeft aangenomen en dat de president het nooit heeft ondertekend.

Sinds 10 oktober 2000 vallen de VS als natie onder hun oorspronkelijke grondwet van de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika, maar hebben zij zich dit niet gerealiseerd.

Ze vielen ook onder de Common Law, maar de rechtbanken zijn ze blijven vernietigen met de Admiraliteitswet van de Cabal (Wet van het Water), vanwege hun onwetendheid.

2015
Donald Trump was door de Amerikaanse militaire inlichtingendienst gerekruteerd om deel te nemen aan de presidentsverkiezingen van 2016.  In 2015 benaderden drie generaals hem. Het zou aannemelijk zijn dat luitenant-generaal Michael Flynn erbij betrokken was.  Als voormalig hoofd van de Defense Intelligence Agency zou Flynn zich bewust zijn geweest van de diepe corruptie die de Clintons onderstreepte en de vuile trucs die de CIA uithaalde ter ondersteuning van de Deep State.

2016
Donald Trump won in november het presidentschap en liet de Cabal in totale shock achter.

2017
Er is een speciale reden (exacte reden) waarom het leger achter Trump stond bij zijn inauguratie in januari 2017, en ALLEEN voor deze enkele zin!

De Verenigde Staten zijn in oorlog met vijandelijke strijders in het land, de Cabal.  Sinds de inauguratietoespraak van Trump, toen hij zei dat hij het land uit de handen van corrupte overheidsfunctionarissen zou halen en het terug zou geven aan het volk, hebben ze hem non-stop aangevallen.

Velen suggereren dat Trump op zijn inauguratiedag ongeveer twee minuten president was, toen hij het leger de bevoegdheid gaf om hun enorme mondiale Alliantie-operatie te starten om de Cabal te verwijderen, een zuiveringsproces dat jaren zou duren sinds 2017...

Weet je nog dat Tump tijdens zijn inauguratietoespraak zei: "We dragen vandaag de macht over van Washington DC naar jullie, het volk!"

Om de betekenis van deze paar cruciale woorden te begrijpen, moet je begrijpen dat Washington DC, de zetel van de Cabal, helemaal niet tot de Verenigde Staten behoort, het is een onafhankelijk buitenlands land met een eigen vlag en een constructie (bedrijf) dat de Republiek controleert.  van de Verenigde Staten.

Dit was een wurggreep van de drie stadstaten van de wereld:

- Het Vaticaan [Religie],
- London City [Financieel], en
- Washington D.C. [Militair].

Deze machts-Triniteit is systematisch verwijderd sinds zijn inauguratie door de mondiale militaire alliantie.

Wij, het Volk, moeten dus precies regeren zoals Pres.  Trump instrueerde: luister heel goed naar zijn woorden: “we dragen de macht van Washington DC terug naar de mensen”, let hier goed op!

Wat Trump bedoelde was dat hij de volledige omvang van de macht overdroeg aan het leger (voor het volk), dat het een volledige militaire operatie zal zijn totdat GESARA wordt aangekondigd.  Militair is de enige manier!

Toen keerden de militairen hem de rug toe en liepen weg.  Velen suggereren dat als Trump nog steeds president was geweest, ze hem niet de rug hadden kunnen toekeren en dat deze machtsverschuiving op voortreffelijke wijze was uitgevoerd.  (Maar elk leger heeft een opperbevelhebber nodig!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten