dinsdag 2 juli 2024

In de gaten ?

 Hebben jullie her nou eens in de gaten???

Het parkeerbeleid in Dijk en Waard ( Heerhugowaard) is het begin van de 15 minuten stad. En dat betekent dat de bewoners in een soort getto komen te wonen en je toestemming moet vragen ( ook ervoor betalen) om buiten die ring te mogen.
Langzaam aan wordt de lus strakker getrokken zodat de bewoners het nauwelijks in de gaten krijgen en het gewoon accepteren.
Er zijn gelukkig al bewegingen om te protesteren en er niet aan mee te werken.
Vergelijk de situatie met de kikker:
Als die plotseling in heet water geplaatst wordt springt hij er uit  (  = als de regels in Heerhugowaard plotseling strakker worden komt er een groot protest).
Plaatst men de kikker in een pan water en verwarmt men de pan verder en verder tot en met 100 graden, dan blijft de kikker zitten en gaat hij wel dood ( = maakt de gemeente steeds kleine stapjes met extra regels voor de bewoners met beperkingen en betalingen, dan protesteren de bewoners nauwelijks of niet en zitten tenslotte in de getto , waar ze niet uit kunnen).
Dus de gemeente is tirannisch bezig en gedraagt zich als dictator.
Ik zou zeggen:
BEWONERS VAN DIJK EN WAARD KOM IN OPSTAND EN/OF WERK NIET MEE AAN DIE VALSE GEMEENTE BELEIDSREGELS. KLAAG ZE AAN , WANT ZE HEBBEN OOK DE PRIK GEPROMOOT.
SUCCES ERMEE..
DEEL DIT SOORT BERICHTEN ZOVEEL MOGELIJK, WANT JOUW GEMEENTE GAAT OOK MEEDOEN.
UTRECHT IS AL EEN 15 MINUTEN STAD, DUS HET KOMT DICHTBIJ.

KENNY
MARBO

Geen opmerkingen:

Een reactie posten