dinsdag 2 juli 2024

Weer een dode door de prik

 

Weer een dode gevallen, een 20 jarige badmintonner. Nee hoor, het komt niet door de prik. Oversterfte, sporters die dood neervallen, omroepmedewerkers die voor de camera dood neervallen, miskramen, baby sterfte, ziektes, etcetera.
Parkinson, Alzheimer, autisme , oversterfte kwam begin 1900 niet of nauwelijks voor. Want toen werd vaccinatie niet toegepast, omdat ze dat niet kenden.
Maar de oorzaak aan de prik te geven, nee dat is niet mogelijk.
Maar wel opvallend is :  na de prik voor een "dodelijk" virus  deze aandoeningen en gevolgen wel duidelijk naar voren komen.
Over het zgn virus gesproken: dat bestaat niet en is alleen een soort afval product in ons lichaam en KAN NOOIT OVERDRAAGBAAR = BESMETTELIJK ZIJN.
Als je weet dat het zo'n pfeiser vaccin bijwerkingen heeft wat beschreven is en dat 10 a4 bladzijden lang is.
Bijwerkingen zijn vergiften van ons lichaam die allemaal verwijderd moeten worden. Kun je nagaan, hoeveel verkeerde stoffen er in die prik zitten.
En dat wilde Pfeiser geheim houden, weet je nog!!!!!! De schoften.
En dan nog de geestelijke beschadigingen en ook nog de lichamelijke aandoeningen zoals huidziekten, zenuwpijn, trillingen, hartziekten, nieraandoeningen is toch te krankzinnig voor woorden.

Dat medewerkers van die pharmaceutische bedrijven daaraan meewerken, dat artsen hieraan meewerken en niet te vergeten, ziekenhuizen,  specialisten, gemeentes, alle overheden, politie, ggd, verplegend personeel, mensen die de spuit geven, advocaten, ambtenaren,  werkgevers, schoolbestuurders, bestuurders van verenigingen en al die promotors van de prik is toch bij de wilde beesten af.
Dit soort mensen hebben geen gevoel, denken niet na, "befehl is befehl" volgend, bang voor hun baantje.
Als ook nog weet dat onze maatschappij is gebaseerd op het geldslaven systeem,  wat wil zeggen dat het systeem bedoeld is om de bevolking in schulden te houden zodat men moet blijven geldverdienen. Daarom zijn we slaven van het geldsysteem.  En dat geldslaven systeem is gecreëerd door de kazhariaanse mafia en beheerd door de "elite" die ook afstammen van de kazharen.
Dat afhankelijk zijn hebben ze dus met opzet gedaan en , ik moet zeggen dat het heel vernuftig is  gemaakt.  Wij zijn voor ons leven afhankelijk.
De (r)overheid is dan de beheerder van het geld ( die macht hebben ze van de "elite" gekregen) waardoor de bevolking afhankelijk is van de (r)overheid,  die vervolgens alles kan doen: valsheid in geschrifte, onbevoegd wetten uitschrijven, landverraad plegen, politie geweld laten gebruiken, buitenlanders het land in laten, verkiezingen vervalsen, etcetera.

Tot zover maar weer.
Kenny
Marbo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten