donderdag 25 juli 2024

Aan gemeente verkorte versie

 

Aan de gemeentebestuur van Dijk en Waard

en aan de burgemeester van deze gemeente.


Heerhugowaard 18 juli 2024,


Geachte gemeentebestuur en burgemeester.


Naar wij weten is het momenteel moeilijk voor de gemeente om rond te komen.

We hebben al gehoord dat het parkeerbeleid een geniepige en achterbakse manier is om in het geheim zo'n voorstel door de gemeenteraad er door te voeren. Wat een enorme impact heeft op de bewoners.

Maar buiten dat , het is ons bekend dat ook het gemeentebestuur van Dijk en Waard zich met het WEF en hun programma wil doorvoeren met 15 minuten stad wat als gevolg heeft een getto met vele beperkingen.


Nu is het bij ons ook bekend dat de hele Nederlandse regering sinds 13 mei 1940 opgehouden heeft te bestaan met de vlucht van Wilhelmina met de regering naar Engeland, wat volgens de toenmalige grondwet niet toegestaan was , met als repercussie de ontbinding van de staat der Nederlanden. Wat dus inhoudt dat het koninkrijk Nederland ophield te bestaan en dat de huidige regering illegaal en onbevoegd is en dus alle wetten na die 13 mei 1940 niet geldig zijn.

Daarnaast is op 6 januari 2020 de staat der Nederlanden opnieuw ingeschreven in Londen, wat inhoudt dat de vorige niet bestaan heeft en het huidige regering een buitenlandse invloed heeft wat landverraad is.

Al het vorige houdt in dat de huidige regering niet bestaat en dus ook failliet is, wat betekent dat ook alle gemeentes failliet zijn

Nu kwam mij ter ore dat de gemeente Dijk en Waard bezig is om zo veel mogelijk geld binnen te halen van de bewoners door :

1, het parkeerbeleid in te voeren ( wat een onbevoegd gemeentebestuur niet kan en mag doen )

2, bewoners die een klein stukje grond bij hun huis hebben, wat ze huren van de gemeente in prijs te verhogen met 500%

3, prijzen van gemeente belastingen te verhogen met 200%


Gezien de onbevoegdheid van de gemeente en hun faillissement is het ongeldig , illegaal, onwettig om deze maatregelen te nemen.

En een legale volmacht ontbreekt, zodat de gemeente NIET BEVOEGD is enige maatregelen jegens de bevolking, uit te voeren.

Een volmacht is pas geldig als de volmachtgever een legaal persoon is. En dat is onmogelijk vanwege voorgaande gegevens (sinds 13 mei 1940 is de Nederlandse staat opgehouden te bestaan).

Dit betekent dat zowel de koning, als de regering, onwettig zijn en geen volmacht kunnen afgeven. Doen ze dat wel, dan is dat valsheid in geschrifte, landverraad, een misdaad jegens de bevolking, en een weloverwogen geweldsmisdrijf omdat hierdoor veel schade wordt aangericht.


Daarnaast verwijt ik de gemeente :

1, betrokkenheid bij het WEF en uitvoering van hun maatregelen ( wat landverraad is).

2, genocide van ouderen met name in de covid periode, prik promotie met genocide als gevolg

3, valsheid in geschrifte, valse informatie, onbevoegd uitoefenen van een functie, valsheid bij verkiezingen, promotie van de covid vaccinatie, Qr code regelgeving waardoor groepen bevolking gediscrimineerd werden, Qr code promotie waardoor veel bedrijven failliet gingen, etcetera,.


Het bovenstaande is genoeg reden om de gemeenteraadsleden persoonlijk verantwoordelijk en aansprakelijk te stellen en bovendien de burgemeester aan te klagen en ook verantwoordelijk en aansprakelijk te stellen.



De meeste mensen beseffen niet in welke situatie ze zich bevinden, maar gezien de schade die opgelopen is, dient de gemeente de schade ook nog te compenseren door geen gemeente belastingen meer te heffen, zeker bij de personen die schade hebben opgelopen.



Dus mij voorstel is:


1, De gemeente verbiedt chemtrails boven Dijk en Waard, welke èn milieu schade èn gezondheids schade veroorzaakt.

2, Een verlaging van 50% en/of gedeeltelijke kwijtschelding van de gemeentelijke belasting

3, Alle WEF gemeente ambtenaren die zich hebben ,laten omkopen, gechanteerd, bedreigd zijn ,dienen per direct ontslagen te worden zonder uitkering of vergoeding .

4, Alle mensen, artsen, verpleegkundigen, vrijwilligers die de prik hebben gegeven ontslaan

5, Afschaffen van parkeerbeleid per direct

6, Afschaffen van huur en/of huurverhoging van gehuurde grond bij de woning

7, Beëindigen van controles over parkeer beheer door Boa's en politie.

8, Geen boetes uitschrijven, want dat is onbevoegd, illegaal en valsheid in geschrifte. En is is geen volmacht voor.

9, Geen maatregelen meer nemen door het gemeente bestuur, want die zijn onbevoegd, illegaal en valsheid in geschrifte, ook hier geen volmacht .


Omdat de gemeente , de burgemeester en zijn ambtenaren ,niet op dit soort schrijven reageren ( op vorige schrijven reageren ze òf niet òf alles ontkennend, òf niet relevant en wordt verder niet behandeld, òf totaal geen reactie is ontvangen, omdat ze vinden dat ze boven de wet staan), zal ik deze brief ook op internet plaatsen en tevens naar andere gemeentes en de onbevoegde overheid sturen.


p.s. Deze brief wordt ook gedeponeerd bij juridisch kantoor Plate.

Er zullen meerdere brieven als deze volgen waarin nog meer details naar voren zal komen.


Met vriendelijke groet,

B vdf Dammann.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten