zaterdag 6 juli 2024

Vroeger waren we niet zo dik plus zonnecreme is slecht

 

Hoe komt het dat in de jaren 70 de mensen niet zo dik waren en dat ze ook niet verbrand waren en geen zonnebrandcrème gebruikten?


Het eerste over de dikte


De algemene redenering was , en misschien is, dat de hoeveelheid inkomen van de mensen niet zo hoog was om zoveel voedsel te kopen.

Echter , ik twijfel aan de redenering, want dat is ook niet helemaal waar. De mensen verdienden genoeg om ook lux te eten.

Nee, ik geloof meer in de volgende redeneringen:

1, het voedsel wat te krijgen was , was gezond, zonder toevoegingen en on-geraffineerd, gemanipuleerd . Hierdoor had men aan minder genoeg omdat de voedingswaarde hoog was.

2, al het voedsel was nog niet bespoten

3, het voedsel had nog geen E nummers gekregen. Dat zijn toevoegingen aan het voedsel ( veel E-nummers zijn slecht voor het lijf = vergif wat weer verwijderd moet worden)

4, de lucht werd niet vervuild zodat mensen nog gezonde frisse lucht konden inademen. Hierdoor functioneerden alle organen beter.

5, tegenwoordig is het voedsel minder gezond en de voedingswaarde is slecht. Hierdoor moet meer gegeten worden om voldoende voedingswaarde te krijgen. Dit vele eten zorgt ervoor dat de spieren en het lichaam teveel foute vetten krijgt wat zich ophoopt en men dus dikker wordt.

6, tegenwoordig beweegt men veel minder wat komt door de gsm en het gemak van alles, elektrische fietsen, brommers, auto's, weinig sport en buiten spelen van de Kids.

7, we nemen teveel medicijnen, welke als bijwerking hebben dat organen minder goed werken en we dikker worden.


Verbranden door zonneschijn


hoe komt het dat in de jaren 70 weinig mensen verbranden?


Dat kan verschillende oorzaken hebben.

1, de mensen hadden minder tijd om langdurig in de zon te zitten

2, er waren geen of nauwelijks zonnebrandcrèmes die de zonnestralen= uv stralen konden tegenhouden . Er waren smeersels om op de huid te smeren om die huid soepel te houden en niet uit te drogen door de zonnestralen.

3, mensen droegen veel minder een zonnebril . Een zonnebril zorgt ervoor dat zonnestralen ( bepaalde uv stralen) het binnenoog niet kunnen bereiken. In het binnenoog zitten receptoren die , als ze die straling ontvangen, en voor zorgen dat prikkels worden doorgegeven aan de hersenen en die op hun beurt de prikkels doorgeven aan de huidreceptoren dat de zon op de huid schijnt. Hierdoor wordt dan melanine aangemaakt waardoor de huid een bruine kleur krijgt. Die bruine kleur geeft de huid bescherming tegen de uv stralen.

Dus zonder zonnebril in de zon zijn is veel beter, want dan verbrandt je minder !!!!

4, de crèmes die ze nu gebruiken tegen de zonneschijn = uv stralen hebben een factor 20 of hoger wat zobenaamd de uv stralen tegenhoudt. Als de zon op de huid schijnt wordt ook in de huid receptoren geprikkeld om bruinig te vormen. Dus zonder crèmes wordt aanmaak van melanine aangemaakt. Daarnaast bevatten die crèmes een kankerverwekkende stof, waardoor juist de huid gevoeliger wordt voor verbranding door uv stralen.

5, het smeersel wat op de huid gesmeerd wordt vormt een dun laagje op de huid, die als een vergrootglas kan gaan werken, m.a.w. De huid wordt intensiever met UV stralen bestraald , waardoor eerder de huid gaat verbranden.

6, dat smeersels op de huid bedekt de huid als een deksel(koepel), waardoor, ( het smeersel is doorzichtig), de huid zijn warmte minder kwijt kan en juist heter wordt , dus gevoeliger, dus eerder verbrand wordt.


Dus met andere woorden, worden we tegenwoordig vergiftigd door ons voedsel en ook door de smeersels


Over de luchtverontreiniging zal ik een volgende keer hebben = chemtrails ( zie mijn blog:

https://bobbie139.blogspot.com/2024/03/chemtrails-gevaarlijk-voor-kinderen.html



https://bobbie139.blogspot.com/2024/02/chemtrails.html


link van een E-nummers:


https://bobbie139.blogspot.com/2024/06/e-codes.html



Geen opmerkingen:

Een reactie posten