donderdag 25 juli 2024

Aan gemeente verkorte versie

 

Aan de gemeentebestuur van Dijk en Waard

en aan de burgemeester van deze gemeente.


Heerhugowaard 18 juli 2024,


Geachte gemeentebestuur en burgemeester.


Naar wij weten is het momenteel moeilijk voor de gemeente om rond te komen.

We hebben al gehoord dat het parkeerbeleid een geniepige en achterbakse manier is om in het geheim zo'n voorstel door de gemeenteraad er door te voeren. Wat een enorme impact heeft op de bewoners.

Maar buiten dat , het is ons bekend dat ook het gemeentebestuur van Dijk en Waard zich met het WEF en hun programma wil doorvoeren met 15 minuten stad wat als gevolg heeft een getto met vele beperkingen.


Nu is het bij ons ook bekend dat de hele Nederlandse regering sinds 13 mei 1940 opgehouden heeft te bestaan met de vlucht van Wilhelmina met de regering naar Engeland, wat volgens de toenmalige grondwet niet toegestaan was , met als repercussie de ontbinding van de staat der Nederlanden. Wat dus inhoudt dat het koninkrijk Nederland ophield te bestaan en dat de huidige regering illegaal en onbevoegd is en dus alle wetten na die 13 mei 1940 niet geldig zijn.

Daarnaast is op 6 januari 2020 de staat der Nederlanden opnieuw ingeschreven in Londen, wat inhoudt dat de vorige niet bestaan heeft en het huidige regering een buitenlandse invloed heeft wat landverraad is.

Al het vorige houdt in dat de huidige regering niet bestaat en dus ook failliet is, wat betekent dat ook alle gemeentes failliet zijn

Nu kwam mij ter ore dat de gemeente Dijk en Waard bezig is om zo veel mogelijk geld binnen te halen van de bewoners door :

1, het parkeerbeleid in te voeren ( wat een onbevoegd gemeentebestuur niet kan en mag doen )

2, bewoners die een klein stukje grond bij hun huis hebben, wat ze huren van de gemeente in prijs te verhogen met 500%

3, prijzen van gemeente belastingen te verhogen met 200%


Gezien de onbevoegdheid van de gemeente en hun faillissement is het ongeldig , illegaal, onwettig om deze maatregelen te nemen.

En een legale volmacht ontbreekt, zodat de gemeente NIET BEVOEGD is enige maatregelen jegens de bevolking, uit te voeren.

Een volmacht is pas geldig als de volmachtgever een legaal persoon is. En dat is onmogelijk vanwege voorgaande gegevens (sinds 13 mei 1940 is de Nederlandse staat opgehouden te bestaan).

Dit betekent dat zowel de koning, als de regering, onwettig zijn en geen volmacht kunnen afgeven. Doen ze dat wel, dan is dat valsheid in geschrifte, landverraad, een misdaad jegens de bevolking, en een weloverwogen geweldsmisdrijf omdat hierdoor veel schade wordt aangericht.


Daarnaast verwijt ik de gemeente :

1, betrokkenheid bij het WEF en uitvoering van hun maatregelen ( wat landverraad is).

2, genocide van ouderen met name in de covid periode, prik promotie met genocide als gevolg

3, valsheid in geschrifte, valse informatie, onbevoegd uitoefenen van een functie, valsheid bij verkiezingen, promotie van de covid vaccinatie, Qr code regelgeving waardoor groepen bevolking gediscrimineerd werden, Qr code promotie waardoor veel bedrijven failliet gingen, etcetera,.


Het bovenstaande is genoeg reden om de gemeenteraadsleden persoonlijk verantwoordelijk en aansprakelijk te stellen en bovendien de burgemeester aan te klagen en ook verantwoordelijk en aansprakelijk te stellen.



De meeste mensen beseffen niet in welke situatie ze zich bevinden, maar gezien de schade die opgelopen is, dient de gemeente de schade ook nog te compenseren door geen gemeente belastingen meer te heffen, zeker bij de personen die schade hebben opgelopen.



Dus mij voorstel is:


1, De gemeente verbiedt chemtrails boven Dijk en Waard, welke èn milieu schade èn gezondheids schade veroorzaakt.

2, Een verlaging van 50% en/of gedeeltelijke kwijtschelding van de gemeentelijke belasting

3, Alle WEF gemeente ambtenaren die zich hebben ,laten omkopen, gechanteerd, bedreigd zijn ,dienen per direct ontslagen te worden zonder uitkering of vergoeding .

4, Alle mensen, artsen, verpleegkundigen, vrijwilligers die de prik hebben gegeven ontslaan

5, Afschaffen van parkeerbeleid per direct

6, Afschaffen van huur en/of huurverhoging van gehuurde grond bij de woning

7, Beëindigen van controles over parkeer beheer door Boa's en politie.

8, Geen boetes uitschrijven, want dat is onbevoegd, illegaal en valsheid in geschrifte. En is is geen volmacht voor.

9, Geen maatregelen meer nemen door het gemeente bestuur, want die zijn onbevoegd, illegaal en valsheid in geschrifte, ook hier geen volmacht .


Omdat de gemeente , de burgemeester en zijn ambtenaren ,niet op dit soort schrijven reageren ( op vorige schrijven reageren ze òf niet òf alles ontkennend, òf niet relevant en wordt verder niet behandeld, òf totaal geen reactie is ontvangen, omdat ze vinden dat ze boven de wet staan), zal ik deze brief ook op internet plaatsen en tevens naar andere gemeentes en de onbevoegde overheid sturen.


p.s. Deze brief wordt ook gedeponeerd bij juridisch kantoor Plate.

Er zullen meerdere brieven als deze volgen waarin nog meer details naar voren zal komen.


Met vriendelijke groet,

B vdf Dammann.




dinsdag 23 juli 2024

Trust fonds

 🚨#BREAKING


- MARITIEM RECHT -

Oké, dit is episch en het zal je versteld doen staan, als je het niet eens weet. Zij die wakker zijn zullen het weten. Dat is geweldig en dit is wat we moeten delen.

Uw geboorteakte is dus waar het allemaal begint. Dit is waar een groot deel van de corruptie begint. Op het moment dat u uw BC ondertekent, is het Maritiem recht. U ondertekent feitelijk een formulier dat u classificeert als dood op zee.

Je wordt een product van het systeem en eerlijk gezegd google je het, je onderzoekt het en je moet waarschijnlijk eerlijk zijn, zoals ik al zei, maar het is waar. Je wordt eh... In zekere zin nemen ze beslag op alle bezittingen en gaan ze naar wat ze een trustfonds noemen, en dan heb je zes jaar de tijd om jezelf levend te verklaren. Verklaar jezelf hier nog steeds en dan kun je je soevereiniteit herwinnen.

Maar dat wisten wij niet. Het was een systeem dat ze hadden opgezet zodat jij, ik en alle anderen als vee op de aandelenmarkt werden verhandeld.

Dus ieder van ons heeft een trustfonds. En afhankelijk van hoe oud je bent, hangt het ervan af hoeveel geld er is. Dus als je ouder bent dan 50 of zoiets, dan zitten er miljoenen in, want zo lang zijn we al geruild.

En dit is nog iets dat ook gek is. Daarom is het hypotheeksysteem absoluut geruïneerd.

Dus als je een hypotheek afsluit, onderteken je eigenlijk de papieren en ze zeggen altijd: "Kom over drie dagen terug, dan hebben we het geld." Vervolgens halen ze dat geld uit hun trustfonds om het huis te betalen. Dat komt dus uit uw trustfonds op uw naam, dat is gegroeid sinds uw geboorte.

Ze brengen u dan rente over uw geld in rekening, maar de monetaire kant interesseert hen niets. Ze willen het huis. Dus als u een betaling mist, lopen ze meteen mis, omdat ze uw huis in beslag kunnen nemen. Voor hen is het huis een goed, een bezit.

Wacht om te delen wat de banken doen, maar dit trustfonds is waar een groot deel van uw geld vandaan zal komen en aan u zal worden teruggegeven. Dit is hun geld dat ze van jou hebben verdiend.

Dat is dus maar één ding. Dan heb je ook nog de fiscale kant. Er zijn nooit belastingen van ons afgenomen, het is illegaal. Het is een corrupt systeem.

Het is dus niet zo dat alle belastingen die we betalen aan ons worden teruggegeven, zoals het exacte bedrag aan belastingen dat we hebben betaald. Wat ik op de zenders heb gehoord is dat het op obligaties gebaseerd zal zijn, dus op een bepaalde leeftijd krijg je zoveel geld terug, op een bepaalde leeftijd dit...

Ik denk dat de categorie 62+ ongeveer 110k was of zoiets. Maar uiteraard zullen ze daar meer over weten als het zover is, maar daar komt meer geld vandaan.

Eerlijk gezegd ben je klaar om een ​​leven van overvloed te leiden. Dit is geld dat van ons was, dat van ons zou moeten zijn, waarmee we hadden moeten leven om een ​​beter leven te creëren. In plaats daarvan hebben ze ons in dit corrupte systeem geplaatst waar ze tegen hebben gevochten en ze nemen al ons geld af en houden het voor zichzelf. voor jezelf.

Ik hoop dat ik hier licht op heb laten schijnen. Veel mensen vragen zich af waar deze overvloed vandaan komt. Bedenk dat de 1% 99% van de rijkdom beheerste die nu naar ons terugkomt om een ​​heel ander leven te leiden.

Ze zullen ons geven wat ons verschuldigd is, omdat we nooit op deze manier hadden mogen vechten.

Inauguratie trump plus meer info

 🚨#BREAKING


#IK #STA #MET #TRUMP

2012
Geleidelijk aan begon het nieuws over NESARA naar het publiek te lekken.

Er werd een plan gevormd om de handhaving van NESARA door de Cabal voor altijd uit te stellen.  NESARA was verwikkeld in fictieve juridische procedures en gerechtelijke bevelen van zowel het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten als het Internationale Gerechtshof om NESARA in diskrediet te brengen en verkeerde informatie te verspreiden.

Valse websites en factcheckers werden door de overheid opgezet onder leiding van CIA/FBI-personeel.  Er werd beweerd dat er geen wet als NESARA bestond, dat deze geen dossiernummer van het Congres had, geen sponsors, en dat het slechts een gedachte was die ergens in overweging werd genomen.

Via de regering werd het publiek verteld dat er nooit een dergelijk wetsontwerp is geweest, dat er nooit actie op is ondernomen, dat het Congres het ook niet heeft aangenomen en dat de president het nooit heeft ondertekend.

Sinds 10 oktober 2000 vallen de VS als natie onder hun oorspronkelijke grondwet van de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika, maar hebben zij zich dit niet gerealiseerd.

Ze vielen ook onder de Common Law, maar de rechtbanken zijn ze blijven vernietigen met de Admiraliteitswet van de Cabal (Wet van het Water), vanwege hun onwetendheid.

2015
Donald Trump was door de Amerikaanse militaire inlichtingendienst gerekruteerd om deel te nemen aan de presidentsverkiezingen van 2016.  In 2015 benaderden drie generaals hem. Het zou aannemelijk zijn dat luitenant-generaal Michael Flynn erbij betrokken was.  Als voormalig hoofd van de Defense Intelligence Agency zou Flynn zich bewust zijn geweest van de diepe corruptie die de Clintons onderstreepte en de vuile trucs die de CIA uithaalde ter ondersteuning van de Deep State.

2016
Donald Trump won in november het presidentschap en liet de Cabal in totale shock achter.

2017
Er is een speciale reden (exacte reden) waarom het leger achter Trump stond bij zijn inauguratie in januari 2017, en ALLEEN voor deze enkele zin!

De Verenigde Staten zijn in oorlog met vijandelijke strijders in het land, de Cabal.  Sinds de inauguratietoespraak van Trump, toen hij zei dat hij het land uit de handen van corrupte overheidsfunctionarissen zou halen en het terug zou geven aan het volk, hebben ze hem non-stop aangevallen.

Velen suggereren dat Trump op zijn inauguratiedag ongeveer twee minuten president was, toen hij het leger de bevoegdheid gaf om hun enorme mondiale Alliantie-operatie te starten om de Cabal te verwijderen, een zuiveringsproces dat jaren zou duren sinds 2017...

Weet je nog dat Tump tijdens zijn inauguratietoespraak zei: "We dragen vandaag de macht over van Washington DC naar jullie, het volk!"

Om de betekenis van deze paar cruciale woorden te begrijpen, moet je begrijpen dat Washington DC, de zetel van de Cabal, helemaal niet tot de Verenigde Staten behoort, het is een onafhankelijk buitenlands land met een eigen vlag en een constructie (bedrijf) dat de Republiek controleert.  van de Verenigde Staten.

Dit was een wurggreep van de drie stadstaten van de wereld:

- Het Vaticaan [Religie],
- London City [Financieel], en
- Washington D.C. [Militair].

Deze machts-Triniteit is systematisch verwijderd sinds zijn inauguratie door de mondiale militaire alliantie.

Wij, het Volk, moeten dus precies regeren zoals Pres.  Trump instrueerde: luister heel goed naar zijn woorden: “we dragen de macht van Washington DC terug naar de mensen”, let hier goed op!

Wat Trump bedoelde was dat hij de volledige omvang van de macht overdroeg aan het leger (voor het volk), dat het een volledige militaire operatie zal zijn totdat GESARA wordt aangekondigd.  Militair is de enige manier!

Toen keerden de militairen hem de rug toe en liepen weg.  Velen suggereren dat als Trump nog steeds president was geweest, ze hem niet de rug hadden kunnen toekeren en dat deze machtsverschuiving op voortreffelijke wijze was uitgevoerd.  (Maar elk leger heeft een opperbevelhebber nodig!)

zondag 21 juli 2024

Peyra verteld

 Bron: Petra Brekelmans Vdf Kuijpers op fb



Als vervolg op mijn post van gisteren....
Vóór afgelopen vrijdag hadden de meesten onder ons vast en zeker nog nooit gehoord van het bedrijf genaamd ‘Krauwtstraik’. Ik weet natuurlijk niet hoe dat bij jou was/is, maar toen ik er afgelopen vrijdag voor het eerst van hoorde, kreeg ik er direct een naar gevoel bij. Ik ben er vervolgens over gaan nadenken. Want niets gebeurt zomaar of zonder reden.

Als ik de woorden letterlijk vertaal, kom ik uit op ‘menigte’ (crowd) en ‘aanval’ (strike). Als ik de implicaties van die naam overdenk, roept dat bij mij beelden op van een aanval op het volk. Misschien wel een gecoördineerde poging om de massa te ontwrichten. Het is alsof de naam een duistere voorspelling was van wat zou komen. Niets in onze wereld is naar mijn idee ‘toevallig’. Het bedrijf dat ons zou moeten beschermen, veroorzaakte vervolgens een wereldwijde crisis, een (test)aanval op de menigte, die ons confronteerde met onze afhankelijkheid van technologie en onze kwetsbaarheid.

Was het wel een foutje?
Of was het iemand die bewust die 'knop omdraaide'?
Om een geplande en gecoördineerde (test)aanval uit te voeren?
Om onze afhankelijkheid van technologie en de zwakheden in onze digitale infrastructuur pijnlijk bloot te leggen?
Om onze maatschappij te ontwrichten?
Om te laten zien hoe machtig ‘zij’ zijn?
Om onze moderne maatschappij bewust tot stilstand te brengen?
Om te zien hoe de massa zou reageren?
Om ons een voorproefje te geven?
Om ons te laten beseffen wat er nog meer kan gebeuren als systemen waarop we vertrouwen abrupt uitschakelen?
Of was het wel nooit de bedoeling om ons echt te beschermen?

Of ga ik nu wel erg ver met mijn overdenkingen?

De bedrijfsnaam 'Krauwtstraik' krijgt wat mij betreft een sinistere lading in dit licht. Het lijkt bijna een slechte grap, een cynische knipoog naar de macht die o.a. deze bedrijven over ons hebben.

De ironie is bijna te sterk om te negeren: een bedrijf dat zichzelf profileert als onze digitale beschermer, werd de katalysator voor een wereldwijde storing, een aanval op het volk zelf. Het werd het instrument van onze collectieve kwetsbaarheid en bracht de wereld (even) op zijn knieën.

Alsof de naam van dit bedrijf ons van tevoren waarschuwde: Pas op, want de aanvallers zitten misschien dichterbij dan je denkt.

Dit bedrijf, met deze typische naam en typische doelstellingen heeft ons een glimp laten zien van de fragiliteit van onze moderne wereld. Het is een wrange grap, een cynische knipoog naar de macht die deze bedrijven over ons hebben. Het toonde ons dat aanvallers soms verkleed kunnen gaan als beschermers.
Veel vragen, weinig antwoorden.

Eén ding is zeker, het ‘foutje’ heeft een heel duistere kant van onze technologische afhankelijkheid onthuld.

Niets is nog wat het lijkt. En de bescherming die we denken te hebben, kan zomaar een aanval in vermomming zijn.

Als een duivel uit een doosje.

Blijf alert, blijf kritisch.

Petra ❤

vrijdag 19 juli 2024

Zonnebril is slecht

 Wat een weer de laatste paar dagen met veel zon.


Wat me opvalt dat een hoop mensen een lange broek dragen ( ik zie vooral dames). Zijn ze bang voor de zon?


Ik heb vroeger al eens verteld over de zonnebril ( zie https://bobbie139.blogspot.com/2023/11/zonnebril.html) ) Dat het oog daardoor afgeschermd wordt voor de stralen die juist een prikkel geven om de huid te beschermen.


Daarnaast is het me opgevallen bij mezelf dat ik minder verbrand ben nu ik niet meer smeer.


Vroeger wist ik niet beter of zonnebrandcrème met factor 35 is goed om niet te verbranden, maar nu weet ik dat die crème juist niet goed is.


Niet goed omdat ze huidkanker veroorzaken èn omdat ze juist verbranding veroorzaken, omdat die film als een soort vergrootglas werkt en dus verbrand ik en krijg een rode verbrandings kleur.


Dus 3 zaken die tegelijk gebeuren:


1, de zonnebril beperkt de aanmaak van melanine (pigment vorming) welke de bruining geeft van de huid en bescherming biedt. ( in het oog zitten zenuwen die zonnestralen met prikkels doorgeven om de huid te vertellen dat die beschermd moet worden. Daartoe wordt in de huid dan melanine = pigment gevormd ).


Bruining van de huid betekent dat de opperhuid meer beschermd wordt tegen uv straling


2, de zonnebrandcrème werkt juist tegengesteld van wat ze beweren. Ze beschermen niet of nauwelijks en laten juist de huid verbranden, wel minder maar toch, en zorgen ervoor dat huidkanker kan ontstaan.


3, en de zonnebril én de zonnebrandcrème beperkt de vorming van vitamine D en de vorming van endorfine.


Zonnestralen doen wonderen voor onze hersenen. Door de ultraviolette stralen maken je hersenen namelijk endorfines aan. Dankzij dit gelukshormoon krijg je – hoe kan het ook anders – een gelukzalig gevoel. De stralen zetten de cholesterol in ons bloed om in vitamine D, wat je cholesterolniveau kan doen dalen.


( meer endorfine geeft dus ook een positiever gevoel en een blijer en vrolijker mens).


(Vitamine D (colecalciferol) zorgt dat uw lichaam calcium (kalk) en fosfaat uit voedsel opneemt. Calcium en fosfaat zijn nodig voor tanden en botten. Ook zorgt vitamine D dat de spieren goed werken. Ons lichaam krijgt vitamine D binnen door zonnestraling op de huid en met ons voedsel.)


Zo zie je dat afdekking juist verkeerd werkt voor het lichaam.


Waarom propageren ze dan zonnebrillen en zonnebrandcrème ??


Dat is nogal simpel: GELD


Zowel de fabrikanten van zonnebrillen als de zonnecrème fabrikanten verdienen goud aan de verkoop van hun spullen.


Als bekend wordt dat èn zonnebrillen èn zonnebrandcrème slecht is voor het lichaam dan zullen ze amper nog verkopen.


Je moet niet vergeten dat die industrie heel groot is over de hele wereld .


Plus


de pharmaceutische industrie vaart er ook heel erg wel bij , want omdat de huid minder zonnestralen krijgt wordt ons immuunsysteem minder opgewaardeerd, zodat ons lichaam kwetsbaarder is voor ziektes .


En daar komt de pharmacy om de hoek en zorgt voor ons kwetsbare lichaam met pillen om de symptomen te onderdrukken.


m.a.w. De pharmacy verdient heel veel aan ons zieke lichaam .


EEN GEZOND LICHAAM IS EEN VERLOREN KLANT.


Aan gezonde mensen verdienen ze niets.


Sinds de beginjaren van 1900 hebben ze ( de cabal = illuminatie = deep state ) er voor gezorgd dat de bevolking geen gezonde produkten, of zo weinig mogelijk,, kan kopen. Dit omdat ze de medische wetenschap omgekocht hebben om meer pillen en andere pharmaceutisch producten te kopen.


Ook artsen zijn omgekocht , zodat de bevolking niet de juiste natuurlijke = gezonde behandeling voor een aandoening krijgt.


Daarom zijn er ook chemtrails, wordt voedsel bespoten, wordt voedsel geraffineerd


(Geraffineerd en bewerkt zijn termen die we vaak tegenkomen wanneer we het hebben over voeding, maar wat is de precieze betekenis? Geraffineerd voedsel verwijst naar een bewerkingsproces waarbij bepaalde natuurlijke componenten zijn verwijderd. Een veelvoorkomend voorbeeld is geraffineerde suiker.25 sep 2023).


m.a.w. Ze halen de natuurlijke=gezonde stoffen er uit.


Zonnestralen zijn dus goed voor ons lijf.


Echter, dat is wel waar, ga niet te lang in de zon zitten, want dat kan de pigment vorming niet aan en dan verbrandt je huid wel. Dat betekent dat de opperhuid dood gaat en je daarna gast vervellen.


Kun je weer opnieuw beginnen.


De zonnestralen komen niet alleen rechtstreeks op je huid, maar ook via indirect licht van weerkaatsing. Maar dat is veel minder fel. Dus kun je ook in de schaduw gaan zitten.


Dan wordt je ook bruin, maar veel minder snel en verbrand je nauwelijks.


Geniet van de zonnestralen, maar doe het met mate.


Veel plezier.


Kenny


Marbo


dus:


 Even wat anders.


Weten jullie dat het dragen van een zonnebril het verwerken van zonnestralen beïnvloed?


In je ogen  zitten ontvangzenuwen die het zonlicht meten en die ervoor zorgen dat aan de huid doorgegeven wordt dat er melanine aangemaakt moet worden, wat een hormoon is om het bruin worden van de huid bevordert. Dit bruin worden is juist een bescherming van de huid tegen teveel zonlicht.


Draag je nu altijd een zonnebril tegen de zon, dan zullen die receptoren niet geactiveerd worden en zal er veel minder bruinig van de huid plaatsvinden. Dat betekent weer dat je eerder verbrandt.


Niet alleen dat je eerder verbrandt, maar ook dat je huid droger wordt en ook eerder huidaandoeningen kan krijgen.


Ik praat niet over huidkanker, want daar weet ik niets van.


Maar wat ik wel weet is dat teveel zonlicht je huid verleerd ( leerachtig wordt ) en ook nog meer infectiegevoelig. M.a.w. je immuunsysteem wordt ook aangetast. 


Je ziet hoe ver het kan gaan.


Dit soort feiten lees je amper of niet op Google, want ook Google is met het WEF verbonden en willen juist dat je zonnebrandcreme gebruikt ( verdienmodel).


Over zonnebrand crème iets korts :


Het is gebleken dat in deze crème vaak huidonveilige stoffen zitten ( ze praten over huidkanker) wat juist je huid gevoeliger maakt voor zonlicht.


Er zitten stoffen in die het zonlicht remmen of sterk verminderen, maar er zitten dus ook stoffen in die schadelijk zijn voor de huid.


Wees voorzichtig met smeren en gebruik het met mate.


Veel plezier in het prettige zonlicht.


Marbo


Kenny


P.s. ik vraag n me af of een gewone bril ook niet de stralen tegenhoudt die voor het oog belangrijk zijn om de prikkels door te geven voor de bescherming van de huid (=melanine vorming = bruin worden van de huid om de onderhuids te beschermen.

Daarnaast denk ik dat de huisramen  ook straling tegen houden.

Mh 17 kisten

 Weten jullie deze nog, de aankomst van de kisten van de mh17 ???

Besef wel dat het 1 grote scherts vertoning is, want de mh17 is nooit in de Oekraïne neergestort. De kisten waren leeg. 

De mh370 is daar neergestort.  Wat met de passagiers van de mh17 is gebeurd, weet ik niet. Naar Diego García??????

De Nederlandse regering weet van de hoed en de rand, ook Frans Timmermans, en onze valse (r)overheid is er in betrokken.

De waarheid wordt nog steeds verdoezeld.

Dat neemt niet weg dat de Nederlandse gezinnen in diepe rouw  zijn voor hun vermiste geliefden. Ik heb een enorm meegevoel voor ze.

 Voor nu, 

Prettige weekend. 

Marbo

Https://youtu.be/5d64_DtIifw?si=Dg2KVjb2QmjHbblZ

Kenny

Bob

P.s.

Besef wel dat de Nederlandse (r) overheid lid is van de WEF =  cabal = deep state = grote boeven , globalisten , die ook de genocide prik hebben ge promoot en geestelijk gedwongen hebben.


Video: 


Waterstof peroxide

 WATERSTOF PEROXIDE


1. Virussen vernietigen: 3 druppels peroxide in elk oor en verkoudheid is verdwenen!  Het helpt ook bij het verwijderen van oorsmeer.
2. Verwijdering van pesticiden: voeg 60 ml peroxide toe aan 700 ml water bij het wassen van fruit en groenten om sporen van pesticiden te verwijderen.
3. Kiemdoden: voeg 0,5 liter peroxide toe aan 3,5 liter water en spray in de lucht om bacteriën in de lucht te doden.
4. Haarverlichting.
5. Bij loopneus: 1 dopje peroxide op een glas water, spoel de verstopte neus af.
6. Bij kiespijn: meng kokosolie met peroxide en spoel je mond.
7. Huidreiniging: veeg je gezicht af met peroxide om mee-eters te bestrijden.
  8. Tandenborstel schoonmaken: spoel je tandenborstel af met peroxide.
9. Vlekverwijdering: Breng het aan op de vlek, laat het 1 minuut inwerken en spoel af met koud water.
10. Reinigingsmiddel: peroxide is geschikt voor het schoonmaken van huizen, omdat het goedkoop en onschadelijk is.
11. Handdesinfecterend middel: spuit uw handen in met peroxide en veeg uw handen af.

https://t.me/wietsenijboer

dinsdag 16 juli 2024

Aanslag djt in scene gezet

 Wat ik eerder al in een bericht vertelde: de "aanslag"  op Donald Trump komt overeen met andere "aanslagen".

1, Ten eerste deze was een in scène gezette "aanslag"

2, hij komt grotendeels overeen met de aanslag op Pim Fortuyn, die het helaas niet gered heeft.  Er lag bij Pim een schutter op een dak die hem heeft doodgeschoten.  Volkert v d graaf was maar een figurant om het volk om de tuin te leiden.

3, de moord op president Kennedy. Lee Oswald was in een boekmagazijn en heeft wel geschoten, maar niet de dood gebracht. Er waren 3 andere schutters die Jfk  beschoten, eentje van voren. Trouwens  het was Kennedy niet zelf, maar een kloon die doodgeschoten werd. JFK zelf was veilig.

Lee oswald was dus ook naar een figurant

4, zoals vele doodsaanslagen in scène zijn gezet zoals, jfk jr,  Theo van Gogh, Peter r de Vries, mevr. BORST,  en anderen.


Dat wil niet zeggen dat er geen slachtoffers zijn, maar wel dat de aanslagen in scène zijn gezet. Sommige met dodelijke afloop en andere niet.

Alhoewel ik soms wel twijfel aan het feit dat " doodgeschoten" personen wel degelijk doodgeschoten zijn, of dat ze weggemoffeld zijn en in een beschermingsprogramma zitten.


Prettige dag verder.

Kenny

Marbo

maandag 15 juli 2024

Poppenkast aanslag op trump

 

Het blijft een poppenkast met Jan Klaassen en kwatrijn.
Op alle mogelijke manieren wordt getracht de slapende wereld bevolking wakker te maken. Er worden gelukkig steeds meer mensen wakker.

Welke manieren wordt er dan geprobeerd de bevolking wakker te maken?
Antwoord:
1, nu de zgn aanslag op Trump
2, Kate van Engeland  wordt steeds meer op fb getoond, zelfs op Wimbledon. Volgens ingewijden is zij al lang hemelen omdat ze teveel weet van de royals ( net als Diana).
3, Charles wordt ook regelmatig op fb getoond, officieel heeft hij kanker ( wat ik al steeds heb gezegd betekent dat dat hij al hemelen is,).
4, WE ZIEN steeds meer belangrijke figuren die niet de echte zijn , maar acteurs met hun masker op.
5, ook kloons zien we meer en meer , dat zijn dezelfde hoge omes, maar dan zonder ziel. Er worden al 100 jaar lang kloons van bekende mensen gemaakt.
6, ook dubbels treden naar voren, mensen die sprekend op de echte lijken.
7, de Nederlandse royals worden ook steeds op fb gezien. Ook die zijn er niet meer , maar op vakantie op Cuba ( = Gitmo).
8, in Nederland komt plotseling Schoof naar voren ( waar komt die vandaan, = nooit gekozen), mensen wordt wakker
9, WE horen steeds minder over de WEF
10, de OVERSTERFTE wordt systematisch verzwegen
11, de globalisten zijn steeds meer in paniek en bedenken de meest absurde maatregelen
12, de klimaat HOAX bereikt een hoogte punt: dan weer maken ze wolken tegen de opwarming, dan komt er weer een bericht dat het juist kouder gaat worden vanwege de golfstroom die blijkbaar gaat verdwijnen.
13, de CO2 hoax dat de mensen die vermindering daarvan doordrukken niet eens weten hoeveel er in de lucht zit. Sommige denken 1%, anderen 3%, zelf hoge pieten denken van 7%.
Het echte getall is 0,04%.
En als we de hoeveelheid daarvan verminderen naar 0,02% dan gaan alle planten en dieren dood.
14, het waterpeil in Nederland houden ze kunstmatig hoog om de boeren weg te krijgen
15  , bomen worden gekapt, waardoor juist de omgeving warmer wordt ( hoezo klimaat verandering?? Ze doen het expres om het zo te laten lijken).
16, Ze bouwen windmolens in zee, wat juist een zee-milieu ramp veroorzaakt ( dode vissen en stranden van walvissen ).
17, er treden steeds meer CEO's terug of nemen ontslag, of stoppen.( dat zijn de bazen van grote bedrijven).
18, steeds meer artsen spreken zich uit over de prik, die genocide is.
19, de electrische auto wordt doorgedrukt ( vanwege het milieu !!!!????), terwijl het maken van zo'n auto 100x milieu onvriendelijker  is dan een benzine motor.

Zo kan ik nog even doorgaan.
DUS MENSEN WORDT WAKKER, WE WORDEN AL HONDERDEN JATEN VIOR DE GEK GEHOUDEN = DE (R)OVERHEID LIEGT ALLES BIJ ELKAAR.

Prettige dag verder
Marbo
Kenny
Bob

vrijdag 12 juli 2024

Gemeente Dijk en Waard en burgemeester

 

Aan de gemeentebestuur van Dijk en Waard

en aan de burgemeester van deze gemeente.


Heerhugowaard 8 juli 2024,


Geachte gemeentebestuur en burgemeester.


Naar wij weten is het momenteel moeilijk voor de gemeente om rond te komen.

We hebben al gehoord dat het parkeerbeleid een geniepige en achterbakse manier is om in het geheim zo'n voorstel door de gemeenteraad er door te voeren. Wat een enorme impact heeft op de bewoners.

Maar buiten dat , het is ons bekend dat ook het gemeentebestuur van Dijk en Waard zich met het WEF en hun programma wil doorvoeren met 15 minuten stad wat als gevolg heeft een getto met vele beperkingen.


Nu is het bij ons ook bekend dat de hele Nederlandse regering sinds 13 mei 1940 opgehouden heeft te bestaan met de vlucht van Wilhelmina met de regering naar Engeland, wat volgens de toenmalige grondwet niet toegestaan was , met als repercussie de ontbinding van de staat der Nederlanden. Wat dus inhoudt dat het koninkrijk Nederland ophield te bestaan en dat de huidige regering illegaal en onbevoegd is en dus alle wetten na die 13 mei 1940 niet geldig zijn.

Daarnaast is op 6 januari 2020 de staat der Nederlanden opnieuw ingeschreven in Londen, wat inhoudt dat de vorige niet bestaan heeft en het huidige regering een buitenlandse invloed heeft wat landverraad is.

Al het vorige houdt in dat de huidige regering niet bestaat en dus ook failliet is, wat betekent dat ook alle gemeentes failliet zijn

Nu kwam mij ter ore dat de gemeente Dijk en Waard bezig is om zo veel mogelijk geld binnen te halen van de bewoners door :

1, het parkeerbeleid in te voeren ( wat een onbevoegd gemeentebestuur niet kan en mag doen )

2, bewoners die een klein stukje grond bij hun huis hebben, wat ze huren van de gemeente in prijs te verhogen met 500%

3, prijzen van gemeente belastingen te verhogen met 200%


Gezien de onbevoegdheid van de gemeente en hun faillissement is het ongeldig , illegaal, onwettig om deze maatregelen te nemen.

Daarbij verwijt ik de gemeente :

1, betrokkenheid bij het WEF en uitvoering van hun maatregelen ( wat landverraad is).

2, genocide van ouderen met name in de covid periode, prik promotie met genocide als gevolg

3, valsheid in geschrifte, valse informatie, onbevoegd uitoefenen van een functie, valsheid bij verkiezingen, promotie van de covid vaccinatie, Qr code regelgeving waardoor groepen bevolking gediscrimineerd werden, Qr code promotie waardoor veel bedrijven failliet gingen, etcetera,.


Het bovenstaande is genoeg reden om de gemeenteraadsleden persoonlijk verantwoordelijk en aansprakelijk te stellen en bovendien de burgemeester aan te klagen en ook verantwoordelijk en aansprakelijk te stellen.

Daarnaast zal een schadevergoeding betaald moeten worden aan alle mensen met covid en/of vaccinatieschade.

Hiertoe dien ik een schadeclaim bij de gemeente en de burgemeester in van 1 miljoen euro plus een excuusbrief geplaatst in het Dijk en Waard blad.

Deze 1 miljoen euro dient in goud uitbetaald te worden en gaat naar een stichting ten behoeve van vaccinatieschade patiënten en naar failliet gegane bedrijven.

Daarnaast eis ik een schadevergoeding van 20000 euro voor alle onterechte uitvoeringen van maatregelen.


De meeste mensen beseffen niet in welke situatie ze zich bevinden, maar gezien de schade die opgelopen is, dient de gemeente de schade ook nog te compenseren door geen gemeente belastingen meer te heffen, zeker bij de schade personen niet.


Dus mij voorstel is:


1, De gemeente verbiedt chemtrails boven Dijk en Waard, welke èn milieu schade èn gezondheids schade veroorzaakt.

2, Een verlaging van 50% en/of gedeeltelijke kwijtschelding van de gemeentelijke belasting

3, Alle WEF gemeente ambtenaren die zich hebben ,laten omkopen, gechanteerd, bedreigd zijn ,dienen per direct ontslagen te worden zonder uitkering of vergoeding .

4, Alle mensen, artsen, verpleegkundigen, vrijwilligers die de prik hebben gegeven ontslaan en een claim van 100000 euro wegens doodslag, of poging tot doodslag.

5, Afschaffen van parkeerbeleid per direct

6, Afschaffen van huur en/of huurverhoging van gehuurde grond bij de woning

7, Beëindigen van controles over parkeer beheer door Boa's en politie.

8, Geen boetes uitschrijven, want dat is onbevoegd, illegaal en valsheid in geschrifte.

9, Geen maatregelen meer nemen door het gemeente bestuur, want die zijn onbevoegd, illegaal en valsheid in geschrifte.


Omdat de gemeente , de burgemeester en zijn ambtenaren ,niet op dit soort schrijven reageren ( op vorige schrijven reageren ze òf niet òf alles ontkennend, òf niet relevant en wordt verder niet behandeld, òf totaal geen reactie is ontvangen, omdat ze vinden dat ze boven de wet staan), zal ik deze brief ook op internet plaatsen en tevens naar andere gemeentes en de onbevoegde overheid sturen.


p.s.

Mocht de gemeente het idee hebben om bewoners en dus ook mij , te vervolgen wegens protesten over parkeerbeleid, verhuurde grond en andere zaken die de gemeente denkt uit te kunnen voeren, dan komt er een extra claim van 2 miljoen ( 2000000 euro) naar het illegale gemeentebestuur en alle leden van de gemeenteraad, welke dan ook hoofdelijk verantwoordelijk en aansprakelijk zijn.


p.s.2 Deze brief wordt ook gedeponeerd bij verschillende advocaten kantoren. Plus bij juridisch kantoor Plate.


Met vriendelijke groet,

B vdf Dammann.




Tv en gsm heel slecht

 

Er valt heel veel te vertellen over de tv dat hij verslavend is, dat hij hypnotische is dat de leugen hoogtij viert, dat we daarmee bezig gehouden worden om niet te zien wat er echt in de wereld aan de hand is  etc.

En vele patriotten zeggen dan ook dat de tv uit moet blijven, niet meer kijken, want je wordt steeds meer voorgelogen .

Dat kan zijn en de ouderen kijken volgens mij het meest, want dat komt door hun opvoeding 



Nu geloof ik dat wel, zeg wel dat er een veel groter gevaar aanwezig is:

Namelijk de GSM ( de telefoon).

De jongelui zijn daar dag en nacht mee bezig en daar komt zoveel info op  ook door de advertenties, dat de jeugd verslaafd is en contant leugenachtige info krijgt. 

Volgens Goebbels , hoge nazi baas , is dat de clou, want hij zei:

VERTEL EEN LEUGEN EN NIEMAND GELOOFT JE,

HERHAAL DE LEUGEN ZO LUID EN ZO VAAK

MOGELIJK NA VERLOOP VAN EEN KORTE TIJD WORDT DE LEUGEN DE WAARHEID EN GELOOFT IEDEREEN ER IN.



Dat is er aan de hand met tv en gsm.

Dus het programmeren van de leugen via deze kanalen is gigantisch groot.



Vandaar ook dat de jeugd moeilijk te bereiken is met de waarheid.

Ook de ouderen die veel tv kijken zijn moeilijk te bereiken met de waarheid en wat er echt speelt in de wereld.

Een paar voorbeelden waar de jeugd niet of nauwelijks ban gehoord heeft:

WEF

CHEMTRAILS 

VALSE "PRESIDENT" BIDEN”

KLIMAAT PROBLEEM WAT NIET BESTAAT

CO2 PROBLEEM WAT NIET BESTAAT

STIKSTOFPROBLEEM WAT NIET BESTAAT

DE PRIK DIE GENOCIDE VEROORZAAKT



Zo kan ik nog even doorgaan.



DUS: GEEN INFO VIA GSM BEKIJKEN EN GEEN INFO VIA DE TV. WANT DIE INFO IS ONWAAR.

KENNY

MARBO

BOB







donderdag 11 juli 2024

Gsm en tv

 

Er valt heel veel te vertellen over de tv  dat hij verslavend is, dat hij hypnotische is  dat de leugen hoogtij viert, dat we daarmee bezig gehouden worden om niet te zien wat er echt in de wereld aan de hand is  etc.
En vele patriotten zeggen dan ook dat de tv uit moet blijven, niet meer kijken, want je wordt steeds meer voorgelogen .
Dat kan zijn en de ouderen kijken volvens mij het meest, want dat komt door hun opvoeding 

Nu geloof ik dat wel, zeg wel dat er een veel groter gevaar aanwezig is:
Namelijk de GSM ( de telefoon).
De jongelui zijn daar dag en nacht mee bezig en daar komt zoveel info op  ook door de advertenties, dat de jeugd verslaafd is en contant leugenachtige info krijgt. 
Volgens Goebbels , hoge nazi baas  , is dat de clou, want hij zei:
VERTEL EEN LEUGEN EN NIEMAND GELOOFT JE,
HERHAAL DE LEUGEN ZO LUID EN ZO VAAK  MOGELIJK  
NA VERLOOP VAN EEN KORTE TIJD WORDT DE LEUGEN DE WAARHEID EN GELOOFT IEDEREEN ER IN.

Dat is er aan de hand met tv en gsm.
Dus het programmeren van de leugen via deze kanalen is gigantisch groot.

Vandaar ook dat de jeugd moeilijk te bereiken is met de waarheid.
Ook de ouderen die veel tv kijken zijn moeilijk te bereiken met de waarheid en wat er echt speelt in de wereld. 
Een paar voorbeelden waar de jeugd niet of nauwelijks ban gehoord heeft:
WEF
CHEMTRAILS 
VALSE "PRESIDENT" BIDEN
KLIMAAT PROBLEEM WAT NIET BESTAAT 
CO2 PROBLEEM WAT NIET BESTAAT
STIKSTOFPROBLEEM WAT NIET BESTAAT
DE PRIK DIE GENOCIDE VEROORZAAKT

Zo kan ik nog even doorgaan.

DUS: GEEN INFO VIA GSM BEKIJKEN EN GEEN INFO VIA DE TV. WANT DIE INFO IS ONWAAR.
KENNY
MARBO
BOB



woensdag 10 juli 2024

Oekraïne = zo slecht

 Waarom zijn ze zo in paniek rond Oekraïne?


Het is een knooppunt voor mensenhandel.
Het is een hub speciaal voor kinderhandel.
Het is een knooppunt voor de handel in verdovende middelen.
Het is een knooppunt voor wapenhandel.
Het is een van de grootste witwasoperaties ter wereld.
Er bevinden zich tientallen biolaboratoria.

Voor de goede orde: 80.000 kinderen uit Oekraïne zijn verdwenen sinds het begin van de oorlog. Vrouwen zijn ontvoerd en in de prostitutie terechtgekomen. Deze oorlog is een catastrofe, de mensen badend in bloed bevinden zich in Kiev en Washington.

Waar zijn de 80.000 vermiste kinderen in Oekraïne?
Zelensky's & Bidens oorlog in Oekraïne exploiteert de grootste kindersekshandel/orgaan-/adrenochroomoogstoperatie in heel Europa.

Biden verhandelt openlijk kinderen aan de Amerikaanse grens.

Het Congres bekommert zich meer om het witwassen van geld via Oekraïne, dan om de EIGEN GRENS die op het eerste gezicht uiteenvalt.

Het is weerzinwekkend om deze flagrante vertoning van VERRAAD te zien.

dinsdag 9 juli 2024

Je kijkt naar een film

 INTEL door Ezra Cohen-Watnick 'Ik ga het maar één keer spellen voor degenen die verdwaald zijn en de honderden aanwijzingen die ik je heb gegeven niet registreren. Daar gaan we. Let goed op: JE KIJKT EEN FILM Veel van wat je ziet is volkomen onzin en nep. Het is zo schandalig om met opzet uw aandacht te trekken op dit punt. Het zal doorgaan totdat het dat doel volledig heeft bereikt. Er is geen Biden-presidentschap. De echte Biden werd lang geleden geëxecuteerd voor zijn misdaden, samen met Clinton. Nee, die vrouw in het paars laatst was niet Hillary Clinton. Je ziet acteurs. Sommigen hebben maskers. Daarom noemt Biden zichzelf steeds de maskerpresident. Dit betekent dat zij de goeden zijn in deze film van het team van vrijheid. Deze hele verkiezing was nep, samen met een valse inauguratie. Valse uitvoerende bevelen. Nep ovaal kantoor. Het is allemaal onzin. Wakker worden. Het leger controleert momenteel ons land tot de nieuwe verkiezingen over een paar maanden. De Opstandwet is ondertekend. EO uit 2018 is volledig van kracht. Dingen zullen binnenkort publiekelijk worden onthuld. Hopelijk kun je eerder wakker worden, zodat je geen hartaanval krijgt. Ze hebben echt geprobeerd onze verkiezingen te stelen, dat deel is echt. Trump wist dit en stond toe hen te ontmaskeren en de betrokkenen te arresteren en zal een blockchain-fraudebestendig verkiezingssysteem implementeren, dat al in augustus 2020 werd gepatenteerd. Hij sloeg de corrupte rechtbanken van het 9e circuit over omdat ook zij gecompromitteerd waren en 100% FISA gingen. Dit is een totale militaire operatie. Het doel was om deze boeven eerst te arresteren en te verwijderen voordat ze ooit een verkiezing zouden winnen. Bovendien was het Vaticaan eigenaar van het corrupte DC-bedrijf, en dat is niet langer het geval. Het zal binnenkort een republiek zijn waarvoor het onder de grondwet staat zoals oorspronkelijk bedoeld. Je krijgt tijdens het proces een geschiedenisles en een goed begrip van de grondwet. Veel corrupte DC-ratten en Hollywood-pedofielen zijn naar de gevangenis gegaan en/of geëxecuteerd wegens misdaden van hoogverraad en samenzwering. Nog veel meer zijn bezig gerechtigheid te verkrijgen via militaire tribunalen. Dingen zullen zeer binnenkort openbaar worden gemaakt, geen geheimen meer, geen spelletjes meer. Er zijn veel acteurs in de film, niet alleen de dubbele komiek van Biden. Wie is wie is op dit moment enigszins een mysterie. We weten niet precies wie wie is, 100%. Sommigen spelen al vanaf het begin een rol. Anderen hebben een deal gesloten en spelen nu een rol in deze film. Het beste wat u nu kunt doen, is wakker worden met de waarheid die u wordt getoond, moed vatten dat communisten geen echte macht over ons land hebben en uitkijken naar de dingen die Trump al lang geleden voor u heeft gepland. Ik waarschuw je nu. Vanaf hier zullen de zaken vreemder worden. Als je oplet en luistert naar wat ik je hier heb verteld, zul je lachen. Als je naar de Mockingbird-media CNN of FOUT NIEUWS kijkt, zul je huilen. Wat je ook doet, noem Joe Biden alsjeblieft geen president. Hij is al lang weg en zijn dubbelganger heeft geen macht. Geniet van de voorstelling." https://t.me/SRR8_CK8_ELias8_MELchizedek8

Usa is eigendom van engeland

 Globalistische ontvolkingsagenda 2030: "Als je het voedsel controleert, controleer je de mensen. Dat is uiteindelijk het einddoel." Overal ter wereld voeren niet-gekozen globalistische totalitairen bij het WEF en de VN oorlog tegen boeren, in een poging de controle over de wereldwijde voedselvoorziening te grijpen, onder de vlag van VN Agenda 2030 - zoals gedetailleerd in een must-see nieuwe documentaire getiteld 'No Farmers, No Food: Will You Eat The Bugs?' De Cabal heeft het weer gecontroleerd met ultra-krachtige elektronische frequenties via een machine genaamd HAARP die in Alaska is gevonden. Andere landen zoals China en Rusland doen soortgelijke experimenten. De HAARP-machine stuurt miljoenen volts elektriciteit de ionosfeer in, waardoor deeltjes in de lucht worden opgewarmd en enorme weersveranderingen ontstaan. De overheid heeft geknoeid met straalstromen, landen afgesloten van regen, de zon geblokkeerd en veel orkanen veroorzaakt, waaronder Katrina. Dit is de reden dat we enorme klimaatveranderingen zien, sneeuw in de zomer en hitte in de winter, maar we worden beschuldigd en aangeklaagd in naam van opwarming van de aarde. Directe energie wapens: …Q The Storm Rider op Telegram ma. 8 juli 2024 Als u denkt dat het NIET MOGELIJK is dat een Gericht Energie Wapen de bosbranden in Texas, Maui of waar dan ook ter wereld kan veroorzaken, dan bent u GEWAARSCHUWD. Is het ooit bij iemand opgekomen dat die “spionageballonnen” die over de VS blijven vliegen, eigenlijk op verkenning zijn en onderzoek doen naar mogelijke DEW-aanvallen om de 15-minuten slimme steden van de VN/WEF te bouwen? We weten wel dat de satellieten die over Lahaina vlogen tijdens de branden in feite CCP-oorsprong hadden, maar ook getagd waren met NORAD. Maak daarvan wat je wilt. De elites en politici van de Democratische Partij… Ik wil dat jij insecten eet, terwijl zij in 5-sterrenrestaurants dineren. Ik wil dat je de bus neemt, terwijl zij met privéjets vliegen. Ze willen dat jij een elektrische golfkar bestuurt, terwijl zij een stoet limousines besturen. Willen dat jij in overheidswoningen woont, terwijl zij in villa's van 25 miljoen dollar wonen. Wilt u uw wapens afpakken om uw gezin te beschermen, terwijl zij gewapende beveiliging hebben? Ik wil dat jouw kinderen vechten en sterven in hun eindeloze oorlogen, terwijl hun kinderen een baan van 5 miljoen dollar krijgen in Oekraïne zonder dat ze komen opdagen. Willen je bij elke fout de schuld geven, terwijl zij er gewoon mee wegkomen en boven de wet staan. Ik wil dat je naast miljoenen illegale immigranten woont, terwijl zij zich verstoppen in hun luxe gated communities. Willen dat je in lockdown gaat en niet naar je werk gaat, terwijl zij nooit een salaris missen. Dit zijn slechte mensen die vanuit hun ivoren toren over je willen heersen. Als je dit nog niet helemaal inziet: ze hebben je al gehersenspoeld en zitten nu precies waar ze je willen hebben. Ma. 8 juli 2024 Het corrupte Amerikaanse rechtssysteem, David Wilcock: 1) De Onafhankelijkheidsoorlog was een fraude. De “Verenigde Staten” verklaarden niet daadwerkelijk hun onafhankelijkheid van Groot-Brittannië of de koning. 2) Amerika is een Britse kolonie. (“DE VERENIGDE STATEN ZIJN EEN CORPORATIE, GEEN LANDMASSA, DIE BESTOND VOOR DE REVOLUTIONAIRE OORLOG”. [Informatie overgenomen uit de statuten, 20 oktober 1774] [Verder] “DE BRITSE TROEPEN VERTROKKEN PAS IN 1796.” – Respublica v. Sweers 1 Dallas 43, Treaty of Commerce 8 Stat 116, The Society for Propagating the Gospel, &c. V. New Haven 8 Wheat 464, Treaty of Peace 8 Stat 80, IRS Publication 6209.) 3) De koning van Engeland financierde beide partijen in de Onafhankelijkheidsoorlog. (Verdrag van Versailles, 16 juli 1782, Vredesverdrag 8 Stat 80.)


4) De gouden rand (symbool voor het koningshuis) die aan de rand van elke Amerikaanse vlag in elke rechtszaal in Amerika hangt, symboliseert dat Amerika tot op de dag van vandaag wordt geregeerd door Groot-Brittannië, volgens het internationaal maritiem admiraliteitsrecht. 5) Er zijn geen gerechtelijke rechtbanken in Amerika en die zijn er sinds 1789 niet meer geweest. Rechters handhaven geen statuten en codes. Uitvoerende bestuurders handhaven statuten en codes. (FRC v. GE 281 US 464, Keller v. PE 261 US 428, 1 Stat. 138-178) 6) Sinds 1789 zijn er geen rechters meer in Amerika . Er zijn alleen beheerders geweest. (FRC v. GE 281 US 464, Keller v. PE 261 US 428 1 Stat. 138-178) 7) Het machtigste gerechtshof in Amerika is niet het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten , maar het Hooggerechtshof van Pennsylvania. (42 Pa.CSA 502) 8) Als u meerderjarig bent en u wordt bijgestaan ​​door een advocaat voor uw verdediging, wordt u door de rechtbank automatisch beschouwd als een geestelijk onbekwame pupil van de rechtbank. U kunt dan ook voor onbepaalde tijd worden vastgezet in een psychiatrische instelling naar keuze van de rechtbank. 9) U kunt de Amerikaanse grondwet niet gebruiken om uzelf te verdedigen , omdat u er geen partij bij bent. (Padelford Fay & Co. v. The Mayor and Alderman of The City of Savannah 14 Georgia 438, 520.) 10) “Het volk” omvat niet jou en mij. (Barron v. Mayor & CitCouncil of Baltimore, 32 US 243) 11) U bezit geen eigendom. Lees de akte van het eigendom waarvan u denkt dat het van u is. U staat vermeld als huurder. Wettelijk gezien verwijst de term mens "wezen" naar een dier dat zich voordoet als een mens, zoals een slaaf. Volgens de wet kunnen slaven geen eigendom bezitten. (Senaatsdocument 43, 73e congres 1e sessie.) 12) Wij zijn slaven en bezitten absoluut niets , zelfs niet wat wij denken dat onze kinderen zijn. Lees uw geboorteakte. Uw moeder staat vermeld als informant. (Tillman v. Roberts 108 So. 62, Van Koten v. Van Koten 154 NE 146, Senaatsdocument 43 & 73e Congres 1e sessie, Wynehammer v. People 13) Militaire dictator George Washington verdeelde de staten (landgoederen) in districten op basis van de rituele praktijk van het ontleden van vrijmetselaarsvierkanten. Dit is de reden waarom er vandaag de dag nog steeds zoveel steden op 'het vierkant' zijn gebouwd. Amerika is werkelijk "het land van de vrijmetselaars", dat wil zeggen vrijmetselaars. (Messages and papers of the Presidents, Vol. 1, pg 99. Websters woordenboek uit 1828 voor de definitie van landgoed.) 14) Naast de obsessie met vrijmetselaarsrituelen , symbolen en architectuur, zijn de "Verenigde Staten" het eerste "land" dat, vanaf het allereerste begin, is onderzocht en ontworpen volgens vrijmetselaarsrituelen en -specificaties. 15) De Verenigde Staten hebben geen werknemers, omdat er geen Verenigde Staten meer zijn. Geen reorganisatie meer. (Uitvoerend bevel 12803) Doe je niet voor als een van de schuldeisers of aandeelhouders, anders ga je naar de gevangenis. (18 USC914) 16) Vóór “9/11” en “Pearl Harbor” was de “Boston Tea Party” de eerste ‘valse vlag’-operatie die werd uitgevoerd om verdere vijandelijkheden tegen de inheemse stammen van Noord-Amerika te bevorderen.




Angstzaaierij over het weer

 Wat weer een angstzaaierij over het weer. Zware windstoten, hagelstenen zo groot als tennisballen, onweer heel gevaarlijk, niet douchen, ramen en deuren dicht, niet naar buiten gaan, etcetera.

Ik walg ervan, zoveel angstzaaierij.

De buienradar doet er vrolijk aan mee met code oranje, oh, oh, wat zijn we bang.

In de vorige eeuw was het hetzelfde en werd er niet zoveel angst gezaaid.

Maar dat laatste hoort er nu bij, want de overheid raakt de grip op de mensen kwijt.

Laatst ook weer over de soevereinen  die zo gevaarlijk worden.

 Ja, precies gevaarlijk voor de "elite" = overheid.

De overheid schijt in de broek net als Biden, en proberen angstvallig de touwtjes in handen te krijgen.

Ik heb al verteld over Dijk en Waard waar ze het begin van een 15 minutenstad willen implementeren met het parkeerbeleid.

Trouwens ook in  Dijk en Waard schrijft de gemeente bewoners die een stukje grond bij hun huis huren, aan met de mededeling dat de prijs van de huur 500%  verhoogd wordt.


Het is wel logisch, want de gemeente, trouwens bijna alle gemeentes, zijn failliet.


Het is bij de wilde beesten af.

Ik heb al diverse bewoners verteld dat ze niet moeten reageren.

Want, reageren betekent dat je hun gedrag aanvaart.

Niet reageren betekent dat je hun gedrag niet accepteert.

Dan moet de gemeente stappen ondernemen om jou te laten betalen.

Je weet dat ook de gemeentes onbevoegd zijn en geen boetes of rekeningen mogen versturen. En ze hebben daar de mensen niet voor.

Ook het cjib is onbevoegd.

Meer weten?

Kijk op de site van juridisch kantoor Plate: https://youriplate.nl/

Of kijk op mijn blog voor meer info.

In opm staat die link.

zondag 7 juli 2024

Willem 3 wilhelmina onwettig

 

Willem heeft weer een goede dag gehad in Emmen.

Was dit de laatste koningsdag??

Deze geldbeluste en machtswellustelingen die de bevolking uitbuiten zijn overbodig en voegen niets toe aan Nederland, in tegendeel, ze beroven de bevolking aan alle kanten.

Plus ze hebben ongebreidelde macht om politiek te sturen, juridisch mensen te manipuleren, veel hun onwelgevallige situaties te verbloemen, veel mensen en situaties te manipuleren en nog veel meer.


Let wel, dat doen ze op de achtergrond, want het volk mag niet zien wat en hoe ze het doen. Het gevaar voor de bevolking is dat ze de regering, de politie, de rechters in hun zak hebben, en dus de bevolking kunnen en dat zullen ze ook doen, te beboeten en te kleineren.


Daarnaast hebben ze totaal geen goed voorbeeld aan hun voorouders.

Willem van oranje is vermoord, maar heeft wel goede dingen gedaan om ons van de spanjaarden te bevrijden.

Dan hebben we nog de erfopvolging: het oranje nassau verhaal eindigt in de 13e eeuw, maar er werd wat op gevonden door een verre neef in Friesland als erfopvolging te benoemen.

Ook prins Maurits was een machtswellusteling die het oneens was met Oldenbarneveld en hem liet onthoofden.

Dan hebben we nog de “orangisten” en de patriotten.

Ik moet zeggen dat de orangisten hun valse info en propaganda goed hebben gebruikt om de royals steeds naar voren te duwen.

Ook het vermoorden van de jongens de Witt bij de gevangen poort is ontstaan door het ophitsen van het volk.


De gebroeders Johan en Cornelis de Witt werden op 20 augustus van het Rampjaar 1672 in 's-Gravenhage vermoord door leden van plaatselijke schutterijen.

Waarom? Omdat deze de Witten het stadhouderschap hadden afgeschaft wat de orangisten niet pikten. Ook prins Willem 3 pikte dit niet toen.

Hij werd wel stadhouder en koning van Engeland.

Werd opgevolgd door Willem 4.

een stadhouderloostijdperk brak aan en later hebben ze toch Willem 4 kunnen installeren.

Die had een zoon die vluchtte naar Engeland want de fransen bezette Nederland.

De zoon van deze Willem 4 is later door 3 notabelen overgehaald om in Nederland souverein vorst te worden.

Dit werd gedaan door de grote mogendheiden van die tijd om een buffer tegen Frankrijk te vormen.

Deze souverein vorst wilde eerst niet komen en koos( werd bevolen?) om toch te komen. Hij eiste wel bepaalde voorzieningen en gezagseisen.

Dat bleek ook later toen hij zichzelf tot koning benoemde.

In onze geschiedenisboekjes wordt hij afgeschilderd als koning-koopman.

Echter hij werd een dictator en gaf koningsdecreten af die moesten uitgevoerd worden. Het parlement werd hiervoor niet geïnformeerd, en helemaal geen goedkeuring gevraagd.

Hij is gekenmerkt als machtswellusteling en geldgraaier. Hij heeft zoveel geld in eigen zak gestoken, dat hij vele malen miljonair werd.

Tijdens zijn regering is zuid-Nederland verloren en ook Limburg.

In 1840 heeft koning Willem 2 de troon overgenomen tot 1849.

Willem 3 , koning gorilla, volgde hem op.

Koning Willem 2 was ook een dictator, maar in 1848 is toen de troelstra resolutie aangenomen, waardoor de Nederlanden een democratisch koninkrijk werd., waardoor de ministers verantwoordelijk waren en de koning onschendbaar.

Dat is officieel de verklaring. In de achtergrond bleef de koning flinke touwtjes in handen houden.

Er gaat een gerucht, misschien wel echt waar, zie boek “ de moord op het Loo”, dat Willem 3 zijn vader heeft vermoord.

Een democratisch land, de ministers verantwoordelijk en de koning onschendbaar !!!!?????

Dit klinkt natuurlijk heel mooi, maar de achtergrond is heel subtiel , dat de koning nog steeds de heersende dictator is.

We moeten ook niet vergeten, dat toentertijd in 1848 alleen de elite mocht stemmen ( ook vrouwen niet). Dus er waren niet zoveel mensen die konden stemmen. En de mensen die konden stemmen hoorden bij de elite die de koning toestemming gaven zijn dictatorschap door te voeren.

De latere koning Willem 3 heeft officieel ( voor de vorm) tegengestribbeld en tegen deze verandering geschopt, maar hij bleef de dictator.

In alle boeken komt naar voren dat Willem 3 heel erg tegen die verandering was en geen enkele bevoegdheid meer had.

Het tegendeel, lijkt wel waar te zijn, want hij heeft wel 40 jaar op de troon gezeten ( 1849 tot 1890). Als hij zo erg tegen de democratie was, was hij wel eerder afgetreden. Maar voor de vorm is hij officieel altijd tegen geweest om het volk de indruk te geven dat hij noodgedwongen de democratie aanvaardde.

Ook gebeurde er zaken die precies volgens zijn ideeën uitgevoerd werden.

Zijn huwelijk was ook niet rozengeur en maneschijn, maar kreeg wel 3 zonen.( Wiwill, Maurits en Alexander).


Voor zijn opvolging werd het een probleem:

Wiwil wilde trouwen, maar kreeg geen toestemming en vertrok naar Parijs en stortte zich in het nachtleven. Hij overleed daar in 1879.

Maurits was ziekelijk leefde maar 7 jaar en overleed in 1850

Alexander werd officieel ziek en overleed ( officieel) in 1884.

Er gaat een bericht ( zie ook de tv serie “wij Alexander “) dat deze Alexander niet is gestorven toen , maar in een tehuis is gestopt omdat zijn vader hem niet geschikt achtte voor de troon.


Daarna kwam de grote zwendel: hij had geen opvolging ( zijn 1e vrouw was intussen overleden ) dus moest er een vrouw gevonden worden om toch nog een kind te maken. Dat werd Emma Waldeck-Pyrmont.

Zij is zwanger geworden van Wilhelmina (wie de vader is laat ik hier in het midden, daar er zijn heel veel verhalen over, maar dat Willem 3 niet zo vruchtbaar was op 60 jarige leeftijd door zijn levensstijl en prostituee bezoek, is het goed mogelijk dat een kamerdienaar van Emma haar heeft bevrucht. Dat het voor Emma belangrijk was om een kind te krijgen is wel duidelijk want dan kon zij veel invloed uitoefenen op het koningsschap van Nederland.

Hieruit blijkt dat Wilhelmina geen recht op de Nederlandse troon had.


Helaas heeft ze er niet aan gedacht een jongen geboren te laten worden ( de 2e geboorte) , want toen was het nog zo dat een jongen de erfopvolging zou krijgen. Het gevolg is geweest dat Luxemburg verloren ging en een deel van Limburg, omdat een meisje de opvolging zou krijgen ( de erfstellingsovereenkomst bepaalde dat alleen mannelijke nakomelingen Luxemburg zou erven).

Omdat Willem 3 steeds slechter werd is het waarschijnlijk dat Emma geen 2e geboorte kon veroorloven.

Dus Wilhelmina zou dus geen koningin kunnen zijn vanwege de valse aangifte.

Goed het wordt nog erger,

Wilhelmina kon geen eigen kinderen krijgen, want ze heeft 4x een miskraam gehad.

Opeens was daar in in 1909 een geboorte van een meisje ( Juliana). Over een zwangerschap daarvoor is bijna nooit bericht??????


Uiteindelijk is naar boven gekomen dat Juliana een aangenomen kindje is en geadopteerd als zijnde hun kind, maar gekocht van een Soester familie, die daar rijkelijk voor is beloond.


De macht en geldroof is hiermee wel begonnen, want ook de cocainefabriek in Haarlem tierde welig en bracht miljoenen op en was eigendom van deze inhalige royals.

Een stap verder, Juliana is bezwangerd geworden door haar stiefvader ( prins Hendrik) en die geboorte is Klaartje van de Grift. Dus Beatrix is niet de eerste dochter van Julianna.

Barnhard van Lippe Biesterfeld komt uit een verarmde tak en wilde wel met Juliana trouwen. Hij voorzag grote invloed en aanzien en natuurlijk flink wat inkomsten wat hij goed kon gebruiken.

Deze Bernhard heeft nauwe contacten met Hitler Duitsland en daar bleef het niet bij. Hij diende bij de SS EN SA en heeft daarmee ook Nederland aan de Duitsers gegeven.

Tegenwoordig lees je veel dat hij een oorlogsheld, zelfs een verzetsheld is, maar dat is hij in het geheel niet, in tegendeel.


Op 13 mei 1940 is Wilhelmina met veel goud gevlucht naar Engeland, wat volgens de grondwet verboden was ( artikelb21), waardoor op 18 mei 1940 Seys Inquart de regering overnam en dus Nederland als koninkrijk niet meer bestond.

Er zijn in 1945 nooit regeringsbevoegdheden overgedragen, ook geen vredesverklaring, alleen een wapenstilstand. Of dit door Bernhard geregeld is geworden weet ik niet.

Bernhard was geen lieve jongen want vlak na Beatrix haar geboorte kreeg de auto van Juliana een ernstige aanrijding, men zegt in opdracht van Bernhard. Hij hoopte hiermee Juliana aan de kant te zetten zodat hij het roer van de Nederlanden kon overnemen.

Met de Greet Hofman affaire heeft hij het voor de 2e keer geprobeerd.

Hij was de dictator achter Juliana.

In 1980 heeft hij toch voor elkaar gekregen dat Juliana opstapte ten gunste van Beatrix.

Vanaf die tijd had hij de touwtjes in handen, terwijl naar de buitenwereld het Beatrix was.

Hij heeft de Oranjes ook gechanteerd, omdat hij wist van Alexander, en van Wilhelmina dat ze geen echt kind was van Willem3, van Juliana dat ze aangenomen was, dat het koninkrijk sinds 1940 niet meer bestond.

Hij was de baas.

Nog steeds doen de royals alsof ze weinig in te brengen hebben in Nederland, maar zoals Edwin de Roy vertelde: ze hebben ongebreidelde macht.

Hun wil geschiedde, zoniet dan via een omweg wordt de tegenstand of afgekocht, of tot gek verklaard, of gechanteerd, of van de aarde geveegd.

We zien het bij heel veel gebeurtenissen:

minister Borst gedood, Pim Fortuyn gedood, Edwin de Roy, benoemingen, getuigenissen van kind ontvoeringen, belastingen, inkomsten, rechters, etc.

Vrijwel overal hebben ze niet alleen een vinger in de pap, maar het grootste deel.

Zijn bezitten ook miljarden.

Ook stammen zij af van Khazariaanse maffia ( net als de Rothschilds, de Rockefellers) en hebben nauwe kontakten met bv het WEF.

Ze trouwen ook alleen binnen die kringen, daarom zijn er zoveel miskramen geweest.

Net zoals bij de engelse royals kan het best zijn dat ook in Nederland de kinderschaar van een andere donor is dan de officiele.

( bv William en Harry van Engeland hebben niet Charles aks biologische vader).

Ik weet niet hoe het hier zit , maar ik zou er niet van staan te kijken.


Met de inschrijving op 6 januari 2020 in Engeland is een 2e verraad aan het Nederlandse volk gepleegd, met als resultaat nog steeds onwettige, onbevoegde, ongeldige wetten die de valse overheid je opdringt.


Nu leven we dus in een dictatuur een tirannie van onbevoegde overhecen, die hun macht tracht te handhaven door gechanteerde politie commissarissen. En die politie dient de “elite “ in plaats van de bevolking.


Tot zover de onbevoegden, de onwettige, de ongeldige overheid met hun onwettige maatregelen.


Marbo Ledigue mec

Kenny Dijkvent



zaterdag 6 juli 2024

Parkerr beleid 2 hhw

 


Geachte redactie  

zouden jullie deze brief willen plaatsen?

als ingezonden stuk, of een andere rubriek, omdat veel mensen in Dijk en Waard hier grote bezwaren tegen hebben.


Over het parkeerbeleid in Dijk en Waard ( heerhugowaard en de lange dijk).

Het is toch een grof schandaal de de gemeente een parkeerbeleid ingevoerd heeft, en de bevolking daar nooit kennis van heeft gekregen.

Achterbaks en stiekem om geen protesten te hoeven horen.

Nu denkt de gemeente dat ze daarmee wegkomt.

Wasr komt het op neer:

bewoners moeten een vergunning aanvragen om hun auto te parkeren ( 1 auto is toegestaan).

Bezoekers moeten geregistreerd worden en mogen 100 uur per jaar in de wijk staan.

Daar staat een bedrag tegenover van misschien wel 200 euro per auto.

Dit is een schandalige regeling voor heel veel mensen.

Gelukkig is meneer Lubbert gekomen met een pamflet met qr codes om de petitie hiertegen te tekenen en een qr code om klachten in te dienen bij de gemeente.

Om hier kracht bij te zetten vraag ik uw redactie om deze brief in de krant te zetten om zo veel mogelijk mensen duidelijk te maken dat ze gedwongen worden aan deze regeling mee te werken.


Op dinsdag 23 april besloot de raad tijdens de raadsvergadering over het integraal parkeerbeleid. Verder heeft raadslid Naïma Ajouaau afscheid genomen van de raad en is Hudson Louis als haar vervanger geïnstalleerd.

Integraal parkeerbeleid 2024-2030

De raad heeft het integraal parkeerbeleid 2024 – 2030 vastgesteld. Voor dit onderwerp waren veel belangstellenden naar het gemeentehuis gekomen. In totaal zijn er tien amendementen en moties door de verschillende fracties ingediend over de tarieven en de vergunningen. Hiermee probeerden deze fracties het integraal parkeerbeleid aan te passen. Daarvan zijn er drie aangenomen. Het amendement dat is aangenomen leidt tot de volgende wijzigingen in het integraal parkeerbeleid:

  • Voor de eerste bewonersvergunning worden administratieve kosten à € 25 in rekening gebracht.

  • De tweede bewonersvergunning wordt betaald (€100 per jaar voor tweede bewonersvergunningen, € 450 per jaar voor bedrijven).

  • Wie een parkeerplaats op eigen terrein heeft, komt niet in aanmerking voor een eerste parkeervergunning. Zo wil de gemeente parkeren op eigen terrein aanmoedigen.

De raad heeft ook een motie over fietsparkeren aangenomen. De raad wil dat er concrete maatregelen worden genomen om het fietsparkeren veiliger te maken. Er worden teveel fietsen gestolen.

Verder is de motie aangenomen om een tijdelijke ontheffing van zes weken voor bedrijven die langdurige werkzaamheden bij inwoners verrichten, toe te voegen aan het integraal parkeerbeleid. Zo hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van de beschikbare uren voor de bezoekersregeling.

Het doel is om het nieuwe parkeerbeleid per 1 januari 2025 in te voeren.


Hier een link om te protesteren tegen dit beleid.

https://petities.nl/petitions/stop-het-nieuwe-parkeervergunningbeleid-in-dijk-en-waard?locale=nl


Bob vdf dammann


P.s.

 Mensen wordt eens 1 keer wakker. Niet alleen dit maar ook nog de 15 minuten stad die ze  van plan zijn  ( Utrecht is al bijna zover), wat betekent dat je toestemming moet krijgen om daarbuiten te komen.

KORTOM JE GAAT STRAKS LEVEN IN EEN GETTO !!!!!!