dinsdag 16 april 2024

Weermanipulatie en etc

 

1, Een nieuwe wet in de Amerikaanse staat Tennessee die geo-engineering binnen het luchtruim verbiedt, maakt de tongen los. De term is mainstream geworden en geen complottheorie meer.

2, Officieel wordt er geëxperimenteerd om ‘klimaatverandering’ terug te draaien, maar er wordt al heel lang ‘geknoeid met het weer’, zoals de Nederlandse astronoom Ralf Vandebergh dat in 2012 in een artikel in de krant De Limburger noemde.

Ad 1  wordt het niet eens tijd dat onze provincie hoofden zich ook bemoeien met het verbieden van kwalijke stoffen in hun luchtruim.

Ad 2, "officieel"  geëxperimenteerd om klimaatverandering terug te draaien?????
Ze bedoelen het 180 graden omgedraaide: om juist klimaatverandering te bevorderen.
De boeven lanceren hun  ( haarp) doel Al's onderzoek, maar ondertussen proberen ze her weer te beïnvloeden en zo het klimaat de schuld te geven.

-
Het is toch te gek voor woorden dat ze op deze manier de aarde willen manipuleren.
Sorry, bij het woord manipuleren konen er zoveel gedachten bij me op: verkiezingen, grafieken, gebeurtenissen, oorlogen, weerberichten, onderzoeken, experts,  praatprogramma's, de regering, etc

We moeten zo goed opletten want ALLES LIJKT WEL GEMANIPULEERD  TE ZIJN.
Zelfs de alliantie geeft valse info, om de vijand om de ruin te leiden. Wij horen en lezen maar een klein deel, kleine snippers waar we het mee moeten doen. En dan proberen de punten aan elkaar te knopen.
Toch geloof ik dat het begin van het einde voor de cabal is aangebroken , officieel dan. Want volgens mij is alles al geregeld achter de schermen.
Net als de mensen die plotseling kanker hebben, zich terug trekken van hun functie, plotseling ziek zijn, veel in beeld komen, etc. Dat is de voorbereiding om aan te kondigen dat ze of op vakantie zijn naar Gitmo, of naar de eeuwige jachtvelden gestuurd zijn.
Sommigen zijn al een paar jaar geleden overleden, omdat ze verraad hebben gepleegd, of kinder en orgaanhandel hebben uitgevoerd ( soms nog veel erger dingen gedaan), of adrenochrome gebruikers zijn.

Dit zijn allemaal tekenen dat de alliantie (=WH=witte hoeden=q-team) de touwtjes in handen hebben.
Sommigen beweren dat de ZH ( zwarte hoeden=cabal=rothschild=zioniste=khazaren)  de touwtjes in handen nog hebben omdat er nog zoveel narigheid is ( weermanipulatie  oorlogen,  vluchtelingen, geweld, regelingen van bv WHO, navo, belastingen  prijsverhogingen.
Maar we moeten niet vergeten dat als we die narigheid niet zien, dan kunnen we moeilijk de schuld aan de  ZH geven.
Het "voor gek zetten"  hoort bij dit spel.
Ja, want het is een info oorlog, een spel ja, wat uitgespeeld moet worden.
Ook niet vergeten dat de boeven al meer dan 1000 jaar ons bevolking als slaven gebruikt en valse informatie  geeft.
Zelf geloof ik ook dat onze geschiedenis, kort en lange tijd terug) 180 graden anders is.
Wij, de huidige generatie weten niet beter, omdat we opgegroeid zijn in het systeem. En onderdrukt zijn , en voorgelogen. Gelukkig komen er nu openingen on de echte geschiedenis te ontdekking.
De huidige zgn geleerden  denken vanuit hun opgelegde matrix, waardoor ze nagenoeg niet tot nieuwe inzichten komen
Bv  de piramiden: ze gaan maar uit dat vroeger geen antizwaartekracht was, geen reuzen, geen hogere technieken , waardoor ze blijven steken in het verhaal van slaven. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten