donderdag 4 april 2024

Israel voor het laatst

 Het lijkt op dit punt duidelijk dat de zionisten, die zich achter de façade van de Israëlische religieuze staat schuilhouden, de Marionettenmeesters zijn.


We hebben Israël voor het laatst bewaard omdat het de eindbaas is in deze videogame.


Het creëren van een religieuze staat om de Puppet Masters te verbergen was briljant. Israël heeft vanaf het begin een onaantastbare positie gehad als een kleine, slachtoffer van de underdog, beschermd door God. Het religieuze Joodse land dat wij Israël noemen, wordt mede bewoond door de meest geavanceerde technocratische toezichtstaat ter wereld. De eerste zorgt voor camouflage voor de laatste.


De weg naar de vernietiging van de kliek moest leiden naar de ontmaskering van de Israëlische toezichtstaat. De hele wereld die zich tegen Israël verenigt, zoals Netanyahu onlangs beweerde, is de laatste daad in het uitroeien van de uiteindelijke bron van het bevel en de controle door de duistere staat.


Het is van bijzonder belang dat de ‘bloeddorstige’ moslimlanden rondom Israël geduld en terughoudendheid hebben getoond, waardoor Israël de voor de hand liggende agressor is geworden. Alleen Iran, Turkije, Egypte en Syrië zouden Israël in korte tijd van de kaart kunnen vegen.


Deze langzame stap naar actie in het Midden-Oosten is vergelijkbaar met hoe Rusland Oekraïne bespeelt, de speelgoedkist van de kliek, en wat Xi doet met Taiwan, dat naar mijn mening de belangrijkste technologieën huisvest die nodig zijn voor de uitrol van een mondiale technocratische gecentraliseerde regering. Het is ook vergelijkbaar met ‘de pauze’, die we de vier jaar van DJT zijn gaan noemen, waarbij tijd wordt weggenomen van de officiële presidentiële rol, zodat de engerds zichzelf kapot kunnen maken.


Oekraïne en Taiwan zijn de operationele centra, de westerse diepe staat is het middenmanagement en de velduitvoering.


Tel Aviv is commando en controle.


Vanaf 12.000 meter kun je dit allemaal duidelijk zien.


Het komt allemaal neer, nu Israël voor het laatst wordt bewaard.


Door Douglas


Geen opmerkingen:

Een reactie posten