zondag 7 april 2024

Churchill

 

WINSTON CHURCHILL

De vader van Winston Churchill en de vader van Adolf Hitler waren neven !!

Churchill was de onwettige zoon van koning Edward 7e en Jenny Jerome Churchill.

De vader van Winston Churchill… Koning Edward 7… was de onwettige zoon van koningin Victoria.

Koningin Victoria was de dochter van Nathan Mayer Rothschild.

Tijdlijn:

1907: Elizabeth Bowes-Lyon (7) krijgt een 7-jarige 'Maid' van Waterford in Country Waterford, Zuid-Ierland - een van een tweeling.  Ze treedt op als de Whipping-Boy en verdubbelt op foto's.

1923: De toekomstige George VI stelde Elizabeth Bowes-Lyon voor, die vervolgens naar Frankrijk vluchtte en zichzelf verving door haar 'Whipping-Boy Maid' als stand-in.

De toekomstige koning George VI lijkt het niet te merken of erg te vinden, en trouwt met de meid van Elizabeth Bowes-Lyon.

De valse identiteit van de vrouw van koning George VI maakte het huwelijk ongeldig en alle kinderen ervan onwettig.  Dit is het Bijbelverhaal van Jacob nagespeeld, alsof het Predictive Programming was dat vervuld moest worden.  Elizabeth en Margaret zijn onwettig.

1924: De toekomstige George VI en de meid van Elizabeth Bowes-Lyon hebben een epileptische zoon die op de brancard van het ziekenhuis wordt achtergelaten om te sterven.

George wordt vervolgens verwijderd uit het Royal Breeding Program en vervangen door een spermadonor.  Ze gebruiken de onwettige Royal, Winston Churchill, een onwettige zoon van koning Edward VII.  Universitaire geschiedenislessen in Engeland gaan hierover.

Winston Churchill werd toen de spermadonor voor de kunstmatige inseminatie van Elizabeth Bowes-Lyon's Whipping-Boy Maid, resulterend in Elizabeth II (geb. 1926) en prinses Margaret (geb. 1930), die beiden onwettig zijn, beiden drinken zoals de kinderen van Churchill, en  beide hebben vergelijkbaar disfunctioneel gedrag, zoals schommelen, en kinderen met verschillende vaders, resulterend in prins Andrew 'Herbert' (geb. 1960) de zoon van Lord Porchester en prins Edward 'Plunket' (geb. 1964) de zoon van Lord Plunket.

1925: Tijdens de zwangerschap van Elizabeth II (Elizabeth Bowes-) werd Lyons Maid Ice Cream gemaakt in Kensington, naast Mayfair, aan weerszijden van Buckingham Palace.

1926, april: Geboorte van de onwettige niet-koninklijke Elizabeth op nr. 5, niet op nr. 17 Bruton St ... met de gelijktijdige lancering van de BBC om de nieuwe valse monarchie te dienen en te beschermen, en de onwettige prinses als koningin te projecteren.  Dit geeft maximale controle door afpersing.

Stalin wordt tegelijkertijd verheven om het communisme te creëren, dat in het Westen wordt afgezwakt als socialisme, wat betekent dat er absoluut geen waarden zijn en geen realiteit mag worden uitgedrukt.  Socialisme = geen waarden.

Socialism's No Values ​​was het tegengif van de Royal tegen de Heilige Grael, die de waarden vasthoudt tijdens de eindtijd - New Age, Times of the End en Tribulations, en "the Shin" runt en eenmaal voltooid, de kroon en troon kan claimen.

De afpersing van de nu onwettige Britse koninklijke familie wordt opgepakt door Lord Louis Mountbatten, die vervolgens zijn straatarme neef, een prins van geen natie, lanceert als echtgenoot van de onwettige Elizabeth - dus het is een gelijkwaardige match ... maar Philip heeft niets  te verbergen, en Elizabeth heeft alles te verbergen.

Prins Philip heeft dus vrij spel, en 2 juni 1953 werd de kroning van stille wapens van stille oorlogen, in tegenstelling tot de kroning van Elizabeth als koningin, vandaar dat het alleen bekend staat als "Kroningsdag".

Elizabeth zat ook over een nep-kroningssteen, en haar dankwoord achterstevoren klinkt: "Iemand verzint het".

Elizabeth werd geboren op Bruton Street nr. 5, maar geadverteerd als geboren op Bruton St. nr. 17.

Jaren 1920: Coco Chanel woonde 19 jaar lang op 200 meter van 17 Bruton St. bij de hertog van Westminster, die 600 hectare Westminster en Mayfair bezat, dus ze wisten alles wat er gaande was.

Coco Chanel creëerde Chanel No.5 om te bevestigen dat Elizabeth onwettig was geboren in Mayfair boven de Coach & Horses Pub op No.5 Bruton St., en niet op No.17.

Dit werd bevestigd in de Coronation Year-film 'Roman Holiday' (≈H. Royal Domain) toen prinses Anne door een koets en paard liep, gespeeld door Audrey Hepburn, die vervolgens speelde in 'My Fair Lady', wat Mayfair Lady betekent, wat een verwijzing bevestigt  naar Elisabeth II.

1926, 15 november: De tweede Balfour-verklaring is bedoeld om van Kether naar Malkuth te volbrengen – de overdracht van de soevereiniteit van de vorst aan de opperrechter in elk land van het Gemenebest zodra de regering er niet in slaagt te regeren in de ogen van het volk – vandaar de  reden van regeringen om voortdurende zelfvernietiging te plannen volgens de richtlijnen van

'Stille wapens voor stille oorlogen'.  Dit wordt op gemeentelijk niveau uitgevoerd door ‘Common Purpose’ a.k.a. common twats, die 100% van het geld uitgeven met als doel 15% van het resultaat.

1927: De toekomstige George VI is getrouwd met een vrouw met een valse identiteit – zijnde Elizabeth Bowes-Lyon’s meid – ‘the Whipping Boy’ … en is verwijderd uit het Royal Breeding-programma en daarom geen kinderen.

Koning George V stuurde zijn tweede zoon, de toekomstige George VI, ‘naar Nieuw-Zeeland om daar met de heiligste vrouwen te trouwen’, en de zoon van zijn vader werd later erkend als koning George VII.

De resulterende Kingi George VII overtrof en verving Elizabeth II.  Ze ontmoetten elkaar tijdens het kerstdiner in 1953 in het parlement in Wellington, en Elizabeth merkte op: "Hij was zo dik als mijn vader".  Dit werd vervolgens in 1967 teruggestuurd naar ons huis.

George VII was de zoon van George VI ... Elizabeth was niet de dochter van George VI.

George VII verving Elizabeth II op drie punten - natuurlijke zoon van koning George VI, man, zoon van een heilige vrouw, en ontmoette de Predicted One, zo geregeld dat de valuta op dezelfde dag veranderde van Brits naar Nieuw-Zeeland.

1953, 2 juni: kroningsdag - Dit was niet de kroning van Elizabeth en wordt ook niet de kroningsdag van Elizabeth genoemd.  Het was de kroning van stille wapens voor stille oorlogen en wordt alleen de generieke "kroningsdag" genoemd.

5P tot 2 zilveren munten 1968 1998 koning van UK Joseph Gregory Hallett 600px
Klik afbeelding om te vergroten.
1968–1998: Elizabeth Bowes-Lyon krijgt een 'meid' uit Waterford in Ierland.  De dochter van de andere tweeling wordt waarschijnlijk 'Mrs Sanderson', die ook dienst doet als Elizabeth II op de UK Coins.

Elizabeth II staat niet op de UK Coins of UK Notes ... dit is mevrouw Sanderson.

Dit maakt de superscripttekst op de munten belangrijker dan de profielafbeelding.

Deze tekst is in hoofdletters (ALL CAPS), wat betekent dat het in het Oud-Latijn is, maar woorden in het VK moeten legaal in het Engels worden gelezen, dus de Britse munten lezen eigenlijk "Elizabeth aan Greg" ... om te worden doorgegeven via "2D  "objecten, zoals een brief, munten en bankbiljetten, titels en een briefopener ... allemaal koninklijke objecten Joseph Gregory Hallett is gegeven in overeenstemming met een koninklijke ceremonie, zoals plaatsvond in een met name koninklijke stad, op een koninklijke locatie  , met name in koninklijke tijden, van een bekend koninklijk persoon, die aanvankelijk de koninklijke objecten bezat, het jasje van de Ridder van Bath droeg en het zwaard van de hertog van Sachsen-Coburg und Gotha bij de ceremonie opnam.

De munten van het Verenigd Koninkrijk spellen "Elizabeth to Greg" over '11.011' dagen, wat "M0M" betekent, wat een zoon weergeeft.

Dit wordt bevestigd met de Big Ben (≈ Big Son) die Elizabeth Tower werd in 2012, de twee sloten zich aan bij 'The Mummy' in 2017, bevestigd door Westminster Palace en de naburige Big Ben-Elizabeth Tower verwoest in 'The Mummy' in mei-juni 2017  , en de real-life renovaties werden uitgesteld vanaf maart en begonnen op 21 augustus 2017, tijdens de Amerikaanse zonsverduistering.

Dit luidde: 'The Solar Eclipse of US by the Big Son Towering over Elizabeth'.

"M0M" wordt ook vijf keer gespeld in 'Baby Driver' in maart en juni 2017.

1970-1980: Het Heb Sed-festival wordt voltooid met verworven vaardigheden om de geschiedenis te verbeteren en grote wetswijzigingen door te voeren.  "8/7" = Koninklijk.

1970: De Heilige Grael werd kort bij ons thuis geplaatst, maar gebagatelliseerd vanaf de eilanden.

1973–1975: De koninklijke stijl en titels van Australië, Nieuw-Zeeland / Grenada en Papoea-Nieuw-Guinea gecodificeerd "Greg uit Nieuw-Zeeland geboren op 15 september" ... dit is je bar mitswa van waaruit je alle religieuze verplichtingen op je neemt, zoals ereleider van  de Anglicaanse religie en de Church of England.
1980: Nu het Heb Sed-festival is voltooid, wordt het door de Prieuré de Sion genoteerd als "The Event" dat "the Ruler" nomineerde, wat resulteerde in de fair play Prieuré de Sion die Elizabeth II instrueerde prins Charles te instrueren om te trouwen, en hij koos  de Lady Diana (Goldsmith-) Spenser voor de grootste huwelijksmismatch in de geschiedenis van mislukte huwelijken.

Elizabeth II geeft prinses Diana de opdracht om niet met prins Charles te fokken, aangezien hij Chuck the Royal Runt is, zoals zijn leeftijdsgenoten later in 1996 bevestigden in het bijzijn van Diana.  Het was de bevestiging van de scheiding.

1981: Prinses Diana weet wie Joseph Gregory Hallett is, en verwekte prins William op JGH's 20e verjaardag, met koning Juan Carlos van Spanje.  Dit verwijderde William als prins van elke koninklijke lijn, en dwong later koning Juan Carlos om zeer publiekelijk en herhaaldelijk afstand te doen van de troon en de kroon van Spanje.

1981, 14 oktober: Elizabeth II heeft de opdracht gekregen om af te treden van Joseph Gregory Hallett, maar vertoont tekenen van terugtrekking, dus vanaf ongeveer 20 meter afstand worden herhaalde geweerschoten in haar algemene richting afgevuurd.

1981, 16 oktober: Nu William 33 dagen drachtig is, wordt Elizabeth II gedwongen afstand te doen van Joseph Gregory Hallett, gebruikmakend van het ergste geval van diarree, zodat haar Royal Tour of New Zealand in 1981 onder een 25-jarige D-Notice werd geplaatst.

Elizabeth II kwam binnen vijf meter van Joseph Gregory Hallett in een staat, het dieptepunt van haar carrière, en dat is zoals het had moeten zijn - passend.

1982: Elizabeth II's openbare offer van haar lesbische geliefde Grace Kelly was op de 21e verjaardag van Joseph Gregory Hallett.  Wat een puinhoop hebben die twee gemaakt.

Dit is opgenomen in de X-Men 2000 van 14 juli 2000 met "14 9 82" getatoeëerd op Magneto's onderarm, waar "X" de ware koning van Engeland markeert.  Er wordt dus gezegd: de ware koning van Engeland die de Shin runt, werd geboren op 14 september 1961.

De executie van Grace Kelly werd bevolen door haar voormalige lesbische geliefde, Elizabeth II, aangezien prins Rainer, met de bijnaam "Tax", weigerde zijn belasting op "the Queen's Heroin" te verlagen - waarvoor niemand kon worden aangeklaagd.

Een vierde partij was de minnaar van Grace Kelly, Jacques Cousteau, die prins Rainier had omgekocht met een schip vol camera's om hem van het toneel te verwijderen.

1960-1984: Geboorte van vijf (5) prominente onwettige royals, plus nog eens vijf aan de kant van Prins Charles waarover nauwelijks iets bekend is, maar waaronder Simon Charles Day, wiens moeder Camilla Parker Bowles was.

1989: Val van de Berlijnse muur met behulp van tools die zijn geleerd in Heb Sed.  Door de val van de Berlijnse muur kwam het hertogdom Sachen-Coburg en Gotha vrij om op de juiste manier te worden toegewezen.

1996, juli: tijdens een geheime bijeenkomst op hoog niveau van royalty's in Marbella, Spanje, werd prins-regent Charles bevestigd als 'the Royal Runt' door zijn collega's, beschaamd en gedenomineerd - Prins Chuck.  Deze ontmoeting werd vervolgens opgenomen in een Portugees vrijmetselaarstijdschrift, met ook Gregory Hallett genoemd.

2011, Kerstmis: Joseph Gregory Hallett benoemt de ware hertog van Sachsen-Coburg und Gotha, en H.K.H.  van Saksen-Coburg en Gotha.  Dit wordt voor het eerst duidelijk geïllustreerd, vervolgens geaccepteerd, bevestigd en bevestigd.  Dit is traditioneel de titel van de tweede geboren zoon.

2012, 29 februari: Joseph Gregory Hallett ontvangt het zwaard van het zwaard van de hertog van Sachsen-Coburg und Gotha en wordt ermee belast.

2012, 1 maart: Joseph Gregory Hallett houdt het zwaard van het zwaard van de hertog van Sachsen-Coburg und Gotha tot aan Mouros Castle en wordt ingewijd in het Huis van David, aangezien Moros de wortel is van Mulberry.  Het zwaard wordt teruggegeven als een teken van trouw aan de koning.

2012, 1 maart: Joseph Gregory Hallett wordt verheven door het zwaard van de hertog van Sachsen-Coburg und Gotha met vele stijlen en titels.

2012, april: Joseph Gregory Hallett publiceerde het zwaard van de hertog van Sachsen-Coburg und Gotha, wat zeldzaam is omdat het zwaard slechts om de 40 jaar opduikt.

2012, mei: Joseph Gregory Hallett wordt gefotografeerd in de Bank of England, in Bank, Londen voor de brochure van de Bank of England.

2012, 2013 en 2014: overdracht van de brieven Patent Royal Prerogative Gebruikelijke titel op de troon en kroon van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en heel Ierland aan Joseph Gregory Hallett - volgens zijn inwijding in het huis van David met het zwaard van de hertog  van Sachsen-Coburg und

Gotha, wat alle eerdere bevestigingen bevestigt als Holy Grael, en Heb Sed, zijnde sterke indicaties, dat Joseph Gregory Hallett "the Shin" zal leiden, die de End Times en New Age, Times of the End en Tribulations vertegenwoordigt  .

Dit is allemaal erg religieus, zonder het dogma, zo spiritueel, volgens de Royal Style and Titles bar mitswa uit 1974 en de Heb Sed uit 1970-1980, waar "8/7" 'Koninklijk' betekent.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten