woensdag 3 april 2024

Taiwan

 

Aardbeving in Taiwan komt op het nieuws van de msm.
Het zal wel waar zijn , maar zo langzamerhand geloof je toch niks meer van de msm.
Ook de beelden kunnen gemanipuleerd zijn.
Het kan ook een bewuste aardbeving zijn die gecreëerd is ondergronds om de regering van Taiwan ( westers georienteerd en gehoorzaamd ) weg te krijgen en het westerse bondgenootschap op te heffen.
Het lijkt er op dat ook in Taiwan, net als in Oekraïne  , biolabs zijn om ziektes en biowapens te maken. Die dan gebruikt worden om mensen ziek te maken en te vermoorden.
Het schijnt ook zo te zijn dat op Taiwan biolabs zijn om menselijke kloons te maken.

De brics landen breiden steeds meer uit en China is daar een onderdeel van en Taiwan is een storende factor daarin.
Net als Oekraïne als in Taiwan heeft het westen onder invloed van de zionisten een oorlogszuchtige klimaat geschapen wat op geld gebaseerd is.
En deze 2 landen vormen niet alleen een bedreiging voor de brics landen maar ook voor de mensheid.
Het westen heeft er voor gezorgd dat Taiwan heel veel elektronica exporteert ( goedkope levering) , waardoor Taiwan belangrijk is voor het westen.
Dus net als Oekraïne zal het westen zich met hand en tand verzetten tegen de overgave van Taiwan.
Wat mijn inzicht betreft is het zo dat in hoofdzaak alles al geregeld is in de achtergrond en dat wij naar een film kijken welke laat zien wat er allemaal voor narigheid is gedaan door het westen=zionisten en dat we stap voor stap de waarheid krijgen te zien.
Dus de film duurt nog even, maar hier en daar wordt getoond wat de globalisten=WEF hebben gedaan.
Ook zullen veel arrestaties plaatsvinden over de hele wereld, maar dat zal ook, gezien worden.
Ik hoor net op de msm dat het stukje acteergebeuren van onze regering steeds krommerige vormen gaat aannemen . Deze film moet ook uit gespeeld worden, en wat er nu gebeurt is dat er veel vertraagd wordt om maar uitstel te krijgen, anders is de film af.
De film, ook in Nederland, is pas afgelopen als GESARA afgeroepen is, wat binnenkort gaat gebeuren.
Jullie weten waarschijnlijk ook, dat als Gesara uitgeroepen wordt, alle regeringen,  en royals  en  overheden opgeheven wordt en we zelf naar een nieuw regeringsvorm moeten gaan.
Ik heb gehoord dat we overgaan naar een republiek, met gewoonterecht en decentrale regeringsvormen ( regionaal) en dat die vormen gekozen worden door de regio bevolking voor 1 jaar en dat die weggestuurd kan worden bij niet functioneren.
Ook heb ik vernomen, dat in de achtergrond de nieuwe mensen voor de regionale regering al uitgekozen zijn ( ze mogen geen enkele binding met het oude regeringsvorm hebben ) en moeten onafhankelijk zijn.
Deze mensen worden tijdelijk aangesteld om de vorm aan te geven en binnen kortere tijd zal regionaal mensen gekozen kunnen  worden ( mits geen relatie met het oude systeem) om een regionale overheid te vormen die de wensen van de bevolking opvolgt.
Tot zover maar weer.
Marbo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten