donderdag 9 november 2023

Wat er in israel gebeurt door martin vrijland

 Maar weinigen kunnen het zien, maar het is belangrijk om het nog eens goed samen te vatten. Alle oorlogen zijn schaakspelen waarin legers op ontruimde gebieden schieten en de bevolking al weg gesluisd is. We hebben het kunnen zien met Oekraïne, waarbij de bevolking eerst bang gemaakt werd met een schijn aanval op Kiev, waarna het oosten van Oekraïne geruimd is en velen naar Polen, Duitsland, Nederland en Rusland vluchtten. We kunnen het zien in de Gazastrook door simpelweg even Google Streetview te bekijken en te ontdekken dat het gebied er al jaren uitziet als een spookstad.

Wat zeg je nu? En al die militairen dan? En al die doden en gewonden die we zien dan? Welnu, waar een veel gehoord argument om psychologische operaties te ontkrachten is dat je dan te veel mensen aan de leugen mee zou moeten laten werken en dat dit nooit zou kunnen, omdat er dan toch wel een keer iemand moet zijn die uit de school klapt, is juist het omgekeerde het geval. Grote delen van die bevolking halen hun beeld van wat er gebeurt rechtstreeks van TV en social media en dus hoef je alleen maar de illusie van oorlog te creëren om hen te overtuigen. En militairen kun je drillen om geen vragen te stellen, maar opdrachten uit te voeren.

Maar veel belangrijker is het om te beseffen dat velen simpelweg (wat ik noem) copiloot hebben; geen consciousness dat het autonome AI-programma dat de brein-computer aanstuurt corrigeert en kritische vragen doet stellen. En last but not least zijn velen simpelweg om te kopen met geld en een luxe leven. Noem het zwijggeld; noem het afkopen of omkopen; de onbezielde mens is te koop. Vandaar dat Oekraïners in Nederland geen boetes hoeven te betalen; dat ze een Universeel Basis Inkomen hebben, uitstekende woningen toebedeeld krijgen en op vakantie mogen in Oekraïne.

Niet voor niets wordt Oekraïne aangestuurd door een Zionistische acteur. Het is allemaal onderdeel van het grote plan om de Grote Vredestichter te lanceren. Ja, ook Rusland en China spelen dit spel mee. Of dacht u dat het feit dat old friend Henry Kissinger al jaren regelmatig bezoekjes aan China aflegt inhoudt dat hij gewoon graag lekker Chinees uit eten gaat? Nee, alle grote machtsblokken doen mee aan het script. Dat script moet de macht van de dollar onderuithalen en dat script moet de schijn van vijandigheid in standhouden, om straks die Messias te kunnen lanceren die ineens op wonderbaarlijke wijze alle partijen om tafel krijgt en vrede sluit. En ondertussen wordt de westerse bevolking totaal financieel leeggezogen om al die omgekochte partijen te financieren.

Zo kost het miljarden om die prachtige bouwwerken zoals we die zien in Dubai te financieren. Dat wordt gefinancierd met geld uit olie en gas, maar ook met de schijnmiljardenbudgetten die ogenschijnlijk nodig zijn om die peperdure oorlogen te financieren. De teller voor Oekraïne loopt wel al richting de 200 miljard dollar als je alle steun van de VS en Europa bij elkaar optelt. Waar je vroeger met een paar miljoen af kon, draait het nu om miljarden; honderden miljarden. Wie niet kan zien dat dat volksverlakkerij is, is al net zo blind als gedurende de corona-PsyOp. En aan die PsyOp namen ook alle machtsblokken deel. De lockdowns gedurende die PsyOp waren overigens het ideale moment om de overtollige piloten en vliegtuigen in te kunnen zetten voor de grote volksverhuizing van de Palestijnen richting Dubai.

Ja, dat vindt u wellicht een bizarre gedachte, maar mijn stelling is dat de Gaza strook en de Westbank al volledig leeggetrokken zijn voordat de huidige oorlogsfilm mocht losbarsten. Daarom zei ik: kijk maar eens op Google Streetview en ontdek dat de Google auto (zo’n auto met camera’s op het dak), slechts selectief gefilmd heeft en op een paar punten met een parachute neergedaald is om nep beelden te produceren. Het ziet er allemaal erg gefotoshopt uit en er is 1 marktje van 50 meter gefilmd. Verder zie je vooral verlaten gebouwen en hier en daar wat auto’s en mensen die ingevoegd zijn ten bate van de illusie. Oude beelden, waslijntjes, (vaak) raamloze lege en verlaten gebouwen. Dat is wat je ziet. Gaza is zo leeg als maar kan. En dat is handig, want dan kun je een oorlogsillusie creëren in een leeggetrokken filmset.

Waarom veronderstel ik dat de Gazastrook en de Westbank al volledig leeg waren voordat de oorlog op 7 oktober begon; met die filmische aanslag van Hamas op Israël? Welnu, dan moet u denken aan de Abraham akkoorden, zoals die gesloten werden onder Donald Trump. Dat was een deal tussen Israël, de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Marokko, en Sudan. Die laatste 2 zullen we wellicht later in het script nog een rol zien spelen als Europa in chaos gestort moet worden, maar de belangrijkste in dat rijtje is waarschijnlijk de Verenigde Arabische Emiraten. De vlag van die Emiraten is vrijwel identiek aan die van Palestina en de ligging van het land aan de Perzische Golf doet denken aan de ligging van Israël aan de Middenlandse Zee. De zon gaat daar vrijwel op dezelfde plek en op hetzelfde tijdstip onder.

Die Abraham akkoorden werden door dezelfde persoon ondertekend die nu de oorlogsfilm in de Gazastrook mag helpen verkopen: Benjamin Netanyahu (ook wel Bibi genoemd). En dat alles vond plaats onder het presidentschap van Donald Trump. Diens orthodox-joodse schoonzoon Jared Kushner, die als klein jongetje al kind aan huis was bij Bibi, was degene die de akkoorden namens Trump organiseerde. Iedereen zou zich echt eens serieus af moeten vragen hoe deze akkoorden tot stand konden komen en wat ze nu daadwerkelijk inhielden. Of dacht u dat ze de vage bewoordingen van dit knullige papiertje inhielden? Dat is wat de media ons heeft doen geloven; die media die er overigens nooit zoveel aandacht aanbesteed hebben (en dat was precies de bedoeling).

De Abraham akkoorden waren gebaseerd op het principe waarop de naam van het akkoord al wijst; het principe ‘We zijn allen afstammelingen van Abraham‘. Feitelijk zijn de joden en arabieren bloedbroeders. Althans, dat is het uitgangspunt dat rond het jaar 2000 tot expressie kwam in genetisch onderzoek van verschillende universiteiten (waaronder de Hebrew University of Jerusalem). U ziet het samengevat in deze woorden van Harry Ostrer, M.D., Director of the Human Genetics Program at New York University School of Medicine: “Joden en Arabieren zijn allemaal echte kinderen van het Huis van Abraham, en ze hebben allemaal hun genetische wortels in het Midden-Oosten gedurende 4000 jaar behouden.”

De Abraham akkoorden zijn dus gebaseerd op dat wat we het principe van ‘bloedbroeders’ zouden kunnen noemen. Dan komen we ineens op een heel nieuw perspectief uit. Dat zou betekenen dat deze volkeren elkaar als broers en zussen als afstammelingen van Abraham zien. En dat zou betekenen dat ze alleen die (eveneens) afstammeling van Abraham zullen omarmen als vredestichter. Laat dat nou precies het geval zijn. Over Donald Trump is namelijk ook een bijzondere verklaring gedaan; namelijk dat hij genetisch van koning David zou afstammen. Dat werpt een heel nieuw daglicht op de Abraham akkoorden. Dan zou die afstammeling van David (en dus van Abraham) de Palestijnse en Arabische bloedbroeders dus samen gebracht hebben, vanuit het principe dat ze allen bloedbroeders zijn.

Achter de schermen is de vrede dus allang getekend. Voor de bühne wordt er nu oorlog gespeeld. En dat heeft ook weer alles met Donald Trump te maken. Het heeft volledig met het masterscript te maken, waarin Trump door zowel de islamitische als de joodse wereld omarmd zal worden als de Grote Vredestichter. En om die illusie volgens het religieuze script te laten verlopen moet het er eerst op lijken alsof de wereld op het punt van het uitbreken van een wereldoorlog staat. Dat is precies wat we nu op het wereldtoneel zien gebeuren.

De oorlogsmachine zorgt ondertussen voor de financiering van dit alles. Of dacht u echt dat al die miljarden besteed worden aan tanks, vliegtuigen, bommen en granaten voor Oekraïne en Israël? Kom op zeg! Zijn ze met goud bekleed wellicht? Al die miljarden die uit de zak van de westerse bevolking geklopt worden zijn ter financiering van de oorlogsillusie en de prachtige nieuwe woningen plus basisinkomen voor de bloedbroeders die waarschijnlijk tijdens de lockdowns naar Dubai verhuisd zijn.

We naderen het eindspel in dit script. We naderen de totale crash van de Amerikaanse economie en daarmee die van Europa. De westerling is kaalgeplukt ten bate van de bloedbroeders en hun luxe leven. Het westen wordt straks in totale chaos gestort. De oorlogsdreiging wordt tot kookpunt gebracht en dan volgt de ineenstorting. Ook verwacht ik nog de grote alieninvasie hoax als slagroom op het toetje. Dat alles is onderdeel van de show waarin de Satanische kwaadaardige deepstate, in haar laatste stuiptrekkingen, de gehele wereld in angst zal proberen te storten om haar hachje te redden.

En dan zal de grote verlosser Trump, de messias van alle bloedbroeders ten tonele verschijnen als de Grote Vredestichter, nadat hij vermoedelijk eerst wonderbaarlijk uit de dood zal herrijzen (na een aanslaghoax) en wonderen zal verrichten.

Wat voor wonderen dan? Wellicht een Friends acteur die ineens weer springlevend blijkt te zijn of een Michael J. Fox die van zijn geacteerde parkinson genezen is. Bruce Willis die zijn geheugen weer terug heeft. Ja, wellicht dat het nu nog uw lachspieren in beweging zet of misschien bent u gechoqueerd, maar als u het mij vraagt, is alles geacteerd en gaan we dus ook geacteerde wonderen zien. Daarnaast zal de geprogrammeerde mensheid genezen kunnen worden vanuit het netwerk, maar dat mag nog niet naar buitenkomen en dus zal Trump waarschijnlijk de Medbeds gebruiken om wonderen onder de massa te verrichten.

De oorlogsfilms zijn dus volledig acteerwerk. De Palestijnen zitten hoog en droog in Dubai en het eindscript zoals omschreven in het boek De Feniks Zal Spoedig Herrijzen zit eraan te komen. De koning van de David bloedlijn zal omarmd worden als de grote verlosser, de man van de wonderen en de vredestichter. It’s all by design ter introductie van de Antichrist (voor de christenen) en Messias (voor de bloedbroeders): Donald Trump.

Bent u blij met artikelen als deze en vindt u ze belangrijk? Deel ze dan ook. Dat is een kleine moeite en helpt enorm. Bent u nieuw op deze website, schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief. Wilt u graag dat ik door kan blijven gaan met publiceren van dergelijke artikelen, steun dan mijn werk en word lid of doneer. Klik ook eens op de linkjes in het artikel en lees de reacties hieronder, want daarin vindt u belangrijke achtergrondinformatie en updates. Luister desgewenst de gesproken versie van dit artikel die automatisc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten