donderdag 2 november 2023

'S werelds grootste ontwikkelaar van windmolens stopt

Volgens hen is de groene agenda onbetaalbaar.???!!

IS dat de reden? Of zit er iets anders achter?

Volgens mij hebben ze de opdracht gekregen van de WH om te stoppen, want windenergie is totale bullshit, omdat we straks gratis energie uit de ether halen.

( Wh=witte hoeden = Q-team en DJT).

Ook volgens mij zullen steeds meer bedrijven met productie van windmolens en ook met de productie van zonnepanelen stoppen met productie.

(je moet weten dat alle productiebedrijven van zonnepanelen en windmolens eigendom zijn van de Cabal).

Buiten dit zal mij niet verbazen dat pillenfabrieken hun productie verminderen of stoppen, net als gas en elektriciteit bedrijven.  

Gas is onuitputtelijk in de bodem net als aardolie. Elektriciteit kunnen en wordt ook uit de ether gehaald door de Cabal ( gratis) en laten ons er veel voor betalen.

Tot zover maar weer.

Mlm


Of ze doen het stilletjes ( niet meer leverbaar), of deze reden dat het niet rendabel is of ze gaan plotseling zeggen dat "deskundigen" hebben ontdekt dat het toch milieuonvriendelijk is.


's Werelds grootste ontwikkelaar van offshore windparken stopt Amerikaanse projecten omdat de Groene Agenda onbetaalbaar is




 ’s Werelds grootste ontwikkelaar van offshore windparken stopt Amerikaanse projecten omdat de Groene Agenda onbetaalbaar is


https://dissident.one/s-werelds-grootste-ontwikkelaar-van-offshore-windparken-stopt-amerikaanse-projecten-omdat-de-groene-agenda-onbetaalbaar-is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten