vrijdag 3 november 2023

Militairen op straat bbb

 

Heb je al gelezen over Carolientje van de bbb die met hage vertelde dat het misschien wel tijd wordt dat er militairen over straat gaan lopen om de boel te reguleren.
Weten zij meer dan wij en gebruiken zij hun valse programma om te verbloemen dat er wat groots aan zit te komen.?
Tegenwoordig kan je alles verwachten.
DJT  vertelde wel steeds: militairen is the only way.
En Israël is last.
Wel daar zijn we nu. Het toneelstuk moet uitgespeeld worden en als de gordijnen na afloop zich sluiten, geven we een staande ovatie,  omdat het een wereldgebeurtenis is geweest en gaan we napraten in de salon en komen er achter wie wel en wie niet meegaat naar de nieuwe wereld.
Even wat anders: ik denk dat chandler niet dood is maar gearresteerd om info over het pedofiele hollywood te krijgen.
(Dat bericht van mij hierover is door de "factcheckers" weggehaald. Dus ik denk dat ik gelijk heb), op FB.
Elektrische auto's is ook ten einde: fabrikanten stoppen ermee.
Windmolens gaan ook weg: fabrikanten stoppen er mee. En in Denemarken en Duitsland worden er al verschillende afgebroken.
Zonnepanelen: ik heb ze al 12 jaar en scheelt in de kosten. Ook die verdwijnen omdat we gratis energie krijgen uit de ether.
Trouwens als ze blijven dan zal er panelen belasting komen..
En nog een feit: alle fabrikanten van windmolens, zonnepanelen, warmtepompen , elektriciteitsnet, gasleveranciers, zijn in handen van de CABAL. Begrijp je.
Bijkomend probleem: de wieken van de windmolens zijn niet te recyclen en moeten begraven worden. Ook de zonnepanelen zijn niet of moeilijk te recycelen. Daarbij komt nog dat per jaar een windmolen 2000 liter olie nodig heeft. Plus het feit dat de meeste windmolens niet eens aangesloten zijn op het elektriciteitsnet EN dat een groot aantal molens op diesel aangedreven wordt.
Heb je  trouwens gezien die foto van elektrische auto's die bij een groep laadpalen staan. En die laadpalen zijn stroom krijgt van een groot dieselAggregaat????!!!!!!!
Ook gehoord van een groep huizen die nog niet aan het elektriciteitsnet aangesloten konden worden ( oorzaak weet ik niet) en die hun stroom al 1 jaar lang van een dieselaggregaat krijgen???!!!
We zijn wel lekker bezig he, en de meute maar geloven dat we milieuvriendelijk bezig zijn.
Maar waar gaat het om???
GELD, GELD, MACHT, MACHT EN DE MASSA DOM HOUDEN.

Weet je ook dat er al 3x grote bedragen uit de pensioenpot geroofd zijn:
1e keer door den uyl ( ik weet niet hoeveel)
2e keer door Lubbert ( een bedrag wat in de miljarden loopt)
3e keer door Rutte die ook miljarden doorsluiste naar Italië, Griekenland, Oekraïne.
HET IS WEL ONS GELD HE,
Weet je ook dat we belasting over belasting betalen en dat die belasting NIET gebruikt wordt waarvoor het eigenlijk bedoeld is. Bv. Wegenbelasting  : er gaat maar 20% daarvan besteedt worden voor de wegen, de rest komt in de pot die altijd leeg schijnt te zijn.
In mijn blog staat wel ergens een bericht hierover.
Tot zover maar weer.
Mlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten