vrijdag 10 november 2023

Nog even dit emancipatie enz

 Nog even dit.

Als je terugkijkt met 10 tallen jaren, is het je opgevallen dat verdeel en heers en individualisme steeds gepromoot is geworden.

Vrouwen emancipatie en de vrouwen bewegingen zijn expres opgezet . Niet om de vrouw een carrière te geven ( zo brengen ze het wel), maar om de vrouw uit huis te krijgen.

Hierdoor moeten de kinderen meer op school of opvang zijn, waardoor de overheid meer invloed = manipulatie=indoctrinatie op de kinderen kunnen uitoefenen. Door overheidsregels op de scholen te introduceren en leerboeken zodanig te brengen dat het programma van de Cabal uitgevoerd wordt. En de kinderen het normaal gaan vinden om bv. gehoorzaam te zijn= luisteren naar de overheid= gehoorzamen aan de overheid.

Het individualisme wordt gepromoot zodat de groepen saamhorigen klein blijven. Hierdoor minder kans op grote groepen protesten

Het klein houden van de salarissen, zodat ook de man minder thuis is en juist veel slavenarbeid moet doen.

Door de huizen prijzen, de levensmiddelen, de brandstof, electro en belastingen te verhogen bereiken ze dat ook dat de vrouw meer gaat werken.

Ook het psychische aspect is heel belangrijk geworden, jaloersheid, afgunst, er bij willen horen, niet af willen gaan, weinig vragen stellen, accepteren van maatregelen, en overheidsmensen op een hoger plan zetten. Ook deze mensen voordelen geven.


Er zijn nog meer momenten en zaken die er voor zorgen dat we niet teveel zelfstandig nadenken en we ons denken mogen uitschakelen, want de overheid regelt het wel.

Ook de maatregelen die de overheid neemt voor zoete koek aannemen.

Kortom, wij, de bevolking, dienen als makke schapen de regeringsleiders te volgen.

Mlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten