woensdag 1 november 2023

Hoe denk je Rutte zo lang pm

 

Hoe denk je dat het komt dat Rutte zolang minister president (mp) is geweest?
Antwoord: leugens, bedrog, verkeerde info, geheugenverlies, verkiezingsfraude,  lid van de WEF, vriendjes politiek, achterkamertjes deals, 33e graad vrijmetselaars, relatie met Mabel, pensioenenroof, en waarschijnlijk nog veel meer valse hoedanigheden.
Ook hij zal de man met de zeis tegenkomen, terwijl hij verwacht hoofd van de navo te worden.
Echter de navo  de eu, de who, de Rothschilds imperium is aan het instorten, waarbij ook de FED, de centrale banken, de beurs, alle royals,  de meeste regeringen betrokken zijn en die allemaal in het ravijn storten.
Ik verwacht in november met het einde van Israel, dat de beerput helemaal open gaat en we dingen te horen, te zien, te weten komen die verschrikkelijk zullen zijn.  Zo gemeen,  zo vals, so mensonterend, zo  laag bij de grond, dat we die zaken moeilijk kunnen bevatten.
We moeten er doorheen om te ontdekken hoe gemeen wereldleiders (khazarians) kunnen zijn.
Allemaal liepen ze mee om een graantje (zak met geld) mee te pikken, maar nu het uitkomt zal die zak leeg lopen en zullen zij niets meer hebben.
Klaus Schwabb ( klaus zwabber) zei het al, maar hij bedoeld de bevolking, maar uiteindelijke komt het bij hem en die elite zelf terecht:
JE BEZIT NIETS EN BENT HEEL GELUKKIG.

De hele  club die behoort tot de groep Cabal , zal hiermee te maken krijgen en niet te vergeten dat de man met de Zeus ook nog bij hen langskomt.
Mlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten