donderdag 9 november 2023

Duitsland

 De Duitsers zijn hun oude gewoonte nog niet verleerd. De migratiekritische partij Alternative für Deutschland (AfD) doet het bijzonder goed in de peilingen.

En dat is niet naar de zin van het globalistische, anti-Duitse regime dat daar momenteel aan de macht is, stelt het Vlaamse ex-Kamerlid Dries Van Langenhove.

Het schakelde meteen al haar middelen in om de oppositie van AfD kapot te maken, aldus Van Langenhove. Dat mag je in dit geval echt letterlijk nemen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De echte naam is dictatuur

In één week tijd heeft het regime ervoor gezorgd dat er een moordaanslag gepleegd werd op Tino Chrupalla, één van de kopstukken van AfD, en dat voorzitster Alice Weidel moest onderduiken wegens ernstige bedreigingen. Ondertussen intensiveerde het regime via haar media de haatcampagne.

Ook werden kopstukken van AfD gecanceld door Deutsche Bank, deed de politie een inval bij het hoofdkwartier van AfD en bespreekt de regering een verbod op AfD.

Een kwart van de Duitsers wil rechts stemmen en meteen komt het regime in actie om die burgers monddood te maken, zegt Van Langenhove. “Dat noemen ze dan een democratie, maar de echte naam is dictatuur.”

Schijn

“De burgers hebben op deze manier helemaal niks te zeggen. En dit doet zich overal in West-Europa voor,” benadrukt hij. “Of zijn we al vergeten dat in Nederland op het moment dat er eens echte verandering zou komen, Pim Fortuyn gewoon werd afgemaakt?”

Nu gaan er stemmen op om FVD te verbieden en in Vlaanderen probeert het Belgische regime de oppositie van Vlaams Belang te verbieden.

“Er is hier helemaal geen sprake meer van een democratie. Het regime houdt enkel de schijn op dat de burgers iets te zeggen hebben, zodat jullie braafjes belasting blijven betalen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9

Geen opmerkingen:

Een reactie posten