zaterdag 4 november 2023

Benhamin fulford over israel en dumbs 4 nov 2023

 Vertaling bericht van Q) The Storm Rider                                                 WIRES>] Ben F

Wekelijks Geopolitiek Nieuws en Analyse

WEKELIJKSE VERSLAGEN
Valse president Biden verklaart de Derde Wereldoorlog maar hij heeft geen leger
Door

Het theater van het absurde dat nu doorgaat voor "regering" in de Verenigde Staten zakt naar nieuwe dieptepunten nu geld en tijd opraken. De nieuwste zwarte grap is een zogenaamde officiële oorlogsverklaring van het Witte Huis. Deze luidt gedeeltelijk als volgt:

...milities hebben talrijke aanvallen uitgevoerd met onbemande luchtsystemen en indirect vuur... Een Amerikaanse contractant kreeg een fataal hartincident toen hij zich naar een schuilplaats verplaatste tijdens één van deze aanvallen. ...

In reactie hierop...hebben Amerikaanse strijdkrachten gerichte aanvallen uitgevoerd op faciliteiten in het oosten van Syrië...Ik heb deze militaire actie geleid...op grond van mijn grondwettelijke autoriteit als opperbevelhebber."

Het enige probleem is dat de nep Biden geen controle heeft over de VS of enig ander leger. Het echte leger laat zich niet misleiden door de Satanisten om de planeet te vernietigen door een totale nucleaire oorlog te beginnen.

Deze laatste wanhopige poging om de Derde Wereldoorlog te beginnen komt op een moment dat de witte hoeden op meerdere fronten grote overwinningen boeken.
De grootste is waarschijnlijk het aangekondigde aftreden van de Zwitserse president Alain Berset, een van de leiders van de Octagon groep. volgens Mossad en andere bronnen. Zijn ontslag betekent dat het World Economic Forum, de WHO en Gavi allemaal op het punt staan om de diplomatieke immuniteit te verliezen die ze van de Zwitserse regering hebben gekregen. Dit zal de weg vrijmaken voor oorlogstribunalen voor massamoord via vaccinatie. 

Het andere dat gaande is, is dat speciale strijdkrachten met witte hoeden een felle oorlog voeren in het netwerk van tunnels onder Israël en de Gazastrook. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze de persoon te pakken krijgen die volgens velen de kop van de slang is: Benyamin Netanyahu.  De echte Netanyahu loopt echter nog steeds rond en verbergt zich diep onder de grond. Er wordt jacht op hem gemaakt door anti-satanische Israëlische en Amerikaanse speciale eenheden, beweren bronnen van de Mossad en het Pentagon.

Het konijnenhol in Israël loopt blijkbaar erg diep. "Duidelijke gegevens over tunneloperaties gaan meer dan 4000 jaar terug - Assyrische gravures tonen technische eenheden van Sargon van Akkad (die regeerde tussen 2.334 en 2.279 voor Christus) die de muren van vijandelijke steden ondermijnden," vertelde professor Joel Roskin, een geomorfoloog en geoloog aan de Bar-Ilan Universiteit aan de Jerusalem Post.

Professor Roskin zegt dat het gebied de thuisbasis is van "complexe, ondergrondse spelonken en tunnels met meerdere verdiepingen, met kamers, hallen en magazijnen". MI6 meldt dat er nu hevige gevechten plaatsvinden in deze complexen.
Er zijn zeker veel geloofwaardige meldingen van ondergrondse bases die over de hele wereld worden weggenomen. Het teken hiervan zijn aardbevingen met dieptes van 8 en 10 km, die de kenmerken dragen van explosieven. Deze wijzen erop dat een diepe ondergrondse militaire basis (DUMB) is uitgeschakeld. Er zijn de afgelopen dagen veel van dit soort bevingen gemeld in Iran, Australië en elders. Er was er ook een met een epicentrum onder de internationale luchthaven van San Francisco op 27 oktober, aldus de United States Geological Survey. De beving trof ongeveer acht mijl onder het vliegveld om 18:38 uur plaatselijke tijd, zei het onderzoek.

Satanisten worden ook bovengronds verwijderd. Eén van hen is EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. De voorzitter van de Europese Raad, Charles Michel, leidt de aanval tegen haar omdat ze de oproepen van de EU om een einde te maken aan de humanitaire crisis in Gaza afwijst.

De Hongaarse en Slowaakse presidenten vallen haar ook aan omdat ze pogingen blokkeert om ontelbare miljarden euro's aan smeergeld via Oekraïne wit te wassen.

Vertaling bericht Q) The Storm Rider!                                              Er is een grote zuivering gaande in China die de meeste mensen ontgaat. Chinese inlichtingenbronnen zeggen dat "heel veel" topleiders werden vermoord in een hotel voor, tijdens en na het 20e Nationale Congres van de Chinese Communistische Partij dat eindigde op 22 oktober.

Met name Li Keqiang, lid van het Permanent Comité van het Politiek Bureau van de centrale comités van de Communistische Partij van China en voormalig premier werd gedood.
__
Achter de schermen>]; De CCP is aan het instorten en XI plant de grond voor zijn opvolgers.....

Achter de schermen>]; De ECHTE Amerikaanse MILITAIRE LEIDER TRUMP , de RUSLANDSE MILITAIRE EN CHINESE MILITAIRE VERDRAGEN ALLEMAAL in 2017 dat er geen nucleaire wapens zullen worden gebruikt BINNEN DE STORM.
(Elke MASSIEVE explosie in 2024 zal voor de helft bestaan uit CGI en voor de helft uit gewone explosieven ... maar er zullen geen kernwapens worden gebruikt in het echte angstaanjagende EVENT<<)///
_______
Mensen. Patriotten moeten echt begrijpen dat er CONTACT IS TUSSEN. CHEYENNE MNT. RUSLAND. CHINA EN DAT ER EEN PACT IS OM DE CIA TE ONTMASKEREN WAT ZAL LEIDEN TOT DE ONTMASKERING VAN DE WARE WAS MACHINE > MILITAIR INDUSTRIEEL COMPLEX SYSTEEM ROCKERFELLERS/ CIA/ ROTHSCHILDS ENZ. ECT. EX. CABAL REGIME. Achter de schermen> Iran werkt al tientallen jaren samen met de CIA en de CIA werkt samen met Israël / Mossad en zij hebben Hamas...... gecreëerd.
( IRAN witte hoeden willen de bijna dood nucleaire gebeurtenissen en oorlog gebruiken om hun regeringen te reinigen ook ( CIA MOSSAD MI6 goons en blackhats...)/////

Je begint te begrijpen dat zelfs Iran hun land wil reinigen met behulp van militaire TRIBUNALEN na de bijna-dood beschaving EVENTS ( SCARE NECESSARY _ EVENT) ....
>

DE STORM WERELDWIJDE GEBEURTENIS_

HET PLAN OM DE WERELD TE REDDEN

VERENIG><
X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten