maandag 11 september 2023

Uitleg over je onderbewustzijn het ROM gedeelte

 

Wat is je onderbewustzijn?

Je RAM, je ROM, of is er meer.

Zoals ik steeds heb beweerd is de ROM je ziel, je IK , je talent , je alles weter.


We leven in een wereld waarin we kunnen zien, horen, voelen, ruiken, en proeven en misschien we veel meer.

Voor het horen gebruiken we de frequentie van 20 tot 20000 hertz.

Voor het zien : infra rood tot ultra violet. ( het voor ons zichtbare licht).

Voelen: het tastbare, verder weet ik niet.

Blijf ik bij het ROM en is daar opgeslagen dat we ook andere en hogere frequenties kunnen opvangen en waarnemen dan kunnen we dus vele malen meer ontdekken wat er om ons heen gebeurt.

Onze intuitie zal ook op een hogere frequentie functioneren.

Een stap verder is: dat we heden, verleden en toekomst kunnen invoelen en zien.

Heb net het boek “ oneindig bewustzijn” gelezen van Pim van Lommel, waarin over een BDE geschreven wordt. Een bijna doodervaring.

Hierin komen mensen aan het woord die zo'n BDE hebben ervaren en ook heden, verleden en toekomst hebben gezien.


Bij mij kwam dan de vraag op: hebben de mensen dan een kijkje gekregen in het onderbewustzijn en met name het vaste deel het zgn ROM.

Want ik denk dat ons onderbewustzijn zoveel meer is dan er nu aan de oppervlakte bekend is.

Hogere frequenties en trillingen ( aura) die gemeenschappelijk zijn met anderen, helderziendheid welk een trilling heeft die de toekomst laat zien).

Het alwetendheid komt hier om de hoek kijken omdat je ziel ook uitstapjes kan maken en zodoende ook van de omgeving veel weet, dus ook van vreemde landen en van de toekomst.

Veel mensen die een BDE ervaring hebben gehad praten over hun uitstapje en kijken naar hun eigen lichaam wat met slangen gevoed wordt en in leven gehouden wordt.

Ook zij verklaren dingen te weten, te zien wat buiten hun wereld plaatsvindt. Een beschrijving van een stad een omgeving , een persoon die ergens is of zelfs overlijdt.

m.a.w. Het onderbewust is zoveel meer dan we eigenlijk beseffen.

Omdat ik het hier heb over het VASTE deel ( het ROM DEEL) , wat voor ons levende mens totaal niet bewust is, maar waar we wel mee kinnen praten en vragen stellen. Dit omdat het vaste deel ALWETEND IS, wat ik hiervoor aangeduidt heb.

In mijn blog heb ik aangegeven hoe je met je onderbewustzijn kan praten en vragen stellen.

Het onderbewustzijn geeft altijd antwoord. Soms heb je dat niet in de gaten en wacht je er op. Dan kun je de vraag altijd nog een keer stellen.

Ik heb ook verteld dat je bij een regelmatige inspanning, hardlopen , wielrennen of een ander soort automatische constante beweging uitvoert, plotseling een antwoord op een vraagstuk in je opkomt. Dat is het antwoord van je onderbewustzijn.

Prachtig toch!!!!!!

Met onspannings oefeningen, meditatie, hoofd leeg maken= nergens aan denken, dromen, een tijdje staren kun je ook je onderbewustzijn contacten.


Dus in je onderbewustzijn zitten receptoren die heel veel andere frequenties kunnen ontvangen dan wij bewust ervaren. En die ook worden opgeslagen.

Helaas zij we daarvan niet bewust.

Tot zo ver het vaste onderbewustzijn ( het ROM GEDEELTE).


De volgende keer een uitgebreid deel over het variabele onderbewustzijn ( het RAM GEDEELTE).


ROM= read only memory ( vaststaand, alleen uit te lezen)

RAM= random access memory ( wordt steeds bijgevuld met ervaringen, meningen, opdrachten, gewoontes van jezelf, dwingende of aantrekkelijke opmerkingen en/of uitdagingen van derden, opvoedings rituelen en gewoontes, verdien voorstellen, etc.


het RAM gedeelte heeft veel invloed op je dagelijkste gedrag.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten