zaterdag 23 september 2023

Finish wel in zicht maar ver weg

 Ik hoor en lees al een jaar dat het eind in zicht is. Waar halen ze die info vandaan? Het eind kan in zicht zijn , maar kan ook nog mijlen ver zijn. Om dat te roepen geeft valse hoop en teleurstelling. Onderzoek en hou het bij de feiten. Hoe moeilijk dat ook is, want er zitten zoveel trollen op internet,overal, hier , rumble, telegram, bitschute, en andere kanalen dat het wel lastig is de echte berichten te zien. Fcb geeft goede berichten en er zijn er meer.

Ook Taiwan moet nog, Oekraïne is over, het bang maken komt weer.

Voor mij is het het lastigste dat er nog zoveel mensen, winkeliers, bedrijven, meedoen met het narratief, waardoor straks toch weer slavenkapjes gepromoot en geëist worden in winkels, vliegtuigen, bios, openbare gebouwen. 

Dat zou toch jammer zijn nu we toch al een eind zijn.

Zelf geloof ik dat na onderzoek de verkiezingen niet doorgaan, maar kan ook zo zijn dat ze wel doorgaan en dat de uitkomst bewijst dat er gefraudeerd is en dus de hele regering weg moet. Ook verwacht ik gesara officieel wordt uitgeroepen en dat dan alles in een stroomversnelling komt, regering weg, gulden terug, koningshuis weg, veel arrestaties, vrije mening, etc.

Wanneer? Geen idee, kan snel, maar kan ook langzaam. Dat hangt van de mindset van het grootste deel van de bevolking af. Hoeveel lopen nog mee met het kartel ? 

Als we allemaal visualiseren dat de regering weg is, koningshuis weg, gulden terug,  republiek met vrije mensen , dan komt het zeker goed.  

Kijk naar DJT die voor de USA vecht ( en ook voor de wereld) MAGA , make Amerika great again.

Laten we dat ook doen voor Nederland: MAAK NEDERLAND WEER GROOT EN STERK.

Mlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten