maandag 11 september 2023

David sorensen

 Omdat veel mensen nog niet zien wat de vrucht is van de zogeheten Q operatie, waarbij een hoog niveau militaire operatie bezig is de wereld te redden, plaats ik hieronder enkele feiten. Er is ongelooflijk veel meer bezig ondergronds, achter de schermen, wat buitengewoon krachtig is. Maar dit zijn voorlopig de zichtbare vruchten van hun werk.


Enkele jaren geleden wist bijna niemand over de Deep State, en de Cabal. Er werd niet over gesproken. Nu weten honderden miljoenen erover, en miljarden mensen hebben er al over gehoord. Dat is dankzij Q.


Enkele jaren geleden wist bijna niemand over verkiezingsfraude. Nu is dit al heel breed bekend. Er wordt wereldwijd gewerkt aan systemen om verkiezingsfraude te voorkomen. Dat is dankzij Q.


Enkele jaren geleden geloofde de meerderheid van ons nog wat we zien op het nieuws. Nu weten miljarden mensen wereldwijd dat de nieuwsmedia puur leugen en bedrog is. Trump ontmaskerde dit en lanceerde de term Fake News. 


Enkele jaren geleden wist niemand over het wereldwijde netwerk van kinderhandel door de politieke en financiële overheden. Nu is dit wereldwijd breed bekend geworden. Dankzij Q. 


Dat zijn enkele voorbeelden van kritieke kern waarheden waar bijna niemand iets van wist. Nu is dit bekend bij miljarden mensen. 


Enkele jaren geleden waren alleen zogenaamde bizarre complotdenkers degenen die de gruwelijke misdaden van de elites probeerden aan te kaarten. Ze stonden echter in de schaduw en slechts weinig mensen geloofden hen. Nu is er geen handjevol maar zijn er honderden miljoenen zogenaamde “complotdenkers” ofwel mensen die inzicht hebben in het feit dat er een misdadig plan bestaat om de mensheid in slavernij te brengen. 


Dat leger van miljoenen mensen is bezig de rest van de wereld wakker te schudden. We zullen nog wat beleven. 


Tot voor kort geloofden de meesten van ons dat politie, rijkswacht, regeringsorganen enz. het beste met ons voor hebben. Nu beseft een ongekend aantal mensen hoe corrupt deze zijn. In Amerika worden systematisch de FBI, CIA, DOJ, DOD, DHS, enz. ontmaskerd als criminele organisaties, in dienst van de Deep State. Ze worden voorbereid om hervormd of vernietigd te worden. 


Om kort te zijn: het feit dat jij en ik, en honderden miljoenen mensen wereldwijd, wakker zijn, is te danken aan de Q operatie. Zij hebben de grootste en meest krachtige personen en groepen geactiveerd zoals de wereldberoemde reeks “The Fall of the Cabal” die door honderden miljoenen mensen is bekeken in tientallen talen. Ook ons werk Stop World Control is sterk aangemoedigd door Q, en we hebben honderden miljoenen mensen bereikt in tientallen talen. 


Telegram is het grootste social media platform voor het verspreiden van onthullingen van de misdaden van de cabal. Er zijn honderden groepen op Telegram die elke dag ontelbare berichten verspreiden. Bijna al deze groeien zijn direct het gevolg van wat Q in gang heeft gezet, en alle andere groepen zijn er indirect het gevolg van.


Zo kan ik blijven doorgaan. De missie van Q was om de verstikkende deken van allesomvattende misleiding door de nieuwsmedia te doorbreken. Daartoe begonnen ze een groep mensen strategisch te informeren aangaande de extremiteit van de gruwelen die door de cabal bedreven worden. De ondergrondse tunnel netwerken waar kinderen gekweekt worden voor de elites, en waar onmenselijke genetische experimenten gebeuren, en waar de meest duistere rituelen uitgevoerd worden, werden bijvoorbeeld ontmaskerd. 


Het zien van de diepte van de duisternis van het kwaad schokte de eerste groep mensen klaarwakker, en zij begonnen op Twitter en Facebook massaal deze zaken te verspreiden. Dat was het begin van het grote ontwaken. Van daaruit explodeerde het wereldwijd.


Vandaag zijn er overal op aarde duizenden nieuwe nieuwsmedia die als paddestoelen uit de grond schieten. Het monopolie van de corrupte mainstream nieuwsmedia is voorbij. De censuur is veel te laat. De waarheid gaat rond als een verterend vuur. 


Er is ongelooflijk veel meer wat ik kan zeggen. Maar dit is een simpel basis overzicht van wat Q gedaan heeft. Beweren dat het niet echt is, en allemaal onzin is, getuigt van een oneerlijkheid en niet bereid zijn om deze overduidelijke realiteit te erkennen. Zonder Q waren de meesten van ons nu niet wakker. Ik snap niet wat sommigen drijft om hardnekkig vol te houden dat het niet bestaat, als we het zo overduidelijk zien.


In Amerika is er een grootscheepse operatie gaande om het oorspronkelijke Amerika van het volk te herstellen. De corrupte corporatie zal helemaal verdwijnen. Amerika zal vervolgens een bastion van vrijheid worden om de rest van de mensheid te bevrijden. Net als Rusland. 


Kenmerkend aan deze oorlog is dat het heel duidelijk goed vs kwaad is. Q is zeer uitgesproken christelijk, ze spreken openlijk over en bidden openlijk tot Jezus Christus, net als Trump en Putin. De cabal daarentegen is openlijk satanisch. Nooit eerder in de wereldgeschiedenis was het zo duidelijk welke machten hier aan het werk zijn. 


We zien het einde van een tijdperk. Houd moed. Sta niet negatief te schelden en te vloeken aan de zijlijn, maar stap middenin het strijdtoneel om de waarheid machtig bekend te maken. Houd moed, heb de Bron en Gever van alle leven van harte lief, keer je af van alles wat duister is, hou van jezelf en je medemens en doe je best om te zien dat dit goed zal aflopen.


Het ontdekken van het vreselijke kwaad is verschrikkelijk, en laat ons geweldig schrikken. Maar het was er altijd al. Wij ontdekken het nu pas. Het feit dat het opeens zichtbaar wordt, is zodat er eindelijk definitief mee afgerekend kan worden. 


Wees een dappere strijder. Help mee op elke manier dat je maar kunt. Samen staan we sterk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten