zaterdag 23 september 2023

Ga niet stemmen

 Als antwoord op een bericht dat stemmen juist goed is, omdat door niet te stemmen de grote partijen daar voordeel uit halen.


Klinkt leuk en logisch, maar de haken en ogen zitten daarna. 1,  met stemmen geef je goedkeuring aan het kartel.  2, stem je op welke andere partij dan ook, dan weet je niet of zij niet meegaan met het kartel. 3, de andere partijen zijn klein en hebben weinig invloed.  4, misschien worden die kleinere partijen wel gedwongen mee te doen met het kartel. 5, de kleinere partijen zoals de bbb  doen zich voor als tegen het kartel te zijn en voor de boeren, het tegendeel is uitgekomen, ze zijn tegen de boeren. 6, ook de PVV blijkt nu ook duidelijk de kant van het kartel te zijn ,( maar dat wisten we al). 7, zelfs de andere kleinere partijen die zeggen groen te zijn gaan volop mee met de klimaat hoax en co2 hoax.

Dus waarom zou je stemmen.

Ik zeg,: GA NIET STEMMEN.

TEGELIJK DENK IK DAT HET HELE STEMMEN NIET DOORGAAT.

Waarom niet?

Omdat we nog steeds onderdeel van Duitsland zijn en Duitsland onder de SHAEF wetten valt, wat betekent dat stemmen sinds 13 mei 1940 onbevoegd en illegaal is. Eigenlijk doen wij dan mee met een a, valsheid in geschrifte b, ongeoorloofd verraad,  c, misdaad tegen de eigen bevolking.

DUS NOGMAALS:

GA NIET STEMMEN WANT JE BEGAAT EEN MISDRIJF.

Mlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten