donderdag 27 juni 2024

Zonnebril 2 en zonnebrandcreme = niet goed


Wat een weer de laatste paar dagen met veel zon.

Wat me opvalt dat een hoop mensen een lange broek dragen ( ik zie vooral dames). Zijn ze bang voor de zon?

Ik heb vroeger al eens verteld over de zonnebril ( zie https://bobbie139.blogspot.com/2023/11/zonnebril.html) ) Dat het oog daardoor afgeschermd wordt voor de stralen die juist een prikkel geven om de huid te beschermen.

Daarnaast is het me opgevallen bij mezelf dat ik minder verbrand ben nu ik niet meer smeer.

Vroeger wist ik niet beter of zonnebrandcrème met factor 35 is goed om niet te verbranden, maar nu weet ik dat die crème juist niet goed is.

Niet goed omdat ze huidkanker veroorzaken èn omdat ze juist verbranding veroorzaken, omdat die film als een soort vergrootglas werkt en dus verbrand ik en krijg een rode verbrandings kleur.


Dus 3 zaken die tegelijk gebeuren:

1, de zonnebril beperkt de aanmaak van melanine (pigment vorming) welke de bruining geeft van de huid en bescherming biedt. ( in het oog zitten zenuwen die zonnestralen met prikkels doorgeven om de huid te vertellen dat die beschermd moet worden. Daartoe wordt in de huid dan melanine = pigment gevormd ).

Bruining van de huid betekent dat de opperhuid meer beschermd wordt tegen uv straling

2, de zonnebrandcrème werkt juist tegengesteld van wat ze beweren. Ze beschermen niet of nauwelijks en laten juist de huid verbranden, wel minder maar toch, en zorgen ervoor dat huidkanker kan ontstaan.

3, en de zonnebril én de zonnebrandcrème beperkt de vorming van vitamine D en de vorming van endorfine.

Zonnestralen doen wonderen voor onze hersenen. Door de ultraviolette stralen maken je hersenen namelijk endorfines aan. Dankzij dit gelukshormoon krijg je – hoe kan het ook anders – een gelukzalig gevoel. De stralen zetten de cholesterol in ons bloed om in vitamine D, wat je cholesterolniveau kan doen dalen.

( meer endorfine geeft dus ook een positiever gevoel en een blijer en vrolijker mens).


(Vitamine D (colecalciferol) zorgt dat uw lichaam calcium (kalk) en fosfaat uit voedsel opneemt. Calcium en fosfaat zijn nodig voor tanden en botten. Ook zorgt vitamine D dat de spieren goed werken. Ons lichaam krijgt vitamine D binnen door zonnestraling op de huid en met ons voedsel.)

Zo zie je dat afdekking juist verkeerd werkt voor het lichaam.

Waarom propageren ze dan zonnebrillen en zonnebrandcrème ??


Dat is nogal simpel: GELD


Zowel de fabrikanten van zonnebrillen als de zonnecrème fabrikanten verdienen goud aan de verkoop van hun spullen.

Als bekend wordt dat èn zonnebrillen èn zonnebrandcrème slecht is voor het lichaam dan zullen ze amper nog verkopen.


Je moet niet vergeten dat die industrie heel groot is over de hele wereld .


Plus


de pharmaceutische industrie vaart er ook heel erg wel bij , want omdat de huid minder zonnestralen krijgt wordt ons immuunsysteem minder opgewaardeerd, zodat ons lichaam kwetsbaarder is voor ziektes .

En daar komt de pharmacy om de hoek en zorgt voor ons kwetsbare lichaam met pillen om de symptomen te onderdrukken.

m.a.w. De pharmacy verdient heel veel aan ons zieke lichaam .


EEN GEZOND LICHAAM IS EEN VERLOREN KLANT.


Aan gezonde mensen verdienen ze niets.

Sinds de beginjaren van 1900 hebben ze ( de cabal = illuminatie = deep state ) er voor gezorgd dat de bevolking geen gezonde produkten, of zo weinig mogelijk,, kan kopen. Dit omdat ze de medische wetenschap omgekocht hebben om meer pillen en andere pharmaceutisch producten te kopen.

Ook artsen zijn omgekocht , zodat de bevolking niet de juiste natuurlijke = gezonde behandeling voor een aandoening krijgt.

Daarom zijn er ook chemtrails, wordt voedsel bespoten, wordt voedsel geraffineerd

(Geraffineerd en bewerkt zijn termen die we vaak tegenkomen wanneer we het hebben over voeding, maar wat is de precieze betekenis? Geraffineerd voedsel verwijst naar een bewerkingsproces waarbij bepaalde natuurlijke componenten zijn verwijderd. Een veelvoorkomend voorbeeld is geraffineerde suiker.25 sep 2023).

m.a.w. Ze halen de natuurlijke=gezonde stoffen er uit.

Zonnestralen zijn dus goed voor ons lijf.

Echter, dat is wel waar, ga niet te lang in de zon zitten, want dat kan de pigment vorming niet aan en dan verbrandt je huid wel. Dat betekent dat de opperhuid dood gaat en je daarna gast vervellen.

Kun je weer opnieuw beginnen.

De zonnestralen komen niet alleen rechtstreeks op je huid, maar ook via indirect licht van weerkaatsing. Maar dat is veel minder fel. Dus kun je ook in de schaduw gaan zitten.

Dan wordt je ook bruin, maar veel minder snel en verbrand je nauwelijks.


Geniet van de zonnestralen, maar doe het met mate.

Veel plezier.


Kenny

Marbo


dus:


 Even wat anders.

Weten jullie dat het dragen van een zonnebril het verwerken van zonnestralen beïnvloed?

In je ogen  zitten ontvangzenuwen die het zonlicht meten en die ervoor zorgen dat aan de huid doorgegeven wordt dat er melanine aangemaakt moet worden, wat een hormoon is om het bruin worden van de huid bevordert. Dit bruin worden is juist een bescherming van de huid tegen teveel zonlicht.

Draag je nu altijd een zonnebril tegen de zon, dan zullen die receptoren niet geactiveerd worden en zal er veel minder bruinig van de huid plaatsvinden. Dat betekent weer dat je eerder verbrandt.

Niet alleen dat je eerder verbrandt, maar ook dat je huid droger wordt en ook eerder huidaandoeningen kan krijgen.

Ik praat niet over huidkanker, want daar weet ik niets van.

Maar wat ik wel weet is dat teveel zonlicht je huid verleerd ( leerachtig wordt ) en ook nog meer infectiegevoelig. M.a.w. je immuunsysteem wordt ook aangetast. 

Je ziet hoe ver het kan gaan.

Dit soort feiten lees je amper of niet op Google, want ook Google is met het WEF verbonden en willen juist dat je zonnebrandcreme gebruikt ( verdienmodel).

Over zonnebrand crème iets korts :

Het is gebleken dat in deze crème vaak huidonveilige stoffen zitten ( ze praten over huidkanker) wat juist je huid gevoeliger maakt voor zonlicht.

Er zitten stoffen in die het zonlicht remmen of sterk verminderen, maar er zitten dus ook stoffen in die schadelijk zijn voor de huid.



Wees voorzichtig met smeren en gebruik het met mate.

Veel plezier in het prettige zonlicht.

Marbo

Kenny





Geen opmerkingen:

Een reactie posten