dinsdag 11 juni 2024

Zonnepanelen nutteloos

 

Zonnepanelen, windmolens, warmtepompen zijn een tijdelijke oplossing voor de energie. Maar waar komt die drang vandaan?
Lijkt me logisch. Eerst klimaat probleem aankaarten en fosdiele brandstof welke schaars gaat worden en dan met de oplossing komen. Dit doet de Cabal al duizenden jaren:
Probleem aangeven, het volk de schuld geven, een oplossing aandragen die precies in het voordeel van de Cabal komt.
Echter, fossiele brandstof bestaat niet. De aarde maakt zelf olie en gas en niet uit fossiele planten en is dus oneindig en dus gratis.
Om ons te laten betalen doen ze dus net of het schaars is.
Om de oplossingen te brengen heeft de Cabal  die zonnepanelen, windmolens, warmtepompen bedacht, want alle fabrieken zijn van hen, dus EEN VERDIEN GEBEUREN..
Terwijl energie voor de bevolking gratis moet zijn, dat zagen we in Tartaria, waar alles gratis was.
De Rothschilds,  Rockefellers, kortom de illuminatie hebben  met moorden, chantage, omkoping het voor elkaar gekregen dat de bevolking dom wordt gehouden en zal betalen voor wat zij uitgedacht hebben. ( kijk maar naar de Titanic, 9 september, medische wereld, weerbeinvloeding, oorlogen.).
ECHTER, president Lincoln, president Kennedy, soekarno van Indonesië  trachtten de macht van de illustratie te breken. Wat hun ondergang is geworden, want de illuminatie boeven=deep state=cabal vermoorden gewoon hun tegenstanders.
Ik ben er ook in gestonken en heb zonnepanelen,  welke ik al 15 jaar heb. Dat was echter alleen goed voor de beurs=portemonnee.  Milieu kwam er bij mij niet aan te pas.
Maar nu weet ik dat die cabalboeven hieraan gruwelijk verdienen en dat het klimaat en milieu aspect van generlei waarde heeft, al doen ze voor de bevolking dat het wel zo is.
Gratis energie welke uit de ether gehaald wordt komt binnenkort zodat we niet meer daar voor hoeven te betalen.
P.a. weet je dat die hoogspanningsmasten die zgn van energieopwekking centrales schijnt te komen, zelf energie uit de ether halen ( gratis). Die energie centrales bestaan niet eens, dat zijn doorgeefstations.
En wij maar betalen en de zgn "elite" maar verdienen en gebruik maken van die gratis energie.
Een laatste, een heel ander punt.
De "elite" weet dat kanker makkelijk te genezen en te voorkomen is.
Weet je trouwens dat kanker voornamelijk veroorzaakt wordt door de vergiften die in ons voedsel zit, en de chemtrails  die de lucht vervuilen ( dat zijn die grijsgroene vlekken op de stoep).
Dus als je hoort dat bv Charles van Engeland kanker heeft betekent dat , dat hij al overleden is. Hetzelfde met Kate.
Ze ( de cabal  , vermoorden gewoon mensen die buiten het pad lopen of die in de weg staan. Prinses Diana had het door en heeft haar dood in scène gezet, dus die leeft nog.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten